57

до анонимен

преди 2 години

Такъв ни е манталитета! Дядо Вазов много добре го е описал в повеста си "Чичовци". Интереса, к.лати феса!!!

56

До анонимна 36

преди 2 години

Изпитах омерзение и презрение, като прочетох текста ти. Чел съм го няколко пъти copy-paste. Българите не мислим в такива категории. Бедни руски войни дошли от хиляди километри да оставят кости в свещена за нас и за тях православна земя! Да освободят братята си от гнет, унижения, избиване! И колко богатски синчета са се изучили в Западни колежи (с главна буква!)? През кои години? Чела ли си българска литература от XIX в.? Чинтулов, Раковски, Друмев, Каравелов, Ботев, Вазов? А "Хари Потър"? Пфу

55

Анонимен

преди 2 години

Вместо да прави ненужни простотии, да вземе да направи втори канал на Дарданелите, че там корабите чакат по седмица. Босфора си е ок макс по ден, два се чака. Ама то т.ъпо чак вдлъбнато. Същото и летището, което вече се разпада от качество. Джонгали!

54

Анонимен

преди 2 години

Момче, ако твоят пишман паша сгафи... Турция ще го отнесе и от Запада, и от Русия едновремено! Веднъж почти успяха да го пречукат, но Путин го спаси! Този път, никой няма да си мръдне пръста за пишман-пашата! Така е когато се опитваш "да седнеш на два стола". А, за мюсюлманите из Европа не бери кахър! Чувал ли си за "Кристалната нощ" в Германия??? Е, ха са гъкнали, ха, са го отнесли! -))))) Национализма в Европа не се е изпарил, просто си дреме! Не събуждай Звяра!

53

Анонимен

преди 2 години

Решихте ли за кого ще гласувате? Бъдете разумни!

52

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАз харесвам Доган, но дали ще оставят Доган и ДПС да продължи да управлява?

51

Анонимен

преди 2 години

Възможно е да я заплаши,възможно е и да не стане така! Със сигурност обаче ще я промени! Макар че,когато Природата реши да направи нещо, човек е нищо в сравнение с Нея.

50

Анонимен

преди 2 години

ми с гърция като му блокираме тирчетата за дойчистаня на тоя читак ще се хване за палците, има да ги проверяваме кашонче по кашонче. а каналчето ще е на катарците.

49

Анонимен

преди 2 години

Нека си стои Ердоган , хубав-лош, няма значение, поне се разбираме с него!

48

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗащото България,Германия,Турция,Австрия са били в съюз , затова са помагали! А съюза на противниците им е бил - Англия,Русия,Франция

47

Анонимен

преди 2 години

До ДО 48Османците(турците) са били изцяло зависими и хванати за гушата от западните държави и в огромни дългове към тях, турския султан е бил стиснат яко за то пките от англичаните и е изпълнявал чужди разпореждания! Да не мислите , че току-така се е появило робството и то над бяло християнско население на Балканите? Робството е западен патент!

46

159

преди 2 години

До АнонименЛюбимият ми автор на историческа литература е Патрик Бюканън, който казва, че Втората световна война не е война на Хитлер, а война на Чърчил. Ами той и видял как Германия се развива и бил загрижен.

45

Анонимен

преди 2 години

Турция участва и във войната България - Румъния и си връщаме Добруджа. Преди това Силистра и околността (села) са румънски. След молба от българска страна Турция изпраща войска и днес има гробове на турски войници до границата с Румъния. Но това е политика. Няма вечни приятели или врагове. Тогава такава е била ситуацията.

44

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе бе, няма нищо общо с българите, просто Русия и Англия са се скарали и то буквално за една глупост, заради французите. Първо сме били с Русия, но англичаните ни намразват най-много защото в двете световни войни сме били на страната на немците, англичаните даже са се възхищавали от българската войска, но когато предлагат на българите съюз, българите им отказват и те се озлобяват срещу българите, това е цялата работа

43

159 (951)

преди 2 години

Да сте чували, че Турция изпраща войски в помощ на младата българска държава, когато младата българска държава е трябвало да отблъсне изненадващото нападение от Сърбия?

42

ДО 48

преди 2 години

Англичаните не са предлагали на Турция да смажат Априлското Въстание през 1876 година - те са УЧАСТВАЛИ в Кланетата на Деца и Майки с Войници и Офицери .Тоест - Английската Армия е участвала в Геноцида в Батак , Клисура , Копривщица ,,,,, .

41

До 39

преди 2 години

Какви глупости говориш бе ***,това да не се бъркаш,с боя при ШИПКА

40

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Нищо лошо няма,само дето ще...крякат повече...жаби,ама ще свикнат истанбулци.

39

Анонимен

преди 2 години

До 41Русия за много кратък период от време успява така да подсили Турция, че турците първо размазват гърците - мегали идеята Анатолия остава неосъществима мечта за гърците а редица западни държави позорно губят войната. Дори Австралия - континент на другата част на света участва във войната и австралийски войници оставят костите си в Анадола. Който е с Русия печели. Който е против губи. Питайте Наполеон и Хитлер.

38

Анонимен

преди 2 години

Западняците и в частност Германия пратиха Ленин и затриха една огромна православна славянска държава с безграничен потенциал, нека сега са пълнят с муджaхидини. А Ердоган е силен лидер, опитаха се да му направят преврат защото не им вървеше по свирката, но не успяха и сега само скимтят.