78

гост

преди 2 години

До АнонименТочно пък антиваксърите са ти виновни. Като са те наболи, това не те прави стерилен откъм пренос на вируса. Така че духай супата. Или те е яд, че са те боли два пъти и си се минАл?

77

Анонимен

преди 2 години

След 3-4 седмици и при нас ще е делтата навсякъде. И ще има 4 вълна. И не търсете конспирация. Това е естествено последствие от ниския % ваксинирани.

76

Анонимен

преди 2 години

Делта мелта, тука всичко утихна.

75

Анонимен

преди 2 години

кога ли простолюдието ще се усети,че главният виновник за всичките им проблеми, вкл и климатични промени , е отвъд океана.. за да няма пробуждане, елитите прилагат превантивно пробождане.. Русия и Китай обаче е доказано от историята ще сломят стремежите на спекулантите..който се държи за тях има шанс да оцелее, другото си заминава.. не пиша с цел да плаша,играта тепърва започва.

74

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли се струва странно, че решават че ще бодат и изведнъж се появява делтата! Също така се правят на разсеяни към хората с антитела и не ги отчитат! Умират хора от ваксините и не ги спират! След месец ще обявят и трета доза за ваксинираните! Какво става?

73

том

преди 2 години

Лично аз имам двама познати умрели от инфаркт седмица след препаратите на Пфайзер. Мъж на 50 в Добрич и жена на 65 в Сливен. Да не говорим за други познати с отоци, лимфни възли, кръвясали и надути очи и все от страната на ваксината... Това не са чул, видял, а хора, които лично познавам. Аз не бих си сложил от препаратите преди един добър 10г период. Ако се събере информация за щетите от васксините ще стане страшно...

72

do 73 anonimen

преди 2 години

не, ваксинираните НЕ СМЕ защитени, заради антиваксъритеваксината не дава 100 процента защитакрайно време е антиваксърите да им се забрани всякаква социална и работна дейност и да започнат да си плащат лечението

71

Анонимен

преди 2 години

Делтата е индийски модел.Те гърчолята са малко като индийците и нашите роми такива кафеникави са и ги лови лесно.Нас БЦЖ-то ни пази!

70

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните да не се страхуват, нали са защитени ? Или не вярват на обещанията на политици и фарма-мафиози, за да са толкова нетърпими към антиваксърите ? Нека оставят антиваксърите на мира, последните не се стархуват да разпространяват вируса помежду си.

69

Калимера

преди 2 години

В Гърция вече хиляди излязоха на протест срещу Ковид-Хунтата !

68

sss

преди 2 години

До АнонименНе точно, заради "добрата" ни здравна система. На първо място сме по смърност от 7-8 години 16/1000 и това не е последната година.

67

ха ха

преди 2 години

Заключвай ! Затваряй плажовете! Това заслужават овцете!

66

Анонимен

преди 2 години

само че, в България смъртността е 5% - заради антиваксърите.

65

Анонимен

преди 2 години

Да ве Реалист същото е като рулетка с 8 куршума и вероятност 1:8. Не е като да има 4млн. умрели със и от Корона и 170 млн. оздравяли което е 1:50. А както дори и СЗО обясни реално случаите са до около 10 пъти повече и всъщност вероятността е 1:200, но ти продължавай да говориш за рулетки и пистолети. Тук ти говоря за официалната статистика на здравните организации, същите които са те наплашили, че ще умреш от Ковид със сигурност, ако се заразиш.

64

Анонимен

преди 2 години

Всеки може тук да си пиши на какъв апокалипсис се е нагледал, но статистиката сочи, дори управляваната от СЗО, че леталните изходи са под 1%. Хайде да не се опитвате да ни натрисате личните си фобии и отклонения. Има далеч по-опасни заболявания, ама за тях никой нищо не пише, понеже медицината там е безпомощна и няма как да ви лъже, че ви помага с нещо.

63

мислещ

преди 2 години

Къде е *** пардон, проф. Мангъров да им обясни на гърците, че такова нещо няма. Тия там не слушат ли мненито на световните светила та говорят за нови вълни и ваксинации. Ама то защото са гърци, пак ни мътят водата, като от векове :-)

62

Demonaz

преди 2 години

До Баба тиСъмнявам се,но карай. Ако са се отпуснали пият,пушат и се тъпчат короната им е най-малкия проблем. Странно аз как не знам нито един,които да е изкарал тежко този грип. Учат се да ходат да добре... Това е като писаниците за ампутиране на крайници,косопад,депресия,вадене на очи и т.н измислици. Лягай бабо,че ти е лошо от слънцето.

61

Анонимен

преди 2 години

Вижте протестите срещу безумието в Гърция и Франция, и тогава обяснявайте колко хора подкрепят фарма-мафията!

60

Анонимен

преди 2 години

от делтата да измрат още 10000 антиваксъри. оцелелите ще имат доживотен имунитет.

59

Анонимен

преди 2 години

До РеалистТой Мангъров го каза че при него идват обезводнени пациенти.Явно обезводняването може да е причината при някои хора вируса да протича тежко.