364

Анонимен

преди 2 години

Седмичен ***,вади от нафталина стари,изтощени баби които злословят по адрес на ИТН,партията която ще е първа на 11-юли. Хр. Иванов и неговата "НЕ-България",задно с клакьорите му,са готови да са бастуни,патерици,дори инвалидни колички на Борисов,но да са във властта.Хлъзгав,непредсказуем,витиеват,това е "героя" от Росенец.Не става за дълъг път,защото ако тръгнеш с него,нито си сам,нито сте двама!

363

Анонимен

преди 2 години

ГРОБ И ПАТРИОТИТЕ нарочно ги дават с такива малки разлики напред,за да кажат после,че са се объркали,но са били близо...кой ще гласува за това *** Марешки или пък за винкела или шкембето... а пък за отвратителната мутра Борисов да не говорим...

362

Анонимен

преди 2 години

герб -3та политическа сила!

361

Избирател

преди 2 години

Кашикът Валентин Иванов Радев са го сложили на плакат пред денонощното магазинче в Дружба, за да го псуват хората които минават и пазаруват от там. Между другото, той сигурно също като лидера си Борисов е намерел членската си книжка от БКП. Сред тези, които го познават лицето е известно като бивш министър на вътрешните работи, а за още по-запознатите с работата му е известен като Еничарят ! Знаето значението на тази дума, нали ?

360

IT от европата

преди 2 години

Ние с братчеда щи гласувами за славиту да ни пей докато бъркаме бетона.

359

Анонимен

преди 2 години

Как па патриотите имат 4,4 а Възраждане 2,3 и партията на Божкав 2,2 процента. А на предните избори патриотите бяха с най-малко гласове. Герберско депесарските манипулации не спират, за да излъжат хората да не гласуват.

358

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за БСП или за партията на Жан Виденов - ЕДИНСТВЕНИЯТ ДОКАЗАН НЕАЙДУК НА ПРЕХОДА.Глас за Слави ще е още по-беден народа.

357

Анонимен

преди 2 години

тая нова социологическа агенция Насока, да не е на славитуу агенцията хахахаКОЙТО ГЛАСУВА ЗА СЛАВИ Е ЧАЛГОПИТЕК, ГЕРБЕСТО-ДЕПЕСАРСКИ ПАТЕРИЧОК И СТО ПРОЦЕНТЕН ***-ИН.

356

Лука Брази

преди 2 години

До АНОНИМЕН 413 ДРУГАРЮ , ЧЕСТИТ 50 КОНГРЕС НА ЦК на БКП / БСП , ДРУГАРЮ ... КОЛКО И ДА СЕ НАПЪВАШ , НАЙ - МНОГО ДА ТИ ДАДАТ 100 РУБЛИ ИЛИ 1 000 000 БОЛИВАРА ОТ ВЕНЕЦУЕЛА , РАВНИ НА 1 ЛЕВЧЕ... ДЕРЗАЙ , ДРУГАРЮ ...

355

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖЕ СЕ В ПОЛЗА НА дпс герб и има такъв народ

354

Щирлиц

преди 2 години

ТАКА ЛИ ГО СТЪКМИХА ЧЕРВЕН КОЛЬО И КЪНЧО СТОЙЧЕВ ОТ БКП -ГОЛФ & СПА...???

353

АНОНИМЕН

преди 2 години

Станахме световни шампиони по агенции социолози и политолози . Това проучване на тази никому не известна агенция правено преди месец няма как да е актуално. Нещата се променят , цигансият вот за ГЕРБ и Патриоти е пресечен и няма как да стане. Времето на мутрата изцяло изтече и е пътник към панделата.Не ги виждам и разни престъпни патриоти с присъди кой за тях ще гласува и разни аптекари?

352

Анонимен

преди 2 години

БСП и ГЕРБ и ДБ ще се борят за малкия финал (трето-четвърто-пето място)! Що се отнася до ДПС, не всички турци гласуват за тях! Не се заблуждавайте! ГЕРБ е омразна партия за всеки честен и интелигентен българин, който не е крал! И не е нужно да си "чалгар" за да си в групата! На изборите ще има звучен шамар за организираната престъпна група!! И слава Богу, че ще е така, защото България щеше да изчезне! Отвътре не се вижда мащаба на този погром, който мyтрите и техните кукловоди от БКП извършиха!!

351

Анонимен

преди 2 години

Няма как това да е възможно момчета! Фантастиката не е уместна! Герб държаха кранчетата и крадяха тотално! Напр. половината от строителния сектор, с 300 000 работници беше техен! Но времето на тази организирана престъпна група отмина! Надявам се да видим хора в затвора! Трябва съвсем да сте си изгубили ума да вярвате, че този псuхопат ще се върне! Поздрави от чужбина!! Животът ви ще се подобри, ако спрете да крадете! Пари има много!

350

Анонимен

преди 2 години

Слави на среща с 80 студенти в зала за 2000. Във Варна - хоро на ИТН в центъра на града със 7 човека. Среща в Свищов - 4 човека. Къде е тоя електорат на ИТН или е вярно, че Доган яко им прелива.

349

СС

преди 2 години

Барба Ганьос излиза в пенсия, да влезе следващия. :)

348

Анонимен

преди 2 години

Това изследване изобщо не е вярно защото не смятат гласовете от Турция а те са 800 000 гласа за ДПС и с тях ще е пред БСП(БКП).

347

stoedin

преди 2 години

За ДПС сме наясно - те са в политическия живот повече от 30 години. Интересно ми е обаче с какво ДБ са допринесли за държавата и какво очакват избирателите им? Да са десни - не са. Да са леви - не са. Ами ИТН - те пък с какво са допринесли? в политиката са от броени месеци, не са свършили работа за 5 ст., пък им гласуват... видяхме какви решения взе 45то НС и полза на ког/КОЙ са в крайна сметка... Подмяна, подмяна...

346

ГОРЯНИТЕ

преди 2 години

само те ще победят! Няма ги вече съветските дивизии да ги спрат!!!

345

по-добре ТУРСКО.....

преди 2 години

Самоизяждаме се сами!