483

Анонимен

преди 2 години

До ГерманецНо е факт,вакснатите от ковид се разболяват,ходят по болници,карат го тежко,умират някои. Те разказват,и техни близки,има много клипове и на хора с тежки странични ефекти,най-потресаващия е хора,които се тресат целите,нещо неврологично..Ужас просто. Другите ваксини,които споменаваш нямат нищо общо с тази сглобена набързо,с непочтени цели,те са изпитани години наред,и имат малки странични ефекти,а при ковид ваксите са много прекалено много,и трябваше да е спряна до сега..

482

Анонимен

преди 2 години

Баси тъпите немци. Какво чакаха 100 години като видяха,че меркел не е нормална,и е зависима,че не я свалиха до сега?!

481

!?

преди 2 години

И какъв е зора на ваксинираните да ваксинират неваксинираните. Те нали вече са ваксинирани безсмъртни, да ни оставят нас на съдбата ни. Понеже нали сме "прости", "неуки", "вярваме в небивалици"...

480

Значи..

преди 2 години

Няма ваксина - няма свобода - ама ТЪЙ ли

479

КЪДЕ Е РИСКА?

преди 2 години

Ваксинираните също са риск за обществото понеже: 1)те също могат да са разпространители на заразата (доказано); 2)ефективността на ваксината е около 85% без да броим новите щамове, т.е. поне 15% са силно рисов фактор за всички околкни, понеже няма да се пазат и да пазат; 3)точно у ваксинирани е наи-вероятно да се развият нови опасни щамове, от които всики ще страдат

478

Германец

преди 2 години

"Преди малко прочетох в друг сайт точно обратното твърдение,никой не ги натиска!" -- а другият сайт събра ли толкова коментари и съответно рекламни импресии за чорбажиите му? Или ти си мислиш, че днеса е новинарски сайт? Симпатяга :)

477

КООРДИНАЦИЯ

преди 2 години

Нещо много координирано е всички - изведнъж Германия и Франция, заедно с Гърция се обявяват за задължителна ваксинация на определени групи хора (във Франция и Гърция вече е прието).

476

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ

преди 2 години

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ като настройваш една група от обществото срещу друга..КЛАСИКА.

475

Анонимен

преди 2 години

За 100 години немците не могат да си вземат поука и повтарят грешките си...

474

Анонимен

преди 2 години

вирусът е пуснат с една единствена цел - икономическо и здравно да отслаби Запада, за да могат след това Китай и Русия и поддържащите ги диктатори да въведат техния световен ред на цялата планета. Третата световна по всичко личи, че се води с биологическо оръжие и по хибриден начин.

473

Един от Юг

преди 2 години

Мдааа...Следващато заглавие ще е който не гей да му отрежът топките..нали така ***!

472

Да бе

преди 2 години

Преди малко прочетох в друг сайт точно обратното твърдение,никой не ги натиска!

471

питам аз,

преди 2 години

Кога ще се вземат мерки и за "онези с мерките", защото истината отдавна лъсна и цирка започва да става досаден, жалък и дразнещ. Освен това колко интересно, че пак от Германия започва да намирисва на фашистки идеи за справяне с "проблема". Случайно? Едва ли!

470

Анонимен

преди 2 години

Не ги слушайте. 100% от ваксинираните рано или късно ще умрат - кой на 80, кой на 90, някои може и 100-годишна възраст да минат. Но статистиката си е статистика - 100% смъртност след ваксинация. Същото важи и за тези които пият вода и дишат въздух.

469

Анонимен

преди 2 години

"С две дози съм от март, както и сума приятели, а роднините ми в САЩ- от декември. Никой никакви оплаквания." - Не бързай толкова, за някои неща трябват години. Именно затова лекарствата се тестват около 10 години (така пише в учебниците на фармацевтите). По принцип и ваксината трябва да я тестват толкова време но дотогава страхът от Ковид ще е изчезнал и стадото няма да иска да се боцка, а това противоречи на плана от "Скрижалите на Джорджия". Кажи на роднините ти да ти пратят снимка от т.1 ...

468

Анонимен

преди 2 години

Това е против всички конвенции и правата на човека.Никой не може да ни задължи да участваме в медицински експеримент.Няма одобрена ваксина за масово ползване, всички са със статут за експериментално прилагане без каквато и да е отговорност от производителя и медицинските власти. Ако някой умре от усложнения от Ковид ваксина и има застраховка живот, застрахователната компания няма да му изплати обещетение понеже доброволно е участвал в медицински експеримент.

467

Анонимен

преди 2 години

До бай Шиле Милионерахахах ... Нещо като - поставям СОТ, не гарантирам, че няма да ви ограбят, но гарантирам, че ако се случи, крадците ще ви вземат по-малко... Така и с ваксината. Карали го по-леко. Как се доказва, че същият човек е щял да го изкара по-тежко, ако не е бил ваксиниран? Някой ваксър може ли да обясни на нас прос_тите антиваксъри?

466

Анонимен

преди 2 години

"антиваксърите са общественно опасни асоциални суеверни индивиди. Да се гърчат в революционните си напъни да разбият обществото, докато не умрат от ковид." - Нали знаеш онази поговорка "Който копае гроб другиму..." ... Българският народ не случайно се е съхранил хиляди години. Просто мисли с главата си, не с телевизора. Скоро смятам да се свържа с разни хора (има една бивша евродепутатка) и да се поинтересувам, дали е възможно да направим референдум включващ няколко въпроса. Не се шегувам!!!

465

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите са общественно опасни асоциални суеверни индивиди. Да се гърчат в революционните си напъни да разбият обществото, докато не умрат от ковид.

464

Ослушващ се

преди 2 години

Колкото повече натискат да се ваксинирам, толкова повече се убеждавам, че не трябва да се ваксинирам! Ако трябва ще се крия в гората и ще живея в планината, но ще изчакам да се разкрие ИСТИНАТА...