271

Гатанка

преди 3 години

Дребен, но много пpocт и вреден... Що е то?

270

Анонимен

преди 3 години

Тоя чупе крака ,много самонадеяно джудже)

269

Анонимен

преди 3 години

Безспорен факт е, че всички глyпaци и престъпници се обединиха срещу ГЕРБ. Затова след 11 юли за България пътя е единствено към дъното. Фигуранта ще "управлява" с марионетките си, а Европа ще спре всякакво финансиране по програми и проекти.

268

Стига глупости

преди 3 години

До Анонимен 310: Какво общо има Божков? Давал пачки на Горанов - бил добър, не се съгласил да му вземат бизнеса - станал лош. Кой го е грижа за него. Имал някаква партия, който го харесва да гласува за нея. Той стана дъвка за гербаджиите, манна небесна. Който се е срещал с него (забравяме че и Бойко е от тях), значи е човек на Божков, така ли?

267

Анонимен

преди 3 години

Слави ви се подиграват с Божков, а вие им се радвайте и гласувайте за тях.

266

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен: Не знам, какво те интересува, но си ДОСТА СТАРАТЕЛЕН в словоблудствата за Белене, 1944 и т.н. Реформирай първо себе си, преди да предлагаш реформиране на другите. Не че има връзка с темата.

265

Янко

преди 3 години

ИТН ще са първи на изборите, ама друг път или точно никога. Освен ако не са манипулирали машините. Не ми се вярва да има чак толкова балъци в България!!

264

Анонимен

преди 3 години

Тия първия път се изложиха и нищо не направиха. Аз втори шанс не давам, да гласуват за тях наивните и глуповатите. Хептен на тото го объркахте вече

263

Неанонимен

преди 3 години

Гастарбайтерите ще гласуват за ИТН, за да е гадно в България и да са спокойни, че държавата ще фалира.

262

Анонимен

преди 3 години

Чакайте да ви оправи Тошко африкански, като цъфнат налъмите и ще стане.

261

Анонимен

преди 3 години

Браво, отговорността да се разпадне фалшивата партия на Слави е правилен избор.

260

Анонимен

преди 3 години

До Нищо ново "Бат" ти Бойко въобще не ме интересува, макар че ако трябва да предположа, това няма да се случи, независимо какво си пожелаваш. И понеже предполагам, че и ти го осъзнаваш това, също ще предположа, че си седнал да се занимаваш с нищоправене и си ДОСТА УСЪРДЕН!

259

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 301: Не губи надежда и чети с удоволствие. Бат'ти Бойко може да се размине с Централният Софийски затвор ако се изнесе от България докато още Гешев си е на мястото.

258

Анонимен

преди 3 години

До Време за промяна Такива като теб най-добре ги "реформират" с палките в ДС управлянията. Знам, че сега си мислиш, че си от "правилната" страна и няма начин точно пък на теб да ти се случи, защото "няма защо", но Белене и други подобни места за "превъзпитание" са били пълни с такива дето като част от ОФ-то през 44та са викали, че е "време за промяна". Нямам търпение да се случи! Ще чета с удоволствие пресата тук, на запад, за това как живеете в резервата.

257

Анонимен

преди 3 години

Само да не се оакате, че ще ви е за последно.

256

Анонимен

преди 3 години

До СЛАВИТУ СЪМ ГО ВИДЯЛ И да добавя, на входа на хотела имаше голям червен килим с масонския символ.

255

Вервайте ми

преди 3 години

Дайте ми 800 дена Тая игра сме я играли Родените след 1990г.са много ентусиазирани за Славчо. Мая и Пинокио Но не знаят какво им готвят . Като например подоходно облагане. Това го имаше при царя и комунистите. Колкото по голяма заплата взимаш толкова повече се увеличават процентите на данък общ доход. Как ще се почувствате ДОД да ви бъде 45% (в момента е 10%) . А ?!

254

Анонимен

преди 3 години

До СЛАВИТУ СЪМ ГО ВИДЯЛ Да добавя, че беше подарил мотора си(дето бръмчеше с него по концерти) на Гертов.Стоеше в бившия му хотел на морето, във фоайето.В тоя хотел се подвизаваха всички наши комунисти, барабар с руския посланик...

253

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 291: Не съм очаквал от гербаджийски *** друго освен спекулации. Факт ли е, че сме най-бедната държава в ЕС? Факт е. Факт ли е, че по времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на нивото на Румъния по БНП на глава от населението, а сега сме с 30% след тях? Факт е. Факт ли е, че постоянно ни сочат с пръст в ЕС заради високото ниво на корупция (а САЩ приложиха и закона Магнитски)? Факт е. Свали си розовите гербаджийски очила. Не че очаквам да го направиш, но може все пак да опиташ.

252

Emigrant

преди 3 години

До време за промянаЛичи си дрогарьо,че си ком ундел всезнайко,каквито сте всичките ко мун дели!Лъжеш за всяко нещо което излиза от червените ти устенца,а на всичко отгоре не знаеш нищо от Библията,но и там се фъргаш по шкембе!!Библията казва,По плодовете ще ги познаете,Бере ли се грозде от червено ямболско тръне и смокини от червени Бойкикевско,Догански репеи!!Анадънму?!КУ не верваш купи си библия и прочети както трябва цитата?!Толкова е истина,че при Бойко било зле а Грипена ще я оправи!!