29

Samo minavam

преди 2 години

Става въпрос, за геометрична прогресия и комисионни.Хората ходят, като гладни кучета из улиците, чудят се от къде да откраднат 10 лева,а този плаши. За това му е платено.

28

Анонимен

преди 2 години

Всеки авторитет, който говори за епидемията, неусетно вмъква фразата, че за ваксинираните не е страшно. Ама всеки, а не само някои. Пропагандата за ваксиниране продължава, без значение от щамовете. Щамове е имало и ще има и при други инфекции, а индийският щам е само едно плашило. Но изказването на професора е балансирано, пожелава ни дори приятни летни месеци. Авторитетът не трябва да звучи като надзирател, иначе посланието му няма да ни влезе в главите.

27

И аз малко математик

преди 2 години

Пресметнах: агресивната пропаганда на експерименталните ваксини в медиите се удвоява на четири дни.

26

Поручик Ржевски

преди 2 години

Аз също мога да умножавам по 2 - 1000, 2000, 4000, 8000. Нарича се геометрична прогресия и се учи в шести клас. Всяка магазинерка също може да умножава по две. Това обаче няма нищо общо с вирусологията. От моите приятели и познати всички са минали ковид или са ваксинирани и не се сещам откъде ще дойдат тези 8000. Крайно време е само специалисти по заразни болести да се изказват.

25

до 27

преди 2 години

Грешен отговор. Пробвай пак. Ползвай гугъл за помощ.

24

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Само за информация: Истинска, смъртоносна пандемия не се нуждае от 24 часова медийна пропаганда за да не забравите че съществува. Истинските пандемии не се движат от маркетингови кампании и безкрайно пропагандиране... психологическите операции за манипулиране се движат така.

23

Ха ха

преди 2 години

Ми спасяваш се с ваксини, щото е вирусно, ама що ли нема ваксини? Сзо не се е загрижило за папиломните. НЕма пАри там.

22

sande

преди 2 години

Този цитат от професорът епидемиолог, пардон математик обяснява всичко- "Това ще е така още малко време. Здравната система, действието на английския щам и летния сезон са три от четирите фактора за развитието му.Четвъртият е ваксинацията", уточни той."

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя като не знае колко са заразени(понеже не е тествал цялото население), как разбра с коко се удвояват и кога ще се увоят толкова, че да разбере кога ще е вълната боб ли хвърля?

20

Анонимен

преди 2 години

Който се ваксинира до 2023 година участва в проучването,след това ще видим какви са страничните ефекти..

19

маймунски аденовирус

преди 2 години

Слава богу че на чувалите за трупове не им изтича срока на годност, миналия път като ни обещаваха страхотии не ги ползвахме, ама тоя път вече яко ще се мре, сигурен съм.

18

до 17 папиломата

преди 2 години

Виждам, че си мислиш, че разбираш. Може ли да ни просветлиш как се лекува папиломавирус? Ти си някакъв неоткрит талант!

17

Анонимен

преди 2 години

Хем е толкова заразен този вирус и всеки следващ щам е дваж по-заразен и все не достигаме стадния имунитет.

16

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

А в Индия, страната откъдето ужким произлиза измисленият вариант, за 40 дена намаляха със 80% активните случаи. Все едно някой си съчинява измишльотини за заразност и тн. Примерно за да продава препарати на хората.

15

Анонимен

преди 2 години

Професоре, преди няколко дена казахте нещо важно, а сега, може би, умишлено го премълчавате. Защо всички говорите за есента, сега през лятото хората пътуват повече, но вие говорите за спокойствие и приятни почивки. Защо не изплюете камъчето - най-голямото препятствие пред една аерозолна респираторна инфекция е да стоиш на открито, а не в затворени помещения. В закрити помещения, професоре, ще лепнем какъвто и да е щам.

14

Анонимен

преди 2 години

Тоя доц. не мисли ли, че първо се налага да си изчисти гъмжилото от ***? Тия папиломи да не ги е довял вятъра. Изглежда гадно, *** тръгнал да ни спасява от вятърничави вирируси. Аз пък го съветвам да иде на вирусулог да си лекува папиломите и на гастроентерелог да си лекува цирозата, а не да лекува нас.

13

Лъжливото овчарче

преди 2 години

Колко да внимаваме бе шут? Единпът излъга, втори,трети, ами то вече никой не ви вярва.

12

Анонимен

преди 2 години

Типично за българите - замитаме проблемите под килима и после що така. Затова и снега всяка зима е изненада. Е, като напълним интензивните отделения есента ще е пак изненада, нали уж приключихме с вируси, корони и прочие. И да, отново родителите ни ще го отнесат най-тежко. Основно те ще измират.

11

Доц. Дамян Илиев

преди 2 години

Гърция не може да ни е за пример. Там процента на преболедували е несъизмеримо по-малък от този в България. Изключително тежките и продължителни локдауни там попречиха широки слоеве от населението да придобият решаващия за изкореняване на заболяването естествен имунитет. В Гърция разчитат единствено на псевдоимунитета на ваксините, които в Израел и Великобритания се доказаха вече като абсолютно неефективни. Именно за това е сега това трескаво натискане за ваксинация-защото се видя че царят е гол

10

Борисчо

преди 2 години

С толкова хиляди хиляди преболедували, ваксинирани не знам как ще пробие. Почти не познавам човек, който да не е преболедувал и 80% от тях не са си правили ПСР или антигенни тестове за да не ги карантинкрат