38

Ха-ха

преди 2 години

Има доста работодатели,които предпочитат да страда работата,но да не вдигат заплатите.А най-интересното е, че не фалират.Май приходите им са повече от схеми,отколкото от реална дейност.

37

Дори да стане така,

преди 2 години

чудо да стане, пак няма да могат да намерят къдърни кадри в Туризма.

36

Майстор джадай

преди 2 години

До МайнатаПо обективни и субективни причини някои бизнеси ще фалират. Ако процентът не е голям това е смисала на пазарната икономика. Оцеляват необходимите.

35

Хмм

преди 2 години

Много ме кефят тука платените ***. Ние за заплати и работа си говорим а тея ми плямпат за ГЕРБ и БСП... момчета и момичета минете под друга статия да си заработвате дневната ставка за постване на глупости

34

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията зависи от това какви карти ще разиграят световните контрольори, така че и да обсъждаме няма смисъл. Аз за българите не се притеснявам, ние сме корава нация и ще се оправим при всички случаи. Да му мислят европейците, които 70 % нямат собствено жилище и плащат наеми.

33

Гошо

преди 2 години

Аз и моето семейство ще гласуваме за ГЕРБ. Който гласува за друго различно от ГеРб или патриотите трябва да му се замръзи заплатата следващите 5 години

32

Икономист

преди 2 години

А с инфлацията какво ще правим? Разумната инфлация е ок, но кой решава кое е разумно в момента?

31

Качо

преди 2 години

Увеличение може да има само при ГЕРБ. Победа на 11 ти и правителство с патриотите и ДПС ще види даржавата към пругрес

30

Стария Джо

преди 2 години

Тоест в малките населени места ще вземаме вместо 640 около 800 лв. В моя град не се пита колко пари получаваш, всеки знае че ако работиш си на минималната

29

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Увеличение ще има само при ново правителство на Борисов. И децата го разбраха. Чалгаря няма да дигне заплатите. Дай БГ. Също. Те само ще грабят. Нека на 11 ти всички гласуваме за ГЕрб за европейски доходи

28

Инфлационна спирала

преди 2 години

Не се радвайте !!!Поскъпване на стоки и услуги,храни...вдигане на доходи...следва пак поскъпване...отново корекция на доходите...получава се инфлационна спирала..на финала имаш заплата,която не може вече да купи нищо!!!Какъв е проблема?Лихвите!!!Докато банките държат нулеви или отрицателни лихви,това ще е резултата.ЕЦБ е проблема,защото не вдига лихвените проценти!Инфлация се бори с вдигане на лихви НО навреме,а не когато е късно вече!!!

27

Майната

преди 2 години

Това виц ли е? Аз едвам не съм ги изпосъкратил половината служители тука говорите за 20 процента увеличение. Да възможно е, ако ми работят с 200 процента повече ша дам увеличение. Който много скача за пари го натирвам към бюрото по труда и след месец кат разбере каде се рът гладните ша ми са моли за работа

26

Видовден

преди 2 години

До: номер 24 На 11-ти юли, в неделя, ГЕРБ ще бъде отнесен като куцо пиле домат!Ти само стой та гледай!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Още ще скачат. Хората не са *** и ако имат достатъчно квалификация очакват адекватно отношение и то не само свързано с пари. Много малко фирми в България знаят как да менажират персонал, по-малко от 5 процента са съгласни да позволят работа от вкъщи. Не знам какво очакват просто.Тази криза направи поне едно добро нещо - хората се стреснаха и се замислиха за какво си губят времето по цял ден и че децата им растат сами.

24

Хмм

преди 2 години

До 21,Къде ли не - от общаци до директори. Навсякъде ги няма. Имам приятели с фирми, не могат един шофьор да намери. В ИТ сектора няма хора... не специалисти, а физически няма хора! Навсякъде дефицита е огромен. Друг индивид не може общак да намери, а заплащането не е никак лошо.

23

Анонимен

преди 2 години

Някой хора много бързо забравиха как при управлението на БСП(БКП) заплатите бяха 1-2 долара а аз 2009 взимам повече от 2000 долара.

22

Джо

преди 2 години

***, продавай БМВто!

21

Васко БМВ

преди 2 години

Стига лъгахте работниците. Сега всеки ден ще ме гледат с влажен поглед. Иде криза. Трябва да се радват ако им запазя сегашните заплати.

20

До Хмм

преди 2 години

Къде конкретно има глад за неопитни кадри? Това е проблема. Дори в ИТ сектора искат да си тясно специализиран и с опит в използваните от фирмата технологии. В чужбина не е така - въпросите са алгоритмични, гледат се и софт скилове.

19

Анонимен

преди 2 години

Айде, увеличение, при нас не искат да увеличат, всички бягат, няма от къде да намерят нови кадри, но не им пука и скоро ще затворят.