86

Анонимен

преди 2 години

Има ли сектант на леглото до тебе, на тях им е виновен все конунист

85

Клоунски Свят

преди 2 години

Тъ/по/глави Шмъ/рки/фонов ПАК няма да направи правителство - и това ще БЪДЕ неговото политическо харакири. А и ако НАПРАВИ такова със/подкрепено от ПАРТИЙ които НЕГОВАТА Е КАТЕГОРИЧНО заявила ЧЕ НЕ ИСКА ДА СЕ КОАЛИРА СЪС , то ТОВА ПАК би било същото.Опиянен от вдигането на процента (при намаляване на гласувалите като цяло със 1/3 ЗАЩОТО Е ОТПУСКАРСКИ СЕЗОН) ще реши че на есен МОЖЕ И ДА вземе достатъчно че да му трябва само 1-2 партий - и това ще бъде лоша шега за всички (и ИТН и за нас)

84

Анонимен

преди 2 години

Гласовете на Столипиново и Факултета от Германия, Франция,Белгия и останалата Западна Европа дадоха нужната преднина на "магаретата".

83

Анонимен

преди 2 години

Чалгарският народ заслужи отново съдбата си. Честито на опростаченото ни бъдеще

82

ГЕРБ

преди 2 години

Не е лош този резултат, той подканва победителя да поеме отговорност. Това е важно за държавата.

81

Хайде, хайде

преди 2 години

Ясно че предстоят избори. И не виждам къде е проблема. Машини са купени, разходите ще са минимални. Бавно и полека. Герберастите вече имат проблем с финансирането че им спряха рекета над бизнеса. Само да изчакаме следващите избори.

80

Анонимен

преди 2 години

Ако сега онова умиращо зомби не излезе и не направи правителство ще види какво значи народна любов! И хайде да видим колко бесепара ще предложи, колко депесари ще го подкрепят и коя продажна жълта царистка ку*рва ще дойде да ни дооправи с тотално унищожение на култура, държавност и икономика. Хайде да видим дали е от новите или е от старите, от най-старите!

79

Новият премиер

преди 2 години

Е министър Петков.

78

Гробар

преди 2 години

Благодаря на всички, които използваха безплатните лопати и гвоздеи за закопаването на Тиквун и бандата му.

77

Анонимен

преди 2 години

Най-лесно се купуват гласове в чужбина. Тукашните роми през лятото берат краставици, ягоди и др. в западните държави от ЕС, ако ГЕРБ купуваше ромски гласове, трябваше да му дойдат от там, но не. Там чичо Доган е надцакал чичо Божков и е напазарувал гласове за чичо Слави Трифонов.

76

Анонимен

преди 2 години

Пирова победа която няма аналог. Герб са виновни, довели са народа до пълно и тотално вмардивчване и резултата е на лице итн ще ви ***...

75

Анонимен

преди 2 години

Къде стееееее сектатата ?????? Защо загубихте ?

74

Диоген

преди 2 години

Има такъв народ, който не е гласувал за ИТН

73

Анонимен

преди 2 години

Топ

72

СТРАНДЖА?!

преди 2 години

Коментар?! Фактите - ГЕРБ са втори, патриоти - нема? Осмеляваш ли се да коментираш или ше мълчиш както правиш нормаално?!

71

Анонимен

преди 2 години

Нека всички нови партии се обединят и да заложат на това което умеят най-добре - да плюят по Герб. Може да се редуват, а може и заедно да се наредят и един след друг да плюят. После като се поуморят може да разтурят коалицията и да започнат да се плюят един друг.

70

магаревъд

преди 2 години

Арееее... самолета на черепа излита от нюрнбърг. Мисията е евакуация на бойкоборисов към дубай.

69

До ак-47

преди 2 години

Разбира се, че ще върне мандата. Аз не разбирам защо по всички телевизии говорят как идвал кабинета? Кой кабинет? Ще се мълчи и ще се мисли кой да върне папката. Тези хора нямат капацитет. Те са добри в много неща - шоу, вицове, критикуване, лаене. Но те нямат никакъв нулев опит в политиката. Освен това, намат потенциал. Имат Ива Митева, аценаристите и репортера. Кои ще са министри? Кой ще се навие да стане за резил, кукла на болен чалгарин. На 100% същата ситуация и пат.

68

до ак

преди 2 години

прав сте, ще страдаме всички от този избор, и най-вече ние в България... нищо чудно да имат съдбата на Орешарски, може би ще дойде и времето на протестите

67

j

преди 2 години

Браво