106

Не ги разбирате

преди 2 години

Нещата,не било интервю а скеч не бил журналист от Монд бил Краси Радков като каналин цолов и не бил слави а Филип Станев еййй кога ще почнете да ги разбирате!!!!

105

до 112

преди 2 години

Във връзка с изгубеното доверие в Радев, руските хакери получиха нареждане да се готвят за изборите в България.

104

Анонимен

преди 2 години

А Тошко ръце ще сече ли сега а ?????

103

Анонимен

преди 2 години

Ккави са тези стари снимки по статиите с Трифонов? Някой виждал ли го е през последния месец?

102

Анонимен

преди 2 години

Хаха утре тоя хубавец ще омаже всичко в държавата и ще каже МИ ВИЕ НЕ СТЕ МЕ РАЗБРАЛИ!!!!!!!

101

И не те разбирам

преди 2 години

Къде видяхте 100% машинно гласуване (което се оказва не 100%) неограничени секции в чужбина и двойно увеличение на заплатите?????1. Смяна на избирателната система с мажоритарна;2. Намаляване на броя на депутатите от 240 на 120;3. Мандатност на народните представители до два мандата;4. Въвеждане на задължително гласуване;5. Въвеждане на електронно гласуване;6. Драстично намаляване на държавната субсидия за партиите;7. Пряк избор от народа на съдии, прокурори и началници на полицейски управления.

100

Мъдрец

преди 2 години

Ами, ние и жабата не я разбираме защо квака насред гьола . А тоя холгъзник е по-злеи от жаба. и, странно, от Монд са го кръстили "певец" !!! Един овен да пропее ще е по-благозвучно от напъните на Чалгаря !

99

Шефа

преди 2 години

Какво не сме разбрали Славчо?Че си яростен защитник на Истанбулската конвенция и верен последовател на Сорос?Хитро селянче си ,но се издъни яко тоя път!Ум........патки пасе!

98

Сега разбирате ли

преди 2 години

защо Слави не се появява по медиите ?Отговорът е очевиден:разбрал е,че не е подготвен да комуникира по сериозни въпроси сам,без сценарий, ако си отвори устата,оттам ще излетят небивалици.С тях той може да очарова избирателите си със съмнителен чалга интелект,но за трезво мислещите хора те ще са като среднощен кошмар.Затова Слави не се показва и мълчи.Така се спасява и от неудобни въпроси за житие-бититето си.Ако се появи и даде изявления,публиката ще прозре,че царят е "гол" и ще се отдръпне.

97

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо да гласувам за Слави заради смелото му изказване и видиш изложи се.Ще гласувам за ДБ ,те са най-читави.Другите се ужасни ,включително и Слави.Според мен Слави и ИТН са създадени от ГЕРБ.

96

Анонимен

преди 2 години

Байдън вече разпореди президент да е Румен Радев, а Министър-председател Кирил Петков.

95

Кочо

преди 2 години

Слави е станал бледен като Вампир.

94

Боже пази България!

преди 2 години

Можехме да направим качествен скок към независима икономика, но АМЕРИКАНСКИТЕ МЕ-КЕРЕТА ни продават, ще вкарат инвестиции, които да ликвидират крехката БГ икономика, ще заробят БГ работна ръка за ниски заплати и ще си докарат ПЕЧАЛБА, КОЕТО Е ЦЕЛТА НА ВСЯКА ИНВЕСТИЦИЯ. Втори път няма да имаме шанс за независим бизнес, имахме го, защото ползвахме евросредства. САЩ ще вземат чрез подставени БГ фирми очакваните средства от ЕС за възстановяване на България, ще завземат и златните находища.

93

Анонимен

преди 2 години

Слави, защо създаде партия, след като няма да вършиш нищо ? Излизаш с тениска "системата ги убива", а си част от системата. България е на Българите. Унгария е на Унгарците. Има такъв народ (България), но може и да няма след 200г., ако няма механичен прираст. А за такъв трябва да има семейни ценности и деца. Децата да се възпитават в морал и благоприличие. А не в модерните ценности, които мракобесницата лайън натрапва. Тя белкем лайън (лъв) да беше, но се оказа най-обикновенна уфтсъ.

92

Само питам

преди 2 години

Станиславе, точно ти ли ще ми говориш за семейство, ергенино?

91

Анонимен

преди 2 години

Няма ли край тая излагация. Защо си мислят че в чужбина не им знаят кирливите ризи. Тук ако минава номера на бивши мутри и ***, там не става. Ама трябва да има нещо на втория етаж. Съмнявам се че ще стигнат до милиардите за които се точат. Ако ще и дипломи от Марс да имат.

90

Анонимен

преди 2 години

И какво стана сега и чуждестранните журналисти , били купени от Боко.Ай славчо почваш да се оплиташ в твоите си калчища. Това е само началото , а каква попара и ти ще сърбаш .

89

Анонимен

преди 2 години

Славка , не се напъвай с много обяснения , че ще се на-акаш.

88

Нема нужда

преди 2 години

Този мълчи с месеци и като каже нещо все излиза, че не е разбран. Ами хайде малко по-ясно да се изразява, ако може въобще да свърже две изречения без да го прочете от аутокю. Отделно, не мисля, че му е нужно да говори. Избирателите му нито гледат новини, нито четат интервюта в Монд. Да им пее там нещо със затворени очи и патос и това им стига.

87

Анонимен

преди 2 години

До Линкълн: "По-добре е да заамълчиш и да те помислят за глупав, отколкото да проговориш и да разсееш всички съмнения за това!." Ами, той до последно стиска да се държи за тая сламка. За тия три месеца е проговорил 4 пъти. По-малко не можеше! На мен ми е чудно, които са абсолютните глууппаци, които гласуваха за тоя?