12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "Хора, не давайте на Рашков да си построи още един палат за ваша сметка" Късно. Единствения начин е Рашков да бъде разследван и съден за кражби и корупция. Така ще му бъдат отнети придобитите с кражба имоти.

11

Анонимен

преди 2 години

Еееее, след всички наказателни акции, ако все пак ГЕРБ стане отново първа политическа сила, рашковистите ще си ходите с натрити носове. Хайде хора, не им се давайте, не давайте на рашков още един палат.

10

До 11

преди 2 години

Мдааа. Оттук нататък все повече изтрещели като теб индивиди ще срещаме ежедневно. Май трябва да носим със себе си и да раздаваме хапчета за изтрезняване.

9

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата образува преписка когато има данни за извършено престъпление, а не когато зад ника Рашков им разпореди. Рашков тия дни е суперактивен. С припечеленото за своята активност ще си купи 20-тия,21-вия и 22-рия си имот. На печелившите честито, баламите, които разчитат само на заплатата си да го ду хат.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 "Вие ревете" Ц. Аз не съм в България отдавна, а за "Боци" не съм гласувал никога. :)))) Но вие ще РЕВЕТЕ и то яко. :)))))) П.П. Не се напъвай да ми обясняваш как щом не съм в България нямам думата, знам ви всичките реплики :)))))

7

Анонимен

преди 2 години

Готови сте за комунистическа диктатура--------Готови сме, 10 години вече се подготвяме, но нещо джипката влезна в бокса, а вие поддръжниците на ОПГ ГЕРБ ревете, точно както и Боци реве.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 "С други думи, прокуратурата работи за ГЕРБ и им прави чадър." С други думи, за троловете е достатъчно ОФ/БКП да им покаже някой и това е достатъчно за присъда. :))) Готови сте за комунистическа диктатура ... и това ще получите. :)))))

5

Анонимен

преди 2 години

С други думи....правят се показни акции за очерняне, без никакви резултати или последици за уж купуващите ...-----С други думи, прокуратурата работи за ГЕРБ и им прави чадър. Тия купувания на гласове не са от вчера, не се печелят току тъй толкова избори подред. Но дотук, Баце е пътник.

4

Спящи рибки

преди 2 години

От Областната дирекция на полицията обясниха, че прокуратурата не е образувала преписки срещу арестуваните при вчерашната акция ...Не е образувано дело и по обявените от вътрешния министър Бойко Рашков данни за подготвян контролиран вот на граждани на Северна Македония, съобщиха от Районната прокуратура в Кюстендил" С други думи....правят се показни акции за очерняне, без никакви резултати или последици за уж купуващите .... ДС методите на показ ...Спите ли, спите ли, шаранчета?

3

Анонимен

преди 2 години

А в Симитли какво става, няма ли някой да подаде сигнал вече?

2

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Само не прочетох от кой етнос са, ама предполагам трЕбе да се сещами сами, оти ако ги назовем с имената им БХК ще скочи на нож нали?

1

Не знам

преди 2 години

В турския как е, но в българския обявяват общия брой, а не общият брой.