9

ОНЗИ

преди 2 години

Тази жена е ЧОВЕК НА ДЕЙСТВИЕТО с подчертан ВИСОК МОРАЛ И ЧОВЕЧНОСТ !!! А онези другите подчертават със своето противодействие своята ГОЛЯМА ДЕМАГОГИЯ и нисък ЧОВЕШКИ МОРАЛ !! Има ли дом в който да няма куче или котка !?!?!? НЕ НЯМА защото от тези приятелчета лъха толкова голяма преданост обич и т.н. които внасят хармония и спокойствие в живота ни!! БРАВО НА ТАЗИ ГОСПОЖА !!! Вчера тръгнаха да застрелват мечока в гората а днес погнаха тези кученца !!! Абе що за ДИВАЦИ СМЕ бе дявол да го вземе !?

8

Юлиана

преди 2 години

В България НЯМА политика за бездомните животни в нито една община.И аз като тази жена гледам 13 кучета, които съм кастрирала със собствени средства, обезпаризитявам, ваксинирам и храня всеки ден. Но на съседите пречат и имам пуснати жалби в общината, която оставя животните да се множат по улиците. И тежи кучета не са се появили от небето, от нас от хората са дошли. Но като погледенш всичко останало в държавата ти става ясно къде сме спрямо останалите държави.

7

анонимен

преди 2 години

Гледах сутринта въпросната госпожа, обаче никой не я попита с какви пари гледа тези кучета? Скакви пари ги кастрира и обезпаратизява? Видяхме пълен двор с кучута. В нормалинете държави, в приютите кучеутата са в клетки и изолирани от хорските оче! Явно някое НПО и плаща, иначе едва ли би се захванала с тази работа! Но се вижда, че жената изобщо не разбира от кучета, обаче със сигурност получава добри пари! Само, че хората не са длъжни да търпят кучешкия лай денонощно!

6

Анонимен

преди 2 години

Аз не живея в ребърково, живея в центъра на София. Тук вечер се чуват: пияници; разгинени котки; гларуси; трамваи/коли/мотори; състезатели да пилят гуми; аларми. На жителите на ребърково с чувствителни уши пречат ли им сибстаените им крави/прасета/кучета на синджир, или само чуждите?

5

Анонимен

преди 2 години

Човек да не смее да свърши нещо полезно в тая държава! Все ще се намерят мрънкачи с претенции, които пръста си няма да мръднат да направят нещо свястно, ама да мрънкат са първи!

4

Анонимен

преди 2 години

Нормално да лаят, кучета са все пак.Те какво искат да пеят чалга и да друсат кючеци ли?

3

Анонимен

преди 2 години

Да то щот цяла нощ в селото не лаят кучета нали ... и аз живея извън града и без приют 24 часа ви лаят мacтиите дет сте ги възрали на метър синджир, дивaци такива.

2

Анонимен

преди 2 години

радево време Дами и Господа!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Оставете я жената на мира, през нощта да им слага намордници, за да не лаят след 22 часа до 6:00 през деня! Наистина върши работата на защитниците на животни, на които им плащат! Къде са?