156

Анонимен

преди 2 години

Какви по строги мерки? Стига глупости вършихте заради един грип.

155

До 155

преди 2 години

Твоята свобода свършва там, където започва моята. Ако няма мерки срещу инфекциозно заболяване с такава смъртност си е чист геноцид. Ако ти си преболедувал леко стария вариант, не знаеш какво те очаква с новия. И ваксините и преболедуването няма да спрат инфекциите. Единственото спасение е да се спре разпространението, но явно политиците и олигарсите нямат такъв интерес. Лъжат ви, че е само грипче за да не ви е страх и бизнеса и печалбите им да не спират. Без противовирусен препарат сме f*cked up

154

Анонимен

преди 2 години

До До 160 Ти не се притеснявай, есента ще имаме възможност да видим кой от нас е прав. Ще можеш да ми кажеш "ето, прав бях, а ти сгреши" или пък аз ще го кажа на теб. А принципно за защитата срещу Делта си прав само наполовина - ваксинираните не са защитени, а тези с естествен имунитет, които имат имунна реакция към целия вирус, а не само към един негов протеин, си имат защита.

153

До 160

преди 2 години

Това, че са изкарали грипчето няма никаква гаранция срещу делта варианта. Ще продължим играта на руска рулетка. И да, от училищата ще започне следващата вълна защото в нашите училища нито се тестват ученици и учители, нито се носят маски, а ваксинирани и преболедували имат по-ниска защита срещу делта варианта. Вирусът се променя така, че да избягва защитата от антителата след преболедуване и ваксинация, а това е голям проблем.

152

Анонимен

преди 2 години

Той мина вече делта варианта. Уж април сте го хванали,до сега е минал,заразил и си отива вече.

151

Анонимен

преди 2 години

ваксинират се само страхливците

150

ъъъ

преди 2 години

Не й се впрягайте на УЧИТЕЛКАТА, тя е от наште и влиза нарочно само за да ни подгрява.

149

Анонимен

преди 2 години

До СПАСЕНИЕТО Е големо спасение си, нема що! Викаш "зараза ще плъзне от децата", ама как бе, "спасение", като те всички изкараха грипчето вече? А и да има някои, които не са, като ги ваксинираш, това няма да им попречи да се заразяват и да разнасят зараза, както вече стана известно за функциите на любимите ти ваксини. Так че или потърси нова генна терапия, която да ти помогне да мислиш, или поне не пищи така с главни букви, че си досаден!

148

.

преди 2 години

Всички ковидист да се самоизолират и да оставят останалите да живеят живота си. Паникьори.

147

Анонимен

преди 2 години

Не е за вярване, но по татово време имаше асто пъти повече свобода.

146

УЧИТЕЛКАТА

преди 2 години

ДА на ЕСЕН С ПЕСЕН ОТНОВО КОВИД. Така е след като хората НЕ СИ НАУЧИХА УРОЦИТЕ! Мерки и задължителни ваксини за децата няма друг начин.

145

Бре

преди 2 години

.На есен купона Ковид продължава.

144

Анонимен

преди 2 години

До СПАСЕНИЕТОСпасението е всички като тебе, които всяват паника и искат медицински фашизъм да се вкарат в ЗАТВОРА. Чл. 252А по НК.

143

СПАСЕНИЕТО

преди 2 години

ЗАПОВЕД АКО ТРЯБВА И ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И ПОЛИЦИЯ МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ НА ВСИЧКИ ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ ХОРА САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ. Учителката е напълво права зараза ще пламне от децата като почнат да се събират на есен.

142

чудя се

преди 2 години

Знае ли някой още колко Делти ще има и ще живеем ли НОРМАЛНО в един момент?

141

Анонимен

преди 2 години

Дълго време ще има мерки и това няма да се промени, докато има такива, които казват, че от април 2020 мерки не са спазвали. Заради тях мерки ще има, хора ще умират, а други ще се мъчат с вируса

140

Анонимен

преди 2 години

Мерки не съм спазвал от април 2020. Това няма как да се промени.

139

Анонимен

преди 2 години

Трудна ще е тая работа със затягането. Малко останаха слепците.

138

Анонимен

преди 2 години

Психо**хатите - ваксъри да си набия "ваксините" и да се пръждосват! хНали ви пазят тия "ваксини"? Какво хискате от нормалните хора? Да станат откачалки като вас ли? Ми няма да я бъде!

137

Анонимен

преди 2 години

До УЧИТЕЛКА Аз пък предлагам такива учителки като теб да бъдат съкратени, а парите от техните заплати да бъдат разпределени на другите, които и без това вършат цялата работа, като така се постигне повишение на заплатите. А ти вземи се ваксинирай ако толкова те е страх от вирОса, че вече всичките ти изплашени колеги се ваксинираха, а другите просто минаха грипчето като лека настинка.