34

Анонимен

преди 2 години

Значи сгради с кулички, петлета и минарета може, ама качествена висока сграда - не? И защо тази злоба - защото живеете бедно в панелки ли? Айде хора, дето лятото си ходят у дома и ходят до тоалетна на двора да се въздържат от мнения.

33

Цонко

преди 2 години

Лошо! Наляха вода в мелницата на набожния мирянов. Нацвъкал цяла София произведения на егото си. Но нищо... Мекото побеждава твърдото.Каквто е направено на тъмно ще излезе наяве. Амин

32

До 31

преди 2 години

И това кой ти го каза? Или си градски архитект ? Защото доста хора с несравним с твоя капацитет в сферата изказаха различно мнение. Нямало инфраструктура - айде, обясни ни какво конкретно няма. И го направи в контекста на градоустройствения план. Ама едва ли си го виждал, защото както казах - мозъчните ти клетки са заети да пазиш равновесие. Айде кротувал в панелката.

31

Анонимен

преди 2 години

До 29 и 30 Не се опитвай да се правиш на двама различни човека с цел да се опитваш да направиш мнението ти да изглежда по легитимно.

30

Анонимен

преди 2 години

Ганьооо злобее, че някой строи хубава сграда, докато той в целия си живот е построил една външна тоалетна в родното си село.

29

Qanon

преди 2 години

Тука един съдия взе едни пари... Как ше спирате строежа?! :D Смях и погром!

28

Анонимен

преди 2 години

До 29Проблемът е че НЯМА ИНФРАСТРУКТУРА. Знаеш ли какво значи тази дума, троглодит неграмотен? Или само знаеш думи, които от Артекс ти пращат да постваш?

27

До 28

преди 2 години

Абе смотльооо провинциален, какво ми сравняваш строеж, който е законен и отговаря на всичко регулации с нещо, което е недопустимо да бъде в жилищен терен. Ти и да искаш, не можеш да учиш, защото мозъчните ти клетки стигат само да пазиш равновесие.

26

До 28

преди 2 години

Това е хубава сграда, не е токсичен склад. Очевидно е и че всичко е законно с нея. Какъв е проблемът? Че е висока ? Че е лъскава ? Че Ганьооо е решил да е наопаки на общо основание?

25

Анонимен

преди 2 години

До 27Частна собственост не значи всеки да може да си прави каквото иска. По твоята логика мой терен в жилищна зона бих могъл да го ползвам и за склад за токсични отпадъци ако искам. Имаш още много да се учиш ти, жълто ти е около устата.

24

Анонимен

преди 2 години

Живеем още в соца- обществото не искало дадена сграда? АБе хора, вече 30 години съществува понятието частна собственост. Е, теренът, сградата СА собственост на частна компания. Обществото още живее в соца, тва е ясно. То се бунтува, когато някой има повече пари, повече възможности и прочее. Селендурции, кво да ги правиш.

23

Анонимен

преди 2 години

Имайки предвид капацитета на улиците около тази сграда, балъците дето са си купили апартамент в нея ще има да си чакат на опашка всеки път преди да успеят да се приберат или излязат от нея.

22

Анонимен

преди 2 години

Като гледам коментарите Артекс са си платили и за *** дружинка да защитава проекта.

21

Анонимен

преди 2 години

Тук селндрурците, вчера дошли в София, скочиха рязко на този строеж. И защо? Защото не я строят те ли? Или защото не могат да си позволят имот в сградата? Какво пречи една качествена сграда ?

20

пена

преди 2 години

Поредната бухалка на с*апаните протестъри беше завряна в собстевния им а*ус. Браво на ВАС! Ето това е правова държава! Кой е прав го решава съда а не уличните кресльовци!

19

Анонимен

преди 2 години

Правилно решение.

18

Анонимен

преди 2 години

До 16За какво са ти небостъргачи? Това е грандоманска отживелица вече. Хората им писна да гледат еднакви сиви стъклени офис сгради. Още повече че за този небостъргач инфраструктура там няма.

17

Кирил

преди 2 години

И пак някакви си фирма се противопоставя на общественото мнение. И пак съдии, назначени с подкуп от Красьо Черничкия се правят на радетели на правото. Не го искат хората бе, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ. Ако искате и допитване да направим, за да го разберете.

16

Сата НАТО

преди 2 години

Проектът беше спрян от Банкянския ***, за да муфти пари.

15

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да мина през тротоара на тази "сграда"