7

Анонимен

преди 2 години

Сутринта го гледах Балтов по една телевизия. Заключението ми е - Отвратителен докрай!Започна да плаши с четвърта вълна на ковид и как ще измрем до последния човек ако той не е шеф на Пирогов за да пълни пеликанската си гуша!

6

Анонимен

преди 2 години

До: номер 1 Те се возят, Джипко Бибитков изобщо не ги отразява и те пак му се мазнят!!! Не помня дали Балтов беше, по-скоро май здравния министър Костадин Ангелов му обясняваше нещо на Бойко как ще се справят с пандемията, а Бойко изобщо не го слушаше! Викна "Глей бе, глей к'ва широка магистрала, глей къф асфалт!" Така и оная дето я отсвириха вчера, Караянчева. Бойко и каза директно че е ***, тя пак му се мазни! Ми, сега ше оди пеш, да и дойде акъла!

5

Калеко Алеко

преди 2 години

Професор Балтов е жертва на здравният министър и радевата Хунта и не само той ... жертви сме всички ние ... тези дето влизат с юмруците си във Властта и с "Народните си съдилища" не са избрали времето и мястото в което да се подвизават, а тези дето чакат от тях да им решават проблемите е по-добре да се консултират с психиатъра си ... !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Бялата мафия вие, че им осветиха част от далаверите.

3

Само не тая!

преди 2 години

Ох леле Боже Господи Исусе Христе и Вси Светии! И тая ли изпълзя от нафталина???Още когато тя беше здравен министър от БСП се говореше за реформа на здравната ни система. Буквално.Точно така - само се говореше! И така си говорят и до ден днешен!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да го оставят Балтов преди един ден да се самоубие. Няма никаква доблест в този"лекар" както и във всички, които го защитават. 1. Балтов и неговите протежета прикриваха полицейския произвол над децата. Само за това можеше да бъде пребит от няколко родители. 2 . Балтов участва в убийствата на кокаиновия Любо Спасов мнооого активно. 3. Балтов и назначените от него крадат моите пари от касата. 4. Балтов уволни най добрите хирурзи и сега тези да се махат с него

1

Анонимен

преди 2 години

Балтов си мислеше че като го возят на жипката да чуе как шуми маркировката и пошляпат по баджака, е фанал боко за шнура. Айде сега с тиквата в една килия.