364

Анонимен

преди 2 години

Избирайте новото - то новото така ще ви оправи , та ще ви разпори отвсякъде.

363

Анонимен

преди 2 години

Сатаниста Слави Трифонаки, пере милионите на Таки! Какво са туй оШФорки аз не зная. За шоколадовите кюлчета на Боко си мечтая! А пачките с фалшивите евраци, тях ги оставям на Ристето Иванаки!

362

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ+БСП = 46%. Т.е. българина си иска старите лаладжии и изобщо не му дреме. Ей това ако не е признак с пр**т народ, не знам.

361

Край

преди 2 години

Има и по-лошо. Ракията свърши, а джанките още не са узрели.

360

Тракиец

преди 2 години

Българите са егати тъпо племе.Какво значение има кой ще спечели изборите.Завайкали се че тока щял да поскъпва с 50%.Абе вие не разбрахте ли ,че идва най-голямата инфлация и икономическа криза.Ако имате какво да ядете добре.Те са заяждат кой ще спечели изборите.Все едно положението няма да се подобри.Стягайте се за голям глад това идва.

359

Анонс

преди 2 години

Точно затова изглежда ,че служебното правителство не намира нещо ударно за Герб .Лицето Биби Борис всъщност има извънбрачни деца от помакинка ,които са тотално инкогнито за всички .Но не могат да избегнат хората с телепатични умения. Държавата е превърната във "семеен бизнес".Това е на ниво терористична организация .В други държави това се наказва със незабавен разстрел .

358

Политическа криза

преди 2 години

България вече е изпаднала в много тежка политическа криза. След като преди месец - два полтиците си играха на няма да направим правителство или тука има, тука няма, сега ще се опитат да повторят тази игра. Никой не иска да управлява толкова объркана и фалирала държава. А и не могат !

357

Случаен минувач

преди 2 години

Има обаче и друг сценарии. Чалгаджиите успяват (криво-ляво) да съставят правителство на малцинството. Добре, нека Антоанета да стане премиер, макар че реалният живот не е шах. Целта на такова правителство ще бъде да се усвоят едни 29 милиарда Е, отпуснати на страната ни от ЕС като помощ за пандемията. И след като се "усвоят" (демек откраднат), правителството ще се разпадне на фона на неописуеми скандали... И през 2022 или най-късно 2023 изпадаме в тежка политическа криза.

356

Анонс

преди 2 години

Все едно са изборните резултати за предстоящото бъдеще.Ще има още избори.Дори след не цяла календарна година .Лицето ,което служи за реклама на една партия, но не е партията също и налага менталност на мнозинството от децата,която е била характерна за феодалните общества.В Б-я това е възможно заради спорната националност на роми и турци във тяхното съзнание.А Слави Трифонов не е чалгар, а телевизията ,която му плаща го направи такъв.

355

Случаен минувач

преди 2 години

До Бочко Да, Герб никой не ги иска. Моята прогноза е такава: Чалгаджии - 21%, Герб - 20%, Корнелия - 14%, ДСБ на Бойкикев - 11%, турци - 10%, Мая - 5%. По този начин - ИТН - 65 места, Герб - 60, БСП - 40, ДСБ - 31, ДПС - 29, ИМВ - 15. И пак всички ще вдигнат ръце - не можем да съставим правителство. Но Герб няма да бъдат разгромени, както пишеш, защото чиновниците на държавна работа (а те са много) гласуват основно за тях.

354

Анонимен

преди 2 години

На тези изчисления не вярвам ГЕРБ ще е е първи и ще наюрави правителство

353

Анонимен

преди 2 години

До тотална емиграция!!! - дотам я докарахме под мъдрото ръководство на БКП-ДС

352

Анонимен

преди 2 години

До тотална емиграция!!! - саво това ни очаква от светлото ни бъдеще и настояще!

351

Случаен минувач

преди 2 години

Само че световната практика е показала, че много президентски републики се израждат в еднолични диктатури.

350

Случаен минувач

преди 2 години

В подходящ момент г-н президентът може да каже - ето парламентът е ялов, дайте да свикаме Велико народно събрание и да променим Конституцията! Юристите при президента отсега са подготвили проект за нова Конституция, в която е записано, че България е президентска република. И президентът е с големи правомощия.

349

тотална емиграция!!!

преди 2 години

Ще останат само комунистите!

348

Случаен минувач

преди 2 години

Моето мнение е, че чалгаджиите ще победят Герб с 1%. Да ги видя тогава прекрасната кърджалийска представителка или пък Деса Атанасова какви ще ги говорят пред камерите... Лошото е, че пак ще стане невъзможно съставянето на правителство. И Радев ще продължи да си управлява чрез служебен премиер. Това му е сценарият - двама се карат, третият печели.

347

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха.Прочетох,че българина бил работлив,това е най-големия мит.Българинът е адски мързелив,крадлив и завистлив.И от двайсетина години-нискообразован.

346

Анонимен

преди 2 години

До ДАА Бсп са най-подготвени за крадене. ДААА,прав си. Старите не били там. Е Курнито да не е от новите. Айде бегай у лево.

345

Анонимен

преди 2 години

Няма значение кой ще е победител.Знае се кой е големия губещ!