13

Права е Невена!

преди 2 години

Без БСП не може да има правителство, защото няма да има кой да фалира банките, а българските комунисти са специалисти по фалирането на банките , и при всичките им правителства банките бяха фалирани. Всички страдаме от неграмотните избиратели...

12

БСП - смях

преди 2 години

Баба чака пред кабинета на кардиолога.Излиза лекарят и пита:- Вие за ЕКГ бяхте, нали?- Не, не, аз съм за БСП!

11

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

10

Анонимен

преди 2 години

Кюстендилката и отровните ако не съберат достатъчно гласове ИТН пак ще се направят на дръж ми шапката. По лошото е че ИТН никога няма да съберат тези гласове които събраха при предишните избори. Много от нас които гласувахм в чужбина се отказахме да пътуваме хиляди километри да чакаме по 5 часа на опащки а това означава че ИТН ще изгуби десетки хиляди гласове. За това хич и не помислиха ИТН а и с какво да мислят то за това се иска мозък който им липсва. Те не са способни да мислят.

9

Анонимен

преди 2 години

Очертават се пределно ясно новите БКП хрантутници, народЪТ има здрав кръст да ги рани още 100 години!:))))))))))))

8

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

И за какво му й на БСП да участвува в управление щом има противоречия с онези, с които евентуално би била в едно правителствено управление ? Това е класическа нагла шизофрения! Да живее Царство България! Долу всички евреи, управляващи българската политика. Да живее Китай- Пибедителят на еврейският световен капиталистически фашизъм !

7

Анонимен

преди 2 години

Може, може. И без дпс поже.

6

Анонимен

преди 2 години

Правителство с ИТН + ГЕРБ е рационалното решение за да се направи добро на всички българи. Последните 6-7 години страната дръпна нагоре. Герб подобри управлението си. Научи се да работи с различни от тях партньори. Логично е и ДБ да участва, ако успее да преодолее партийното си високомерие!

5

протестъри

преди 2 години

те бсп и сега са на власт, благодарение на славчо.. така ще бъде и след изборите, само червените олигарси могат да платят достатъчно на слави, който ще продаде съкпо нашия вот.

4

Анонимен

преди 2 години

Правителство или българска партия която няма нищо общо с тошковото БКП - УТОПИЯ!:))))))

3

Анонимен

преди 2 години

МОЖЕ И ЩЕ ИМА!

2

моч

преди 2 години

"Правителство без БСП не може да има" МОЖЕ-МОЖЕ !!! Национална катастрофа без правителство на БСП не може да има !!!

1

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем когато БСП е на власт какво се случва в държавата, масови кражби и червени олигарси! След тях държавата остава пепелище. Гледайте какво направиха ГЕРБАВИТЕ , а те са "Б" отбора на комунистите !Ако бъдещото правителство зависи от БСП, бъдете сигурни че нищо няма да се промени,ще стане по лошо.