310

Анонимен

преди 2 години

Не е ли ясно, че всеки, който е бил на ръководен пост при това адски корумпирано управление, няма как да не се е оцапал поне малко. Че как би могъл да бъде държан, ако не е бил запознат с кражбите и врътките поне малко. Ама тоя ще ореве орталъка.

309

Анонимен

преди 2 години

Според мене е глупаво да защитаваш доказано виновен - каде са - милион и сто хиляди лева Вярно е борисов е е емоционален и се ипитва като приятел да защити балтов но в случея не е прав - балтов е за затвора

308

1

преди 2 години

слънце,служебните отмъщават,заради пациентите,които не са лежали в болницата,а твоя балтов,е прибрал милион и 100 хил.лева,и продължил да спасява животи.

307

noname

преди 2 години

Тиквата и шайката не ги свърта. Тотал превъртяха и откачиха, че са 2-ри. хахахаха

306

Анонимен

преди 2 години

Ако Балтов си вършеше работата като лекар, а не да ходи да инспектира асфалта по магистралите можеше и да не е в тази ситуация сега. ГЕРБ и техният НОЩ не допускаха хората до болниците и ги караха да се лекуват вкъщи, това беше огромната грешна политика, за която хората няма да забравят. Колко хора си отидоха, на които лекарите нямаше как да помогнат щото спазваха некомпетентни разпореждания.

305

стига бе

преди 2 години

На никого не отмъщават бре мутро, но трябва в тази страна да започне да се спазват законите, да не се краде, а крадците да бъдат съдени, а не само уволнявани.Толкова ли е сложно да го осъзнаеш с малкото ум, с който разполагаш???

304

Бойко Тиквата

преди 2 години

Тикво , козирувай на шефа на затвора ! Там ти е мястото - престъпник долен !

303

Пиян - залян

преди 2 години

Агонията на една мутренска тиква ще продължи дълго , защото простащината няма граници !

302

Анонимен

преди 2 години

Този реве като карпатска мечка. Два месеца без крадене и пощуря!

301

Анонимен

преди 2 години

Бацко питам се дали след днешния ден ще си кандидат за затвора? Ако случайно те пуснат напиши във Фейса какво са те питали.Все пак трябва да държиш в течение твоите верни избиратели.

300

БОКО е прав!

преди 2 години

ПРОСТОТИЯТА И ТЪПОТИЯТА ЩЕ БЪДЕ ИЗЧЕГЪРТАНА....КАКВОТО ДА ПРАВИ И ДА ДРЪНКА...!

299

Балтов

преди 2 години

За един милион липси трябва да целува рака на - рашков при някои друг влиза директно в затвора

298

Колов.

преди 2 години

Няма да забравя едно момче на 35 години което не вярваше,че има вирус и повтаряше ...това е настинка.След като беше интубиран в болницата влязоха неговата бременна съпруга на 33 и баща и.Всички починаха,без детето.Коя друга болест може да направи това за една седмица?

297

Лош

преди 2 години

Щом са крали.Това е 1 000 000.Ако някоя провинциялна болница нама и100 лв я затварят.Браво.

296

Анонимен

преди 2 години

Бойко днес ли щяха да го арестуват? Предлагам веднага да го освиделстват и вкарат в диспансер. Който друг гербер иска да си избива шизофренията с Борисов в диспансера, да каже. Лично ще го закарам. Днес под магнолията с метало детектора ще бъдат намерени много кеш и злато.

295

Споко, БЕ...

преди 2 години

ТЕ, МЪКИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ГЛУПАЦИТЕ И ПРОСТАЦИТЕ---ОТ ТЯХ ТЕ ПОУМНЯВАТ....ХАХАХАААА

294

123

преди 2 години

Вижте само ръководстото на която и да е болница с какви скъпи автомобили се движат.За мен това е показателно кой крив и кой прав, и дали има далавери.

293

Колов.

преди 2 години

Вълната неминуемо ще дойде,ние вървим след Русия.Пак ще има рев,че мрем по стълбите запомнете го!

292

Анонимен

преди 2 години

Ненормалник! Заради теб години ни трябват да се върнем към нормалност и в здравеопазване и в образование и на всякакви нива.

291

Радев = Лукашенко

преди 2 години

Какво да друго да очакваш от хунтата на Фигуранта и неговите слуги ?!