204

Анонимен

преди 2 години

А на ваксинирането няма да се подчиня. Никой няма право да ме трови. Това е само доброволно. Освен всичко останало откак са въвели задължителните ваксинации има бум на ракови и автоимунни заболявания. Не е зле да се поинтересуваш. За съжаление като ме набодоха като дете нямаше как да се съпротивлявам. Но сега мога!

203

hm

преди 2 години

Против ваксинирането срещу ковид съм, но ако нещо се случи на ваксинираните, елитите ще останат да управляват хора, които имат изцяло негативна спрямо тях нагласа. Не се връзва много. По-логично е да искат хората да бъдат конформисти, които желаят да се ваксинират и изпълняват произволни изисквания безропотно, тоест е нелогично да искат да навредят на собствените си потенциални привърженици.

202

Анонимен

преди 2 години

Що да са *** бе? Щом се подчиняваш на масконосенето, ще се подчиниш и на ваксинирането, за да не те глобят. Елементарно.

201

212

преди 2 години

До Анонимен 211Що задаваш *** въпроси?

200

до 211

преди 2 години

Носим маски, за да не ни гонят от магазина и автобуса, иначе ми изтребвАли.

199

Анонимен

преди 2 години

Като сте разбрали, че е фалшиво всичко що носите маски?

198

19

преди 2 години

От сега нататък ще е така. Нов световен ред.

197

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинатори у лево. Прибрахте си парите, мирясайте вече.

196

Анонимен

преди 2 години

Някой още да не е разбрал, че създадоха "пандемия" само за да инжектират населението с експериментални субстанции?

195

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се увеличи приема за лекари в юнитата. Много кадри ще загубим на трибунала, най-вече професори(ако не ги застигне народната любов преди това.)

194

Анонимен

преди 2 години

***. Убийци. Слуги на сатаната. Откъде знаеш,че ще има вирус и кога, бе, като вируси винаги има. Ще го пуснат за да могат да убиват тробвят манипулират да карат простолдието да се ваксинира -отрова за организма. Тялото физическо такова и имунната с-*** има всички сили дадени с више да се справи с всичко.От хиляди години се лъжат хората за болести и че не са личими.Ниски земни нива на вибрации- болести.Високи - ЗДРАВЕ!

193

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

До до БОЦИ-БОЦ - Обожавам когато някой толкова интелигентно и аргументирано се защити. Стивън Хокинг, ти ли си?

192

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 201 - това е все едно да кажеш че когато в Тайланд ги заля цунами, само 15% можели да плуват, обаче след това правителството почнало курсове по плуване и затова били много малко починалите. Нарича се "ковилогика".

191

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

До 201 - нека заедно анализираме какво написа, за да разбереш че си неспособен да мислиш. Когато "поредната вълна" почнала, били ваксани 15%. Тоест 85% не са били боцнати когато вече СМЪРТОНОСНАТА КОВИВЪЛНА ги е заляла. Накрая обаче ЗАРАДИ ВАКСИТЕ починалите били малко. Хмм. Разбра ли какво написа? Не, нали? Не съм и разчитал.

190

Анонимен

преди 2 години

Броя заразени няма никакво значение... Гледа се броя на жертвите. Нищо не спира заразяването. Нито ваксина, нито имунитет от боледуване. Вируса е подобен, като този на СПИН. Може да се заразиш много пъти, но за някои ще е само 1 и то последен, ако няма антитела.

189

Анонимен

преди 2 години

До 200 - не са никакво "решение" в никакъв смисъл, по никакъв начин. Набий си го в празната кратуна. Който иска, да се боца. Тия вакси са като преди години когато Анжелина Джоли си отряза тситсите - да предотвратяла рак. Само побъркан или отчаян човек би го направил. А загубите са заради абсурдните и излишни "мерки" не заради смехотворния ковигрип

188

Анонимен

преди 2 години

Великобритания е пример за закъсняла ваксинация. Когато там започна поредната вълна, напълно ваксинираните бяха около 15%. Сега са 50%, но закъсняха. Хубавото е, че заради ваксинирането, там поне починалите са много малко

187

Анонимен

преди 2 години

Набийте си го в празните кpaтуни. По един или друг начин ще се наложи всички да се ваксинират рано или късно. Особено хората над 60 години. Тези "ваксини" в момента са единственото реално решение, което дава резултати независимо, че не са ефективни на 100 %. Бизнеса ще принуди правителствата да се случи този процес, независимо, дали ви харесва, защото търпи огромни загуби.

186

Анонимен

преди 2 години

На ваксинираните им дават сертификат въпреки, че могат да се заразява и да заразяват ЗАРДИ ПОСЛУШАНИЕТО - НАГРАДА.

185

Анонимен

преди 2 години

Те в Англия като са 70% ваксинирани затова имат по 30 хиляди нови на ден, нп при тези рекорди на 19 махат ковид ограниченията. Защо така? Няма ли локдаун? Или вече опорката ваксинация?