68

Анонимен

преди 2 години

Дано Бойко Рашков действа в същия дух, бързо да реагира на събитията и най-после да бъда уплашени икономическите и политически престъпници убили всякаква надежда за държавност, ред,сигурност. Хората обедняха до краен предел, обуркани са и искат някой да ги поведе към доброто, към реалното на живота. Имам му доверие и му вярвам.

67

Дааа

преди 2 години

Престъпникът борисов ще се самообяви за невменяем, за милиардите кражби и ще прекара дните си до края в психиатрична клиника със солидна охрана.

66

Рашков-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

65

Сата НАТО

преди 2 години

До Сат НДокажи в съда кюлчетата и пачките в стаята на Борисов. Покажи ми, че има връзка между тях и Бирисов? ------/////------- За какво да ги доказвам, това е запис, направен от някой друг. Борисов не го отрича.

64

Анонимен

преди 2 години

Да са го затворили като е крал, някой го е спрял от големите пари и сега е кисел и ожесточен. Залъгали са го с малко апартаментчета, всесто да му подарят някой завод.

63

Анонимен

преди 2 години

До Сат НДокажи в съда кюлчетата и пачките в стаята на Борисов. Покажи ми, че има връзка между тях и Бирисов?

62

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОНе ти се коментират защото не ти отърва. Я, коментирай шефът на НАП Румен Спецов, който се разследва за 6 млн лв укрити ДДС?

61

Страхлив комунист

преди 2 години

До маусТи може да имаш и 30 имота, вили и гаражи, но не си на възлов пост в държавата и най- важното не се пишеш морален съдник на другите за тяхната корупция.Когато се качиш на поста вицепремиер и започнеш да раздаваш правосъдие наляво и надясно, да си с 19 имота били те и колиби със сламен покрив издишаш тотално.Не случайно Рашков отиде да дава обяснение за имотите си в маргиналната телевизийка на приятеля си Сашо Диков.Защо Рашков не застана пред зрителите на БТВ, БНТ и НоВА?

60

Сата НАТО

преди 2 години

Глупости не ми се коментират. Човекът ги е декларирал, оттук нататък топката е в Прокуратурата, да доказва ако има нещо. Щом нищо не предявяват, значи си ги е заработил честно.

59

Сат Н

преди 2 години

Корупцията е нещо, което се доказва в съда.

58

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОИмаш ли да ни покажеш нотариален като на името на Бойко Борисов за тази къща, защото Рашкови са навсякъде по документите?Как е на амбразурата?

57

маус

преди 2 години

аз имам вила със гараж външна тоалетна остъклено предверие кучешка колибка кладенец барбекю навес за дърва.наследих етаж от къща,дворно място, значи още 2 имота + 8 = на 10 имота в мое притежаниеТа значи по тяхната логика имам 8 имота а дори не съм юрист със дългогодишна практика

56

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков е човек, който искрено и неподправено, задълбочено и качествено изразява мнение за хала на държавата. Българин, който мисли с главата си, когато става дума за нещо свързано с настоящето и бъдещето на хората, на децата ни. Политическото късогледство е лукс, който не може да си позволи и така създава нов свят от който читавите хора имат нужда.

55

Имотен регистър

преди 2 години

Така е, щом е от нашите може да има 19 имота - имение в с.Антон 2500 кв м разгъната площ с басейн и три декара двор, четири гаража, две тераси, 8 апартамента само в София, 2 в Бургас и още три в Пловдив и Варна.Щом са на наш човек не е корупция, а?

54

Каскета към Рашков

преди 2 години

А бе ей Рашка остават ти още 10-20 дни на върха, а после на гости на КПКОНПИ...

53

Анонимен

преди 2 години

След 11-и Борисов трябва да бъде арестуван за многобройните си престъпления или принудително въдворен в психиатрия заради кретенското си държане...И на И.Г. ще му дойде реда...Всички трябва да излеат и да гласуват ,за да се справим с мафията и поне идващото поколение да заживее по-добре...

52

Анонимен

преди 2 години

рашко бандитов се оплете в лъжи. данъци платил ли е на замъците? документи има ли?

51

Анонимен

преди 2 години

само комунистите ще ни опшравят.народа трябва да бъде бит и стриган редовно,щото е ***.

50

хъша

преди 2 години

по начина по който е описано че рашков има 19 имота излиза че гараж,навес,беседка,ограда..и тн.. са отделни имоти и агонизиращите интриганти изопачаващи изглеждат още по жалки по тяхната логика то всеки един от нас със остъклена тераса мазе предверие ще имаме 4-5-6 имота.

49

Изнервен

преди 2 години

До СатаНата. Кое да декларира бе, ***? Жълтите тенекии и ксерокопията на еврата ли? ***.