145

ИЗМРЕХМЕ

преди 2 години

Смъртност от КОВИД-грип за 19 месеца - 0.051% от населението на планетата.

144

Анонимен

преди 2 години

Тези експерти що не вземат малко барут, да си го наврат изодзади и го запалат? Друг съвет не мога да дам. Защо така, ще попита някой невежа, защото те първи започнаха с убийствата и унищожението на хората!

143

Анонимен

преди 2 години

ами доживяхме новия фашизъм , сър ....

142

Анонимен

преди 2 години

Давайте, ваксинирайте и децата, и бебетата, и бебетата в зародиша за всеки случай, и кучетата, и котките. Щото е много заразно, аз не зная нечий п е с къде е ходил, като съм в парка, може да ме зарази!

141

Анонимен

преди 2 години

Божкее, от почти осем милиарда на планетата, за година и половина умряха от ковигрип 4 милиона! Почти всичките прастари хора с придружаващи тежки заболявания! А междувременно 170 милиона преболедуваха и оздравяха! Лелелле как ще се оправяме с този нищожно заразен, нищожно смъртоносен грип? Единствен изход е унищожаване на икономиките и масов вреден медицински експеримент!

140

ХХ

преди 2 години

Ваксинирай се, но поне 5 пъти. Или най-добре до пълен успех. Той май е летален......

139

Анонимен

преди 2 години

"Айдеее чипираа ви.Антиваксърчета жалки"...........................................Обърнете внимание на тази представителна извадка на "умните" и "образовани" ваксъри. Правопис като за слаб 2, коментар изпразнен от съдържание и изразни средства като от селската кръчма.

138

СССР

преди 2 години

Западните ваксини са серум за пезплодие!! Това е част от световния заговор за намаляване населението на земята!!Четете Руски сайтове там всичко в обяснено с доказателства от водещи Руски учени!!

137

Анонимен

преди 2 години

Айдеее чипираа ви.Антиваксърчета жалки

136

Анонимен

преди 2 години

3 876 667 смъртни случая179 076 697 случая на COVID-19Освен това американския президент лъже за измрелите, Путин лъже, Западна Европа и Исландия, Япония и Океания, Нова Зеландия и Австралия, също, а лъжците в Африка от ден на ден стават все повече и повече. Следователно, официозите лъжат, а наш *** чрез логически умозаключения удря целия свят в земята. Егаси Световната конспирация. Човек да се смее ли, да реве ли...?!

135

злобар

преди 2 години

Язе тия новоизпечени експерти що не ги на.ба сите до посиняване . Наглеците не се посвеняват да посегнат и на децата.

134

Стар набор

преди 2 години

Вижте как хитро вдигнаха летвата за колективния имунитет. От 60%-70% изведнъж нз 85%-90%. Само и само да внасят страх и паника. Сменят си тактиката и "експертните" заключения като долното бельо всеки ден.

133

до Пинокио

преди 2 години

Аз социологическото проучване за ниското IQ на ваксърите си го имам черно на бяло тук. Единия ваксър ни обяви за поклонници на Сатаната, а другия преди малко се изцепи, че всички неваксинирани (което прави 90% от населението) щели да измрат наесен за да имало повече място за него.

132

Анонимен

преди 2 години

До Марк Твен --- Не го знам този дали си измисля, но мои съседи не ходиха на погребение на котките си. Вероятно и седемцифрената сума на гибердясали по света, вкл в САЩ, Европа, Китай и Русия е резултат на халюцинации, а фактите трябва да се причислят към някоя сай-фай поредица на "Нетфликс". Никой не раздухва епидемията, епидемията сама раздухва себе си, но няма да го разберете, така както навремето не са искали да разберат, че земята не е дъно на тава и не е център на слънчевата система.

131

Анонимен

преди 2 години

"Всички данни до сега ясно демонстрират, че антиваксърите са сред кастата на най-зле образованата част от населението,".......................................................................Расте ли носа, Пинокио?

130

Пинокио

преди 2 години

До 131 --- Когато фактите говорят и боговете мълчат. Всички данни до сега ясно демонстрират, че антиваксърите са сред кастата на най-зле образованата част от населението, а също сред тях има доста индивиди лекувани в психиатрични клиники, а също така и човеци с лабилна психика отричащи всичко нормално и приемащи ненормалното за нормално. Интелигентните, образованите, възпитаните и мислещите натури отдавна се имунизираха, защото вероятно виждат много по-далеч от носовете си.

129

Марк Твен

преди 2 години

До Анонимен 133 - Викаш двама умряха, дванадесет лежаха, а петима не се оправиха? Братче, ОБЩО всеки ковид случай който познавам, или мой близък, роднина, колега или приятел познава, не могат да достигнат 1/5 от вашия мор? Да не е паднала КОВИБОМБА върху вас? Бъзикам се, ясно е че си измисляш. Така сладко си измисляш, че непременно трябва да станеш писател.

128

до 133

преди 2 години

Аз пък мога да ти кажа, че бащата на мой колега почина след ковид ваксинация, както и бащата на моя позната.

127

Учителка

преди 2 години

Който не се учи ще пострада. Най-много ще страдат престъпните анти-ваксъри. Ваксината е за всички и трябва да се прави.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127 --- Мога да ти кажа, че двама от моите колеги ритнаха камбаната, а останалите 12 лежаха дълго из болниците и в момента петима от тях имат някакви здравословни проблеми. Случи се преди време, когато само мениджърът, моя милост и един чешки имигрант бяхме с две имунизации на Файзър и НИЩО не ни дойде до главите, ама НИЩО, въпреки че по цял ден сме заедно, бюрата ни са едно до друго, пием кааве, ходим по кръчмите, на рождени дни, пазаруване и т.н.