533

Анонимен

преди 2 години

Събота, почивен ден, ден за размисъл преди изборите... подписват меморандум...Безкрайна наглост от Зеления чорап...

532

А дано ...

преди 2 години

Тия eGo не бяха ли обявили фалит преди 1-2 години ? И много ми се иска да разбера колко коли са произвели до сега , доставени на клиенти. 20...30 ... . Имаха завод в Гърция , доколкото знам .... ама дали го има още ? И какви инвестиции след като от компанията едва свързват двата края финансово ? Може пък и да успеят. Нали у нас все обичаме да казваме ... а дано ..... а дано .... а дано ... ама надали .

531

татю

преди 2 години

таз година за полуавтомобили догодина за нормални. ако не ги забранят до тогава комисарите де.

530

Анонимен

преди 2 години

Това е само намерение, да не стане като с оня английски катър с Левски.

529

Анонимен

преди 2 години

В Индия проивеждат миниколи , не са на ток, на бензин са, но са адски евтини , преди бяха някъде около 2 000 долара , сега не знам колко са. Но ми се струва, че ако бяхте докарали тяхно производство, щяхте нистина да продавате, за градско и селско каране са идеални.

528

Анонимен

преди 2 години

е браво, намериха работа за 1000 души, което никак не е малко.

527

Анонимен

преди 2 години

До герб завиждаСпоред мен , ГЕРБ не са лоша партия , даже е добра партия, но вината изцяло е на Цецо,а не на Бойко, когато Цецо се махна, спря терора над хората!

526

Анонимен

преди 2 години

Тези коли между другото са опасни, никога не си взимайте смартчета, старите А клас, фиат 500 и подобни минита. Ако ви надъни някой като Славуца с огромния си черен джиб и сте дотам. Тези освен някой като Спарк да ги вземе на половин цена като избомби родината за останалата част от парите няма кой да ги купи.

525

Анонимен

преди 2 години

Не мачкайте герберите ,нека да участват във властта , не бъдете злобни ,всички хора са важни , без значение от коя партия са!

524

Анонимен

преди 2 години

Тези така ви въртят главите, че ще пострадате по най брутален начин, опичайте си акъла докато е време, после ще е късно и ще страдате.

523

Де ла Манча

преди 2 години

Бързаме да си припишем заслугите, но всъщност всеки знае, че това нещо е започната много преди служебното правителство да се появи на света.

522

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство нали уж щеше само да подготви изборите? Или бързат за комисионните?

521

герб завижда

преди 2 години

герб тролчетата позеленяха от завист защото се оказа ,че Кирил Петков е хиляди пъти по-кадърен от банканският крадец Боко.

520

герб изгуби.

преди 2 години

Нали великият гербав кадър Караниколов водеше преговори с Тесла и Фолксваген за да ги докара тук? Включи се и оня некадърник Томислав. Що така Петков успя за два месеца да докара авто-производител тук , а ГЕРБ за 10 години не успяха?

519

Анонимен

преди 2 години

Срамувам се ,че съм съгражданин на повечето от вас.Зло и завист в резултат на дълбоко чувство за комплекси и липса на самочувствие.

518

Анонимен

преди 2 години

Чудесно, ама близо 20к евро след субсидия ги прави непродаваеми, лично аз и една стотинка не бих заложил на тези прескъпи сапунерки, примерно бих взел Skoda Citi Go. Иначе този дразни понеже се е снимал за фейса, научи се да режеш лентички като е готово всичко и има 500 работни места.

517

11 Юли

преди 2 години

388 км. = завладяни институции;388 км. = калинки навсякъде, като стадо алчни скакалци;388 км. = най-корумпирата страва в ЕС;388 км. = доклад Магнитски;388 км. = двоен и троен механизъм за наблюдение;388 км. = изоставане даже от Румъния;388 км. = нарушаване на човешки права;388 км. = безконтролна прокуратура;388 км. = шкафчета с кюлчета;388 км. = пистолети вместо доводи;388 км. = мутри вместо интелект;388 км. = бягство на инвеститори;388 км. = нежелание на сериозни фондове даже да ни

516

Сатир

преди 2 години

Официално: Изгражда се завод за електромобили у нас - Това счупи всички тъпомери, даже харварда се изчерви.

515

Щирлиц

преди 2 години

Електрокутийки на цена от 20000 евро?!Карайте си ги със здраве.

514

Странджата

преди 2 години

Абе май има голяма разлика между меморандум тоест намерение от строителство на завод !