22

Анонимен

преди 2 години

Всички, които ще се включат в тоя протест са цоцали от усвояването...

21

Кънчо

преди 2 години

До всички коментирали по-долу : Много знаете и сте сигурни, че в болницата имало кражба за милиони. Как може да сте толкова елементарни и каквото ви кажа да вярвате и да го изсипвате тука. Доказателства има ли? Изобщо за едно обвинение досега към герб и ББ има ли доказателство ? сега ще кажете няма щото Гешев протектира герб. Изобщо големи сладури сте...затова ей сега космонавта и сие да ви управляват. Всички кражби и корупция ще спрат.

20

браво

преди 2 години

Значи всеки може да си краде безнаказано. До какво ни доведе урпавлението на еднокнижника, няма закони, няма наредби, а всичко е каквото каже шефа. Борисов командваше всички, даже и НС, независимо, че мсе парламентарна, а не премиерска република. А оттам надолу всеки шеф независимо къде е, може да прави каквото си реши с повереното му дружество (така да го наречем).

19

Анонимен

преди 2 години

Новия директор може и да не им прикрива рекетите. За това протестират - за себе си.

18

Анонимен

преди 2 години

Изгонете всички до един сложени на работа от Балтов! Опитайте се да върнете в Пирогов специалистите, които Балтов уволни и сега си печелят добре в частните болници. Никаква милост към престъпниците на Балтов, които прикриваха полицейския произвол над деца и убийствата на Спасов. Балтов е толкова оплетен в престъпления, че поздравявам този който го е спасил от самоубийство вчера

17

Анонимен

преди 2 години

Излиза зам. министърът и твърди че се криели документи от борда на директорите. Хайде, да не се крият под полата на майка си тези от борда - да излязат и сами да го кажат. Стига с тоя реваншизъм като има обжалване да се изчакат резултатите, но някои хора бързат, защо?

16

Анонимен

преди 2 години

В тая болница лекарите направо си искат пари *** тъка за операции. Без свян се казва цената. Други по завоалирано ри искат пари уж за консумативи, но фактури не се издават, парите не минават през касата *** болницата, а отиват в джоба на лекаря. Айде само да спрат да спекулират и да се правят *** обидени. Не да ангели, макар и да са с бели престилки. Съвсем отделен е пък факта, че принципала МЗ има право да решава, кой да е начело на болницата.

15

Анонимен

преди 2 години

Ха КНСБ Защитава директора крал от Здравната каса

14

гошо

преди 2 години

хХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

13

Анонимен

преди 2 години

Сутринта един от протестиращите лекари каза един бисер по тв ако го беше казал например в Германия щеше да бъде съден и с отнети лекарски права, каза че Здравната каса била източвана защото заплата на лекарите била ниска ми добре какво предлага да узаконим кражбата ли то болшинството сме с ниски заплати *** не крадем

12

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува кой в Пирогов е ходил с памперси щото нямал време.Имам лични впечатления от някои от касапите от Пирогов, които гледат на пациента като на мръвка. Признавам, че не всички са такива, имаше и някои които са ми помогнали. Но въпреки това, има голям материал за изчегъртване там.

11

Анонимен

преди 2 години

Това служебно правителство ще остане в историята на България със своята токсичност.

10

Койчо

преди 2 години

Хайде и другите айдуци от синдиката се включиха защото заедно дялкат кеша от здравната каса

9

Възмутен

преди 2 години

Публично тайна е как се източват пари от болниците с фиктивно извършени операции и манипулации. Всеки знае, че дори и здравно осигурен, пак ще цака, когато му се наложи да посети болнично заведение. Всичко в тази система е тотално сбъркано. Ако всеки си имаше лична партида, нямаше да е толкова лесно да точат средства. В българия лекарите са станали синоним на нагли търгаши и респект никакъв към тях. Тези протестиращите, дали са там по тяхно желание или така им е казано?!

8

wwe rwe

преди 2 години

Балтов изнесе пандемията, но по телевизиите. И там съвсем удобно никой не го пита ти като си доктор по счупени кости какво разбираш от вируси. Аз като кашлям не отивам на при травматолог

7

Анонимен

преди 2 години

когато народът спи, хунтата безчинства

6

Нане

преди 2 години

Рашков да изпрати утре инспекцията по труда, и който от тия се хване, че не е на работното си място, да се уволнява на момента...))

5

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта в действие, колко ли още хора ще бъдат сменени, за да си назначат свои хора с които да крадат по лесно.

4

Некъф

преди 2 години

Сега разбрахте ли кого обслужваха синдикатите. Не интересите на работниците, а ББ!

3

Анонимен

преди 2 години

Никога не е имало такова чудо с уволнения и реваншизъм. Хунтата се е самозабравила...