58

Анонимен

преди 2 години

Тодор Живков пак ли е тук да коментира колко зле се живее в България? :))) Нещо за бананите? :)))))) А то няма майстори, всичко яко ремонтира, цените на труда хвърчат, хората купуват "втори дом" заради пандемията и така нататък :))))))))

57

Бочи

преди 2 години

Кефи ме с какви баровци съм се събрал в тоя форум! Евалата, напред и нагоре момчета, догодина ремонт и за 300к!

56

Списаревски

преди 2 години

Вече 70% от нещата си правя сам - тук-таме някой селски да ми помага и му подавам някой лев. Разбира се има неща, за които да викаш майстор - водоинсталация, електро и тн - но това плочки, замазки, бои, врати - ай сиктир, кви пет леа, правиш го сам иначе кинтосите не стигат и да се усмихнеш!

55

Sk

преди 2 години

Трябва да има строители специалисти като в западните държави. Да, ама не!! Хората работят и се нуждаят от почивка, а не след работа да правят ремонти, защото на някой му е хрумнало да кара българите да опъват жили, докато умрат и без к,о,в,и,д.

54

Анонимен

преди 2 години

Човек трябва да си се пазари предварително за работата. Добре е да пита няколко места, добре е майстора да има фирма и документално да оформя работата си, за да може да му се търси отговорност. На мен мой близък ми направи всичко в нова сграда, покрай мен всички или търсят или се оплакват от майстори. А и млади хора освен малцинства от провинцията не виждам да са се хванали с тази работа. Добър занаят е за хора без образование. Ще си направиш апартамента и ще се научиш и ще го работиш и за пари.

53

IT специалист

преди 2 години

Колко са 10к лева за един ремонт. Не мисля, че някои би имал затруднения да ги отдели и да си направи жилището. На последният ми ремонт на 4-стайния апартамент ми стъпи около 150к. Ама всичко е топ.

52

Скачахте и разбихте

преди 2 години

социализма, за да живеете луксозен живот по американски.Сега прескъпа ще ви излезе цената на скачането.

51

до 57

преди 2 години

И със сигурност си личи, че сте го правили с жена ти - все едно правено от първолак с две леви ръце в час по трудово! Клош, работел и управлявал хора, голям ларж го раздава, а не може да извади 100 к да ремонт, я да се ориваш оттука бе, *** прокъсан! За 45к само плочки не можеш си взе кат хората, *** не говорим на КАИ за 15 лева, трето качество.

50

Анонимен

преди 2 години

Вчера Европейската централна банка обяви че целта и за инфлацията няма да бъде оставена в диапазона на техните 2 процента .Отделен е въпроса че инфлацията не е 2 процента но най-важното е че още малко да се качи и лихвите ще бъдат вдигнати.Това е важно защото цялото това поскъпване на всичко идва от тяхната лихвена политика.Затова си правете сметката и с кредитите и с всичко.

49

до 43

преди 2 години

Еми, като си cмотан льоьо да викаш майстор за боя... 3-4 стаи имал да боядисва. Абе, човек, управлявам хора в голяма компания, както и жена ми работим много и след работа оправихме къща 350м2 от а до я- паркет лепен естествен, стъклотапети, декоративни мазилки, тавани, боя, цялостно изграждане на бяня, нови тръби, хидрофор, филтри за вода, изцяло нова ел. инсталация, нова дограма за 2 месеца. Всичко излезе 45000лв.. Ако го бяхме правили с майстори под 90000 нямаше да излезе.

48

Реалист

преди 2 години

Ремотаджиите изглежда са закъсали като агентите по имоти....

47

...

преди 2 години

Къде 10 хиляди? Това някъде за селска къща или баня в мазе ли става дума? Моя ремонт за 90кв тристаен беше 50 хиляди преди 2г. 10 хиляди беше само дограма и изолация. 26 хиляди за тръби, ел, подове, бани, мазилки, шпакловки. 15 хиляди за кухня и вградени гардероби, ниши, окачени тавани, нови врати, щори. Отделно колко съм дал за пердета, дивани и друга мебел, после за телевизори итн. С 10 хиляди ако само ще сменяш дограма и пребоядисваш може и да ти стигне ама майсторите ще те влачат 6 месеца.

46

ПродадохСемейнитНиви

преди 2 години

За двустаен по реално струва около 40000 лева в София дерат кожи майсторите, казват ти 10000 и накрая като теглиш чертата хлъцваш

45

Анонимен

преди 2 години

За едни 10000лв. са много, а за други- заплата за 3-4 седмици. Програмист съм по професия, всички ремонти си ги правя сам. Живея в дизайнерско жилище и само мебелите ми ги изработва една малка семейна фирма. С "майстори" не се занимавам. Плочки в баня, ВиК, електро- всичко сам правя. Не да ми дойде някой със знания 8-ми клас от техникума и да ми се прави на голям майстор. И вила си построих сам (разбира се с мои приятели архитекти и конструктори).

44

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Шопите тарикати се пазарят дъълго като евреи за цената на нощувка.Сега врещят, че няма майстори, че било скъпо.Свиквайте!Не сте вие центъра на Вселената.

43

Анонимен

преди 2 години

До МяуПравилно, ненадежден съм според гърбавите стандарти :)))) Кажи колко взимаш, да се посмеем малко :))

42

Мяу

преди 2 години

Всеки, който няма какво да прави или нищо не става от него, може да се сдобие с много пари, като се пише майстор в кавички.

41

Анонимен

преди 2 години

Кой е този "баровец", дето дава 10 бона за ремонт ? :)) Чакам отговор от пишман ИТ-тата...:)))))

40

Бау

преди 2 години

В БГ и силно и пълно стават строители /най_вече ромите/, защото е най_лесно да излъжат клиента, ако не е полицай, разбира се. Викаш ги, не им знаеш майсторлъка, опразват ти джоба за един ден и си скриват телефонния номер. Освен това, те не знаят касови апарати, данъчни и преследване за некачествен продукт. Работят съвестно само на мутрите.

39

преди 2 години

тия няма да ти стигнат зависи за какво само баня 4000 или 5000 лв