95

Прави ли ви

преди 2 години

.. впечатление как Янев навсякъде в интервютата си вмъква мантрата за "новия тип лидерство"? Сещате ли се за един конкретен "лидер", който той има предвид? :))))))))

94

Анонимен

преди 2 години

България не опази Стамболов, но да опазим Борисов от болшевишкия последовател Румен Радев, новоизпечения червен милионер Бойко Рашков и еничарското правителство!

93

моч

преди 2 години

Шляпа-шляп , цапа-цап.......ами както друго може да каже една смачкана болшевишка джапанка , настъпвана и мачкана от стопанина си *** фигурант ?!

92

Разбрах!

преди 2 години

Янев има предвид, че изборите са АВТЕНТИЧНА ФАЛШИФИКАЦИЯ! Не се притеснявайте, те бяха само суха тренировка за ГОЛЯМАТА АВТЕНТИЧНА ФАЛШИФИКАЦИЯ на изборите наесен!

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 "Ниската активност се дължи на много неща... едно от тях са и методите които прилага служебното правителство." А то това им беше една от целите. :)))

90

Анонимен

преди 2 години

Как разбра, че са "автентични"? ИМВ е с 5.01% :)))))))) Сигурен съм, че е ПЪЛНА СЛУЧАЙНОСТ. Като руските шпиони в пРезидентството. :))))))

89

Автентични-зер

преди 2 години

+- 1 процент хаха

88

Анонимен

преди 2 години

Борисов и ГЕРБ поне бяха членове на ЕНП,която на практика управлява ЕС и парите му.Няма нищо по-резонно да получиш повече внимание и добри намерения при тази симбиоза.Както Бургас и Габрово дръпнаха много инфраструктурно ,заради кметовете си,така и България беше толерирана от ЕС с проектите.ОК,вероятно хора са злоупотребили по тази ос,но ползите от разкритите раб.места,фирмите-подизпълнители и крайния ефект от това облагородяване са изключително важни за България.Ще го разберете ама с лошата !

87

Анонимен

преди 2 години

Машинното гласуване отврати хората и те го бойкотирайха. Както и гласуването от чужбина, народът не прие идеята някакви си чистачи и миячи да определят бъдещето им вътре в България.

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92Няма да могат да управляват чалгарите с 7%. Каквото и да направят ще бъдат нелигитимни,и никой няма да ги смята за власт. Освен това все по-сериозни са съмненията,че зад чалгаря им тъмно задкулисие,и че той не е наред нещо.

85

ГОСТ

преди 2 години

До АнонименМного си *** Саше, МНОГО!!!

84

Анонимен

преди 2 години

Ниската активност се дължи на много неща... едно от тях са и методите които прилага служебното правителство.

83

Анонимен

преди 2 години

До До анонимен 87Само дето ИТН са първа сила в махалите сега, кой е купувал в махалите, а?

82

Анонимен

преди 2 години

Да им е честито на чалгарите. Избраха да ни управлява тиква цигулка.

81

Въпрси

преди 2 години

Защо спряхте строежа на магистрала Хемус, защо спряхте тунела през Петрохан, защо спряхте пътя за Кръстова гора, защо бавите умишлени ремонта на Чирпан Стара Загора и малки деца припадат в жегата там?Това ли са ти резултатите от управлението?

80

До анонимен 87

преди 2 години

"Без да съм фен на ГЕРБ, резултатите от машинния вот показаха, кой е купувал гласове на предишните избори!" - Така. И кой е той? ГРОБ изгубиха най-голям процент гласове в сравнение с предходния вот. Логично - те са били купувачите в най-голям мащаб.

79

Анонимен

преди 2 години

Тревожи ви политическата апатия? То скоро хора няма да има на територия изобщо. Това е тревожното.

78

Анонимен

преди 2 години

Янев, политическата криза се създаде от вас в президенсъвото и лично от твоя началник Радев. Вие водихте *** кампания срещу Бойко а Борисов с лъжи и измислици за някакви си кюлчета и корупция, неща напълно недоказани, но лесно смилаеми за българина.Сега като същия манипулиран от вас народ избра Чалгаря ревете, че с него не можете да останете във властта, нали?Берете си плодовете на пропагандата срещу ГЕРБ!

77

анонимен

преди 2 години

Без да съм фен на ГЕРБ, резултатите от машинния вот показаха, кой е купувал гласове на предишните избори!

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 Абе вие нали довчера бутахте напред чалгаря. Защо сега се отмятате от него?