42

Анонимен

преди 2 години

Искам да кажа, че опасност от ваксината, ако имаш антитела няма.

41

Анонимен

преди 2 години

Можеш както искаш да ме наричаш,все ми е тая.Не можеш да ми откраднеш знанията ,нито статуса. Ако някой е боледувал, дори леко,много вероятно е да има увреждания в белия дроб и други органи . Застраховка е допълнителна да се ваксинира, защото имунитетът не винаги е пълноценен след преболедуване и повторно заболяване би било фатално. Защо имунитетът е такъв точно след ковид е твърде научно, за да го разбереш като нелекар.Не му е мястото тука да го обяснявам.Искам да кажа, че опасност от ваксина

40

Разгеле

преди 2 години

Много добре . Сега ще се види яджеба ваксините дали работят. Най после избраха експереминтална територив за ваксинирани. ако след 6 месеца вируса продължи там значи язък за ваксините.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 - тук сте поне две болници ЛЪЖЕлекари събрани, и всичките по два пъти ваксинирани, цялото семейство че и бебетата. Като някаква рекламна пропаганда сте леко, не се обиждай, то е ясно че повечето истински лекари от сутрин до вечер пишат рекламни послания в днесбеге преди да заминат на почивка в Малта. Вярвам на всичко.

38

Друг лъжелекар

преди 2 години

До Лекар - ако има имунитет от преболедуване, той е най-малко идентичен с този от "ваксини". Ако няма имунитет от преболедуване, значи няма и от ваксини. А ти не си лекар и си го доказал многократно. С подобни антинаучни мнения като това.

37

Анонимен

преди 2 години

Имам някакви наблюдение , че постоянно излиза някой "с пециалист" по тв и съобщава нещо, което чел, след няколко дни друг излиза и си чеше езика и казва нещо друго. Хората се объркват и губят доверие. Жалкото е, че всички страдат от това.

36

До лекаря

преди 2 години

Слушай там, където папкаш, докторе.Че иначе лошо....за теб.

35

Лекар

преди 2 години

Аз работя в западноевропейска държава. Европейските насоки тук са да се ваксинира след 1 месец, след оздравяването. Най-късно до 6 месеца след оздравяването. Ако в България някой е казал нещо друго си е негов проблем. Заблуда.

34

До 40

преди 2 години

Правиш тест за клетъчен имунитет. В София струва 280 лв.,но ще ги дам. Имам висок брой антитела без боледуване и симптоматика. После решавай за ваксините.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 от 12 - напротив, няколко пъти беше казвано, че след преболедуване до третия месец да не се парви ваксина! След това - да се тестват антителата и ако титърът им е достатъчно висок - да се тестват на 6-ия месец, отново!И ако тогава са намалели - да се постави ваксина!Въпросът ми е ако и на 6-ия месец съм с висок титър антитела, какво правим?

32

До 29

преди 2 години

Аз пък знам една друга приказка, дето заради гроздето лисицата паднала в капана и после се намерила на врата на жената на лозаря.

31

Анонимен

преди 2 години

Цитокитовата буря е при вирусната ковид инфекция. Както хиперинфламаторния синдром. Никога при ваксинация.

30

до най-после

преди 2 години

Можеш ли да се опиташ да звучиш по-малко като платен троладжия?

29

Анонимен

преди 2 години

Цялото семейство сме ваксинирани ,вкл. тези които бяха вече болни. Лекари сме всички. Ще ходим на ваканция в Италия.

28

Най-после

преди 2 години

Ще мога да отида с цялото семейство в Малта. Ние сме образовани, млади и отговорни.

27

ХАХА

преди 2 години

Че нали там всички бяха ваксинирани пък заразените се увеличили драстично?Значи ваксината е една лъжа и измама!

26

Анонимен

преди 2 години

Да фалират, лакеи на фармацефтичната мафия!

25

ДЕН за РАЗМИСЪЛ

преди 2 години

Иииии,решиха да ни побъркат с ковид и ваксинииии

24

Анонимен

преди 2 години

Лисицата видяла гроздето, че е високо и казала, че е кисело. Че и работата на автиваксърите. Ще си стоят в панелката и ще люпят семки.

23

Анонимен

преди 2 години

До ivanЩе ти отговоря с думите на мой опонент - това, че си ваксиниран, не те предпазвало от ново заразяване.