27

Мария

преди 2 години

Кои всички бе?ОФ-то, учиндолските мутри дето ни рекетират типично по.мутренски- пълно мнозинство или избори,избори докато не сме се научили за кого да гласуваме за когото трябва.Това го заявиха Тошето и Филипчо при Цветанка Ризова .Яяяяяяя сикт...р бе ееее ,я маршшшшш беее!

26

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има промяна, но ако я желаеш искрено, започни от себе си. Налага се пак да попитам: Кога полицията ще установи престъпниците и поръчителите на дивашки жестокия инцидент с пребития точно преди 1 месец с чукове 46-годишен мъж в центъра на столицата? Колко седмици или месеци са нужни да се разкрие престъпление, заснето с камери? Богатите връзкарски мутри подлежат ли на контрол, разследване, съд и затвор в една европейска, правова държава или и през 2021 година си остават безнаказани?

25

БГ

преди 2 години

Както изглежда от първите резултати ББ пак мачка И този бандит и всички подобни на него *** слуги на москва и мафията Които с много пари и предатели спряха развитието на странати Ще бъдат наказани от народа

24

Калеко Алеко

преди 2 години

Промяна към какво ... да заменим демокрацията с Кремълски режим, да вкараме Адвокатите на мутрите в Правосъдието, да дадем държвата на тези дето я взеха на абордаж с гумените си лодки или да вкараме Чалгата в политиката ... Промяната на радеФ, рашкоФ, янеФ и СиЕ май ще ни тласне към преЦедентска реСпублика от евроАзиатски тип ... !!!

23

Н1

преди 2 години

Промяната в Западна Европа е продължила столетия-робство, феодализъм, чума, 100 г. войни и т.н. Реформацията на Томас Мор срещу корупцията в църквата например е довела само до създаването на няколко секти, отделили се от Католическата църква. Прочетох две смешни предложения за промяна. Едната е на фин. министър за повишаване на пенсиите. Значи, спираме с краденето и спестените пари даваме на старците. За 40 000г. не знам някъде някой да е спрял да краде. Друго е свързано с проф. Дайнов.

22

Бау

преди 2 години

да .. Искаме да се разкараш.

21

Анонимен

преди 2 години

Рашков ти защо агитираш? И да ти кажа Рашков , че точно ти не си никаква промяна , вие рашков бяхте на власт и нищо хубаво не се случи. А ти персонално си сталинист.

20

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха ... Троловете на ромската шайка ще ми говорите за наглост и лъжи! Вижте си еднокнижния вожд, нагла буца мас, изтъкана от алчност и параноя!

19

Анонимен

преди 2 години

Още довечера да бъде издирен и прибран на топло дебелият лъжив ромски бидон от село Банкя!

18

вечна слава

преди 2 години

трябва милиционера рашка да си купи още 20 палата самолет и остров, гласуваме за червените!!!

17

анонимен

преди 2 години

Обаче Рашков, вие комунистите от ДС, не сте промяната! Виждате я само в собствените си кратуни, за да се доберете до властта! И тогава ви видяхме какво става!

16

Анонимен

преди 2 години

Утре започват арестите на членовете на разбойническата шайка, грабила България повече от десетилетие!

15

Стоян

преди 2 години

Да правилно трябва да има промяна и вие превратаджиите трябва да бъдете отсвирени със страшна сила, за да се научите ,власт не се взима с наглост и лъжи!

14

Анонимен

преди 2 години

Тома Биков 2012 година: Борисов е карикатура на диктатор.

13

Анонимен

преди 2 години

Промяната ще дойде САМО с лустрация. Само така ще се изчисти България от виновните за трите фалита на страната СЛЕД 1989г. Виновните за приватизацията и банковите фалити, кредитните милионери и банковите пирамиди да се отстранят от ръководни постове и да нямат право да преподават в университетите.

12

Майора

преди 2 години

Каква промяна Рашков като ти възстановяваш най пошлото и ужасмото от времето на комунизма! Ти и твоят гуру Радев не разбрахте ли че отдавна мина времето на коинизма и той никога няма да се върне!

11

Анонимен

преди 2 години

Промяната ще дойде с лустрация. Само така ще се изчисти България от виновните за трите фалита на страната пред 1989г.

10

Анонимен

преди 2 години

Промяна трябва да има да! Всеки, участвал в затъването на БГ трябва да е извън политиката, а не да ми се предлага пак да гласувам за него. Като гледам, всички са познати муцуни и лъжци, така че ще се пее пак старата песен.

9

Диков пита Рашков

преди 2 години

- Г-н Рашков, вярно ли е, че имате Туитър?- Като млад имах, но ми го излекуваха.

8

Анонимен

преди 2 години

Да, трябва да променим вашата хунта, г-н Рошков!Гласувас с номер 5