8

Анонимен

преди 2 години

Министърче, да Ви припомним за една пандемия която започна 2020 година и продължава в момента. Може би удобно сте забравили този факт?

7

Новия морал на ДС

преди 2 години

Изказванията на тоя господин са с такива отворени краища ... казва се нещо ... но не се казва каква е връзката с нещо друго, което е казано. Нарочно се оставят многоточия ... явно с цел хората да ги запълнят със спекулации. Жалки ДСарски тактики за неграмотни читатели. ТОВА ли е новия морал и стил на управление?

6

54

преди 2 години

Едната част е там.....другата - в плика за РадеФ

5

Анонимен

преди 2 години

Точно за това Гешевтурата прибра и Лилана, за да си папкат едни пари, без да им се мотат в краката разни певици.Къде са милиардите от тол такси, за които говореше Борисов? Всичко по негово време беше с една цел - пълнене на чекмеджета.От 2019 до април 2021 са сключени договори за 31,5 млрд. лева. До април 2021 АПИ е надвишила годишния си бюджет с над 1,3млрд. лв. Това какво е? Раздаване на пари на наши хора докато сме на власт.

4

Малий,

преди 2 години

тВа гербаджиите са крали така, както никой досега в историята на България!

3

Анонимен

преди 2 години

Нещо за А1, няма ли да се каже?

2

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Ако ще и ракета да изтеглят хунтата на Радев пак ще гласуваме масово за ГЕРБ. Факт- по времето на ГЕРБ имаше за всички, дори и за тези фирми!

1

Вуте

преди 2 години

Каква част от комисионната се оказва в нощното шкафче на банкянския рапонь?