12

Анонимен

преди 2 години

Или на ГЕРБ, или на ДПС. Ашколсун аркадашлар. Сега и Славуца на софрата.

11

Анонимен

преди 2 години

2007 е година ,когато ГЕРБ започва управлението.По всичко си личи.,че ГЕРБ,БСП,ДПС и патриотите са коалиционни партньори с една единствена цела да се открадне колкото се може повече.

10

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боко е бил тогава премиерчее и ще ги върне от...наличните в шкаффчето.След това ще си ги вземе от...неговите хора с...лихвите,щото са крали без него.

9

.!.

преди 2 години

Хе хе! Епа то ДПС си КРАДЕ от 31г вече! БСП и те от толкова! ГЕРБ си КРАДЕ само от 12г. Ама пък бързо напреднаха! Ко да ви кажа като се почне от 1994г когато се редяхме за храна та се мине през 1997г когато изчезнаха парите на 99% от БГ гражданите мине се през преебатизацията(масова и касова) после и реституцията в "реални" граници и се стигне до магистралите и екологията и земеделието! Може да се каже и нещо за КТБ де и там едни милиарди се ОКРАДОХА!! Ама виновни НЯМА!!!

8

ikar

преди 2 години

Всички басейнови дирекции са общо 4 на брой. А от думите му излизаше, че става дума за маса народ.

7

Електрото

преди 2 години

"и той ми каза: Веднага да се изпрати на прокуратурата и всички участващи служители, кметове, съпартийци да си носят последствията! И бушоните горят ли горят. Все едно без Борисов може да се случи :)

6

Темерут

преди 2 години

Имаше коментар, че 2020та е докладван случай на нарушение от министър, а тогава министрите са били на ГЕРБ. Нещо бързо изчезна...

5

Анонимен

преди 2 години

Ще има много санкции заради много нарушения и накрая ще фалира държавата.

4

Анонимен

преди 2 години

Сложи и БСП, за отвличане на вниманието, ама... "Където са ГЕРБ отиват от името на ГЕРБ, където са на ДПС отива човек от ДПС." И понеже последните години ДПС не са в управлението, е ясно чии хора са ходили по-често.

3

Анонимен

преди 2 години

Браво на Ревизоро, че е подал сигнал до Кьовеши. Нашата прокуратура не си е мръднала пръста!

2

Анонимен

преди 2 години

Малеййй, как се е крало!!!!

1

ПроСоТо

преди 2 години

Нее. Долна лъжа и инсинуация! Лично През-ден-та избира и назначава министрите и зам. министрите. Този чист човек не би допуснал корупция! Това е атака срещу Румен Грипенов Решетников!!! Но пасаран!!!