40

Отговор

преди 2 години

До 40 За Грижовните подписа назначеното от Радев служебно правителство на Герджиков!

39

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 МЕРИ СИ ПРИКАЗКИТЕ. НЕ ПРИПИСВАЙ ВСИЧКО НА ПРЕЗИДЕНТА КОЙ ПОДПИСА ЗА ГРИПЕНИТЕ ПРЕЗИДЕНТА ЛИ ИЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО. КАК НЕ ВИ ОМРЪЗНА ДА СЕ БЪРШЕТЕ ПОСТОЯННО С ПРЕЗИДЕНТА. АМА БОЙКО СААМАТА ЧЕСТНОСТ, ПОЧТЕНОСТ И КРАДЕЦ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ.

38

Младши адвокат

преди 2 години

До Анонимен 25Има изтекла давност от 10 години - "заплаха за убийство". Давността може да се продължава по висящо производство.......

37

анонимен

преди 2 години

МНОГО ДОБРЕ ГО КАЗА АКО Е ИМАЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ТРЯБВАЛО Е ТОГАВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ. АМА КОЙ ЩЕ ГИ РАЗСЛЕДВА КАТО ТОЙ ДЪРЖИ В РЪЦЕТЕ СИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД, ПРОКУРАТУРАТА, СИЛОВИТЕ МИНИСТЕРСТВА КОЙ ПРОГНИЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ЛИ МАРКОВСКИ.

36

Анонимен

преди 2 години

Другарите чалгари да оставят Борисов, защото той не управлява, а само с него се занимават. Др. Радев чегърта и повишава цените на тока, парното, водата и всичко останало. Същевременно намалява пенсиите, защото нямало пари, а имаше да дадат бонус от 34 милиона на някакви Албанци, които щели да правят ел. коли. Историята с Грипените се повтаря, защото трябва и за него комисионни. Това е другари чалгари, ако ви харесва.

35

Анонимен

преди 2 години

Е защо да е необичаен?Да не е Господ?За много по-малко кражби и престъпления в други страни вкарват м-р председатели в затвора, тук престъпниците се мислят за богопомазани и ги галят с перце.

34

Надблюдател

преди 2 години

ГЕРБ е единствената партия, която след управление запазва своята сила! За по-ниският резултат влияят ...пандемията, цялата впрегната държавна машина на превратаджиите, и парите на Черепа! Да не говорим за сервилните медии, които цяло лято миналата година бълваха помия срещу ГЕРБ, а сега за всички безобразия мълчат като ***!

33

Оставка Бойко

преди 2 години

ГЕРБ загуби катастрофално изборите. В парламента между 2017 и 2021 години, ГЕРБ имаха 95 депутати, сега имат 63 депутати, което е с една трета по-малко. При такъв резултат цялото ръководство подава оставка, поне така правят в нормалните държави Може би Бойко още не е постигнал целта си - ГЕРБ да отпадне от парламента.

32

Активист на БСП

преди 2 години

А ще има по-съвременни разпити🎃

31

прагматик

преди 2 години

"нямат никаква юридическа стойност" - имат политическа, и то голяма. Пък и не му е чуждо дознатели и следователи да си превишават правата когато и както им щукне.

30

питане !

преди 2 години

"Вожда '' на ГЕРБ още ли не е разбрал , че вече е обикновен гражданин , нека излага себе си , ама постоянно излага И ГЕРБ !

29

Анонимен

преди 2 години

Адв. Марковски и баща му са на хранилката на Герб от доста време, това е публично известно. Едни от най-слабите адвокати в държавата.

28

Даа!

преди 2 години

Нека да го разкарват всеки ден , ''вожда'' трябва да сваля от килата , важи и за адв. Марковски !

27

Да, ама не!

преди 2 години

Срокът на давността тече тогава, когато поне по принцип е възможно да има обективно разследване. Когато деянието е извършено през периода 2009 г. - 2012 г. от лице, което само Бог би могъл да накаже през периода юли 2009 г. - април 2021 г., тогава срокът на давността започва да тече от април - май 2021 г.

26

Анонимен

преди 2 години

ясно, рашкови пиратки - бум, бум, бум, фъс-с-с-с и силно кудкудякане на тролите (ср.р)!

25

Анонимен

преди 2 години

До Младши адвокат Съвет :Ако смяташ, че няма давност скъсай си дипломата.

24

Колю

преди 2 години

Десетки хиляди граждани добросъвестно се явяват в МВР за даване на сведения по преписки и като свидетели по досъдебно производства и това е задължение на всеки гражданин на РБ. Голямо ореваване, голямо тръшкане.

23

Mopcku_

преди 2 години

Изявленивто на Марковски го прочетох в следния вид:Господин Борисов, знам че си имате адвокат и сигурно е квалифициран, но знайте че винаги можете да разчитате и на мен. Все пак Марковски е един от най-изпечените търсачи на вратичка във вратичката в закона. Законна мутра.

22

ГЕРБЕРАСТИЯ ТУЛУПОВА

преди 2 години

За мен Б.б. е божество, красив като Аполон и мъдър като древногръцки философ. Както Христос - спасителя е обикалял на магаре, така и Б.Б. обикаляше с джипката и раздаваше божието откровение. През 29 секунди цункам портрета му

21

Анонимен

преди 2 години

И ало Ваньо беше отдавна. Не питайте мутрата и за него.