189

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 200Няма кой да го арестува нито за всяване на паника и психоза,нито за вчерашните му бисери,че не инжектираните не трябвало да получават медицинска помощ ако имат нужда. Що за същество е това,и що за държава сме след като ми шества по всички медии и му се дава думата?!

188

Втрещен

преди 2 години

Не ме плаши вируса, плашат ме хората.

187

ПЕНКО

преди 2 години

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ : " МОЖЕ ДА СИ ОЖЕНЯ " И " ЩЕ СЕ ОЖЕНЯ " !!!!!!!!!!!!!!??

186

SHEFA

преди 2 години

ТЕ ТОЕ И ОЩЕ 3-4-РИМА КАК ТАКА НЕ СА КОВИДЯСАЛИ-НАЛИ Е ОПАСЕН?-МАНГЪРОВ Е ПРАВ.-СИЛНО ЗАРАЗЕН Е-НО НЕ Е ТОЛКОВА СМЪРТОНОСЕН.-АБЕ ЩО НЕ ГИ АРЕСТУВАТ ТЕЗИ С ПРЕДПОЛОЖЕНИЯТА-НЕМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА.-МОЖЕ БИ!?!?!?КАКВО ОЗНАЧАВА МОЖЕ БИ!?!?!?-СТРЕСИРАТ ХОРАТА.-И НАЙ ВЕЧЕ ДЕЦАТА.

185

Ти

преди 2 години

Не се изказвай повече за това,защото всичко ще ти се изсипе на гл главата ! БОГ го е казал-каквото посееш,това ще пожънеш! Няма да ви се размине всяването на страх у божиѝте хора и репресссията и натиска да ни боднете! ГОСПОД Е ПО-СИЛЕН от вашите деммони!

184

Така е

преди 2 години

Наѝстина това е енергиен вампиризъм, тези коѝто боравят със страх са обсебени от злато! И когато дойде равносметката ..,може да е късно! Отвраттиттелни хора,но БОГ гледа!

183

Аз

преди 2 години

До Мария : Обикновен енергиен вампиризъм - стряскаш някого и енергията му тръгва към теб, колкото повече, толкова по-добре....Но, после идва сметката - винаги !

182

Мария

преди 2 години

Нали закриха нощниците, стига сте им давали да се изявяват.Престанете с психическия тормоз над населението. Нарушената психика не се лекува лесно, да не кажа, че въобще не се лекува.

181

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ми кой да го арестува, за насаждане на страх и терор на народа

180

asd

преди 2 години

В Израел - държава малко по-голяма от нашата, но с доста по-дбро ваксинално покритие последните 2 седмици отчитат само една жертва на пандемията. Последния месец имат повишаване на регистрираните случаи, но смъртността е сведена до 0. В Англия има по над 20 000 заразени на ден, но смъртността е много ниска. Ваксините работят, но който има акъл да се възползва. А ние ще се затваряме, ще плащаме за безработица и губещи фирми и децата вкъщи.

179

Бау

преди 2 години

ще видим.

178

gio

преди 2 години

тоози освен страх у хората друго не прави. За една година тези от НОЩ парализираха здравната система и в резултат на това смъртността нарастна значително. Оособенно видимо е това при възрастните хора, основно поради ограничения достъп до болнична помощ. Този и целия екип на НОЩ заслужават разстрел за това, което причиниха на нашите майки, бащи баби и дядовци.

177

Анонимен

преди 2 години

А във UK от 109 починали от делта, 71 са ваксинирани. Честито.

176

Анонимен

преди 2 години

Очаква ни гореща есен. Много глави ще хвръкнат тогава. Има и избори...

175

Анонимен

преди 2 години

Този престпъник пак ли плаши, заплшава и всява паника? Нали уж махнаха герб от власт, какво ме интересува какво говорят? Те вече думата нямат!

174

Анонимен

преди 2 години

нямат търпение, давай направо август ко се бавите ...

173

Анонимен

преди 2 години

Иде,иде ,но се не види.Грижете се за здравето си и бъдете отговорни.Ясно е,че тези глашатаи се интересуват за ваксините ,които трябва да пласират,а не за хората.

172

Анонимен

преди 2 години

Тоя как спи нощем, явно няма съвест

171

Анонимен

преди 2 години

През юни само 0,8% от починалите от вируса в САЩ са били ваксинирани, а 99,2% са били неваксинирани. Това го съобщиха преди два дни.

170

Анонимен

преди 2 години

Всички членове на герб да тичат под стрй да се ваксинират! Тиквата да даде светъл пример!