29

Анонимен

преди 2 години

Егаати нагласената снимка. От самолет се вижда, че другарката много рядко отваря хартия и пипа химикалка

28

нов ляв

преди 2 години

импексова , абе нали към теб се присъединиха всички ляво мислещи , що се оплакваш ? я разкажи за бузлуджа , има ли кючеци , колко чашки с твоя лик продаде , снима ли се с бабите ?

27

БСП губи

преди 2 години

БСП пак загуби поредните избори. Да е жива и здрава другарката *** Нинова, ще погребе окончателно комунистите след изборите на 11 юли!

26

Анонимен

преди 2 години

Ако БСП са промяната,то тежко на държавата и на народа и.ГЕРБ и БСП са едно и също нещо.

25

И Така Нататъка...

преди 2 години

ИТН Учиндолска тактика ..... леко и неусетно чалгаризацията , преминава в следващия си етап - джендъризация на населението в територията .

24

Анонимен

преди 2 години

Точно БСП се справя най-добре със ситуацията, Нинова има качества на държавник от висок ранг. Всичкото плюене е точно защото си е най- на място, т.е най-не е дашна, не е като банкинската тиква дет ходи у европа и съседите все със свалени ***.

23

Анонимен

преди 2 години

Така че който се връзва на манипулации ще направи добре за господарите си и ще навреди на себе си.

22

Анонимен

преди 2 години

да го светна простия българин- тези избори се "направляват" от Козяк, целта е да се наложи либерастдемократския модел - на 1-во място джендъризма(ДБ,грантове от Америка за БГ)2.феминистките с истанбулската конвенция(ДБ) 3.русофобството(ДБ,ИТН) 4. повече постове за малцинствата - ***(Слави),а дпс да се укрепи по-здраво в техните райони(ДБ, ИТН).А 5-та най-важна точка - разкарване на бсп, приравняване с герб и недопускане до власт, защото само БСП на Нинова показа че може да направи нещо за обикновените хора, което господарите не искат.Така че който се връзва на манипулации ще направи добр

21

Анонимен

преди 2 години

Тя парАта нема партия.

20

Анонимен

преди 2 години

Само " българско лято" на Божков. Ще гласувам за него . Мразя всички останали.

19

Алеко

преди 2 години

КОРнелио стига са прави на вървежна с тоя твой генерал да ни та изплюща зад вратат с 300та.

18

Анонимен

преди 2 години

Не само в Благоевград ситуацията е такава. В Ботевград двамата управляващи Ив.Г - кмет и Тъпомир Найденов - шеф на фирмата за Интернет в общината зарязаха партията МИР, която ги издигна, и предадоха града на ГЕРБ. В резултат ГЕРБ спечели в общината с голяма разлика пред ИТН, подкрепата за разяжданата от противоречия БСП спадна, а ДБ и ИСМВ тепърва ще набират електорат. На предстоящите избори ИТН може да спечели подкрепа, но това е изкуствено създадена партия с кратък живот, еднодневка .

17

Анонимен

преди 2 години

А мъжлето ти го държат на работа.Верваме ти глиганке.

16

Факт

преди 2 години

Права е. Новият кмет от ИТН доскоро беше заместник- кмет в Петрич от партия ГЕРБ.

15

Реалноста

преди 2 години

Бсп пак говори като селска клюкарка !! Невидях една дума в подкрепа на казаното от нинова!! Вече 15 години не сте на власт комунисти долни и постоянно лъжете и очерняте заради вашите провали!! Относно ИТН - дадоха заявка за промяна , нека дадем шанс да видим какво ще направят . Герб вече достатъчно ни расипаха , нека поне 4 години си починем от тях пък ако партията на Слави извади топки и изпълни обещанията си ние можем само да се радваме че сме им дали този шанс!!

14

Анонимен

преди 2 години

Това да не Ви е Станишев? Преди изборите плюеше по ДПС, след изборите - коалиция с ДПС. Ето за това всички Ви наричат "Госпожа ЛЪЖА"

13

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм с 18-Истината.Затова не гласувам вече!А и не може моят глас да е равен на гласът на сополивия кафяв,който е научен да гласува само ако му платят!Гласуването трябва да е въпрос на чест,че плащаш данъци на държавата от труда си.Такива дето висят на помощи и дори не знаят азбуката не трябва да имат право на глас.Иначе се получава,че аз ги храня,а те избират кой да ме ръководи.Къде го има това?!

12

Истината

преди 2 години

За който и да гласувате, все е дърво, от партиите няма личност която да промени държавата към по-добро, те са егоисти и самолюбци.

11

Дедо

преди 2 години

Ти ли ***,точно ти ли ***?Дето се дундуркахте взаимно с Борисов?И оная,Мая,и тя!Вие ли ще приказвате

10

Бургас - до 5

преди 2 години

Ало, Враца ......Тук Бургас. Какъв успешен кмет е чичо ми Митко. Та той публично заяви, че е най-големият мафиот в Бургас. Градът вече 5-6 години намалява непрекъснато. Улиците са потънали в мръсотия. Нито едно ново предприятие не е открито откакто е на власт вече 12 г. , а забравих...преди една година италианец откри цех на пасти в Българово. Щял да дава работа на 12 човека.Това е. Стига лъжи . Щом си с Тиквата и СИК не може да си нормален човек. Аксиома.