75

сергееФф

преди 2 години

"в която медиите непрекъснато предполагат......"ти прочете ли статията....а разбра ли я?

74

Анонимен

преди 2 години

Ключовата среща се е състояла на 22 януари 2016 г., предполагат медиите и т.н. и т.н. до края на статията, в която медиите непрекъснато предполагат. Пропагандни фантасмагории.

73

на мужика му

преди 2 години

трябва враг, квас и парад на пародията.

72

Анонимен

преди 2 години

Кучетата лаят, керванът върви. Никой не му пука.

71

БайХ

преди 2 години

Както обикновенно българските плагиати са превели статията която представя изтеклите документи като истински и руските служби като професионалисти. Но има и други статии по темата които правят по-задълбочен анализ на документите и причините за изтичането точно по това време. Те обаче не са в услуга на руските служби

70

Анонимен

преди 2 години

Няма значение какво казват. По-важно е какво (не) правят.

69

ББ

преди 2 години

факта,че тръмп насърчи убийствата на невинни служители в Конгреса на САЩ,Символа на Свободата на Човечеството,извършен от фашисти,мафиоти и руски, е безспорен,руските опитаха през тръмп да застрелят буквално САЩ...всеки с гънка го вижа...милиардите по света го виждат,служби ни вменяват и манипулират...убитите невинни американски граждани чакат възмездие!!!САЩ им го дължат!путин надмина бин Ладен с атаката срещу Конгреса...Бог да пази САЩ!!! и вашите деца чакат...визи..ама не за Сибир..защо ли?

68

Абе...

преди 2 години

вярно, навярно, араламбене му е мaйкaтa. Латерната трябва да дрънка нещо.

67

И да не забравяме

преди 2 години

Ген. Тодор Бояджиев.......В ЦРУ съществува мощна структура, която работи в областта на кибершпионажа. В това управление има специален отдел, който може да имитира почерка на хакери, работещи в различни краища на света. ЦРУ е в състояние да провежда мероприятия копирайки тези почерци и да възлага вината за стореното върху тях.

66

Анонимен

преди 2 години

Дори да е вярно, не е тяхна работа.

65

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Ужасяващ и свръх секретен документ за който вече знае дори бай Грую от село Копърнишица Хасковска област ....... та даже има и сникма от тази много секретна среща на която вероятно секретарка е направила стенограма и лично Путин се е подписал .... щото то без подпис нищо не става . А документа с подписа и много тайните указания е разпечатан в Печатница "Красная звезда на няколко езика и в 500 000 тираж и разпратен на библиотеките и кръчмите в цял свят ... Нормално... Така действа шпионажа .

64

Анонимен

преди 2 години

Чух от сигурен източник че цяла Русия е гласувала за президентските избори. За товз е спечпелил Тръмп, а за сегашния са гласували и и мъртви.

63

Анонимен

преди 2 години

Бах, кък лъжат. Искарват го така, всички лобисти, защото ги е страх от него. Щото е не зависим от никога и си прави кото си иска. Манимулираха и изборите им даже, с един два процента разлика ??? а преди изборите проучване показваше 60/70 % за него. Как калифорния избраха Байден, като калифорния по-вечето мразят демократите. Тръмп беше заплаха за всички, и за това всички се обединха срещу него. Той е на 70 години, няма какво да губи за да сваля шапки. Нерече Ким дебел лично на лицето му. Биг Бос

62

Анонимен

преди 2 години

Trump 2021!!

61

Илюминат-заговорник

преди 2 години

Ама това го знаехме още тогава, нали лично Путин качи в Туйтър своя снимка от избирателната секция в Москва и там се вижда че гласува за Тръмп.

60

Сплескан натовец

преди 2 години

Западната пропаганда последно да си избере версия и да се придържа към нея ,че става някак си шизофренично ,последно Русия гадна мизерна изостанала държава неспособна да направи нищо ли е или е тази мистична магическа сила дето избира президентите и върховни военни командващи на най на *** НАЙ велика и развита "демоктатичана" и "високотехнологична " държава ФАЩ като Юри от ред алерта 2 ?Някак си не може и двете едновременно ,сравнете си версиите!

59

Анонимен

преди 2 години

А психически нестабилния Волен - аут от парламента ? :)))

58

Анонимен

преди 2 години

Ако Тръмп беше останал корона нямаше да има!

57

БС

преди 2 години

Аз също го подкрепих - лично.

56

смях в залата

преди 2 години

Уж секретни документи , уж шпиони , а всичко се знае ,щом чак и Нелито ги научи ! Тази история е съшита с още по-бели конци ,отколкото историята с Новичок !