23

Цезар Антички

преди 2 години

Горко на победените. Още 55 години ще подсмърчат.

22

Анонимен

преди 2 години

Жал ни е за футбола.За пръв път за играч на турнир от такова естество е...вратар.И то доста противоречив.Футболът залязва с това терминаторско тичане.Шампионат без майсторство и звезди.Един Роналдо пак над всички.Един Киеза пролет не прави,ни гола на Патрик Шик.Слабо първенство с безброй подавания и автоголове и изпуснати дузпи,само с един гол от пряк свободен.И по -зле ще става.За *** дето издъниха една уговорена купа за Англия.То какво да се каже.

21

Анонимен

преди 2 години

Прocто мултикултуризма ги закопа при дузпите. Адски прoтивни са ми такива като Англия и Франция, които са на принципа: дайте да си съберем отбор от африканци да спечелим нещо. Събрали цяла Африка и това било европейско. И точно чернитe закопаха Англия и Франция при дузпите. На такива колониални отбори трябва да се забрани да участват на европейско. Не може на европейско да има африкански отбори.

20

Тошо

преди 2 години

И двата отбора са на топ ниво, но .... топката е кръгла и е от женски род, скрои шега на домаккините и ...мисля че всичко е по местата си!Честито на южняците, да благодаря на западняците за страхотната игра!Да се готвиме ние, че ни чака тежък сблъсък с шампионите през септември!!!

19

СФ

преди 2 години

Браво на Манчини! Малко ми е жал за Саугейт.

18

Анонимен

преди 2 години

През цялото първенство тикаха Англия за да стигне до финал. Като се започне от лесни опоненти и се стигне до платени съдии. И тоя съдия беше със затворени очи. Но има Господ, има справедливост и снощи на Уембли тя възтържествува! Вива Италия!

17

Кочо

преди 2 години

Държа веднъж за винаги да уточня, скъпи съотечественици, ЖАБАРИ са французите. Само в България наричат Италианците жабари, жабите са френски специалитет. Българина пак чул, недочул.

16

иВАН

преди 2 години

До какво води расовата справедливост - до дъното

15

aa1830

преди 2 години

Няма да има почивен ден за англичаните, а много кофти работен понеделник каквато и нация са встщност. За сметка на това седмицата в Италия ще е денонощна веселба! Едва ли има нормален човек от континентална Европа, който е искал надменна Англия да победи.

14

БГ идиот

преди 2 години

Италианците показаха най добрия футбол , но Испанците доста ги огънаха и посазаха че са по добри. И те имаха късмет

13

Сланина и дзурла!

преди 2 години

И на мен ми е жал за пакистанците.Особено за тримата афроамериканци майстори на дузпи!Мъката ми е голяма като водопад Виктория в Американска Негрия!

12

Анонимен

преди 2 години

Белла Италияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя....Форца адзури!

11

Анонимен

преди 2 години

Жал му било... Абе то и нас ни е жал, та чак срам да те слушаме какво плещиш, ама си траем.

10

Стар Левскар

преди 2 години

Италия напълно заслужи титлата ! Англичаните играха най-много домакински мачове , което им помагаше не малко !

9

Анонимен

преди 2 години

Еееее, чак пък да му е жал и то точно за англичаните... Дай малко по-леко с надувките, бате. Англичаните имат Висша лига, а вие сте си просто жабари и досега.

8

Samo minavam

преди 2 години

Следващият отбор на Англия, ще е от индийци и пакистанци.Черните стават, само за плантациите.

7

джъст -А- мен

преди 2 години

Ами нема защо, Роберто! Проблемът си е изцяло техен и те да му мислят как да излезнат от блатото на посредствеността, в което са попаднали, затуй: донш вори, би хеппи, МЕН!

6

Емо

преди 2 години

Не ми е жал за англичаните. Заслужена победа за Италия.

5

Анонимен

преди 2 години

Няма за какво да ми е жал, полуфинала с Дания се реши със спорна дузпа, въпреки Вар. Ако бяха били и там с дузпи ОК- късмет, но заслужен, силен мач със слабаците Украйна, с Германия вкараха и пак опълчение отзад, но да кажем, че ги биха. Все пак това не е Гърция, честито на Италия, не съм им фен, симпатичен футбол и с играта си показаха, че реално те са шампиона, още в групите загатнаха и накрая титла.

4

Анонимен

преди 2 години

Че откога англичаните са някаква футболна сила? Не съм чул да имат успехи по международните първенства. Очаквано паднаха.