55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 "Без значение за турчин, арабин или сомалиец става въпрос. Пълно е със сайтовe за руски булки" Истината е, че те не са виновни: путинистан не е приятно място да съществуваш.

54

Анонимен

преди 2 години

Рускините са толкова отчаяни, че ходят да проституират из африканските и арабските koчини защото не ги пускат да работят в САЩ и ЕС. Мечтата на рускинята е да се хване с някой чужденец за да я измъкне от путинистан. Без значение за турчин, арабин или сомалиец става въпрос. Пълно е със сайтовe за руски булки.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 "Що се касае до проституиране, българките има много стаж да навъртят за да стигнат някога рускините, които заливат бардaцитe на Запад." Какви бардаци на Запад. Отиди до нашето Черноморие. Рускините са по евтини от евтин *** чорпогащник.

52

До анонимен 51

преди 2 години

Тези дни руският Тихоокеански флот проведе учение с ракети срещу "условен противник". ТОФ е много силна формация, но в Пасифика срещу пиндосите ще е мощният китайски флот. По атомни подводници вече са по-силни от янките. Имат и противокорабна ракета с обсег 3000 км!

51

Анонимен

преди 2 години

До 63/66 Не те питах с какво се занимаваш.

50

63

преди 2 години

България е просякинята и слугинята на европа. Българите могат да пътуват предимно за да мият улиците и да пpocтитуират на запад, защото в България нищо не работи, няма работа и ги чака гладна смърт ако останат в страната си.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "българите живеят по-богато и по-свободно от всякога и могат да пътуват навсякъде в Европа за разлика от руснаците." ПРЕДСТАВИ СИ :)))) Малка и скромна страна като нашата, с минимални резерви и повече от скромна икономика, се ползва с положителна репутция, която мужиците не могат да си извоюват и с ядрено оръжие. А за паътуване да не говорим. Тия още се редят на опашки по посолствата, да не говорим, че вече и не ги пускат много много. Смяяяяятай каква е разликата! :)))))

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 "Русия врътне ли кранчето, ЕС ще рухне за часове" А също така и Путин е най-красивия мъж в Русия :))))))))

47

Анонимен

преди 2 години

България е по-уважавана от всякога в историята си, българите живеят по-богато и по-свободно от всякога и могат да пътуват навсякъде в Европа за разлика от руснаците. Всичко благодарение на членството в НАТО и ЕС. Заспивам спокойно защото знам, че ракетните щитове на НАТО ме пазят и руските кръволоци няма как да изпратят зелени човечета и да разпарчетосат България.

46

Анонимен

преди 2 години

Русия врътне ли кранчето, ЕС ще рухне за часове. Няма да имат бензин ното за кораби, нито за изтребители. Ще се върнат в средните векове.

45

Анонимен

преди 2 години

До До НАТО е непобедим "Руснаците не обичат предателите" Напротив.Точно на предателите русофили е базирана цялата тяхна политика в България! Искаш да кажеш, че руснаците не обичат хората, които си отстояват националния интерес против руската имперска агресия!

44

Анонимен

преди 2 години

Айде всички гавази за се разкарват от черноморието, и руски и американски. Това е морето на нашите деца и вие военни пиргиши нямате място там.

43

Анонимен

преди 2 години

Европа поставя рекорд по цени на електроенергията, които в момента са достигнали умопомрачителните 100 долара за мегаватчас.

42

Анонимен

преди 2 години

Възможен е още по-стръмен ръст на цените на тока и парното.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 Единствените компактни групи в България, които живеят в мизерия за русофилите и римляните, като вторите поне са малко по-трудолюбиви от първите. Няма други, които да подритват с презрение повече България от русофилите, които не пропускат да я хулят и да й желаят злото.

40

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин: "Британският военен кораб е влязъл и на първо място, преследвайки военни цели, опитвайки се да разкрие действията на нашите въоръжени сили за потушаване на подобни провокации с помощта на разузнавателен самолет, той погледна какво, къде е включено, как работи, къде, какво е станало. Видяхме и знаехме това, затова дадохме такава информация, която сметнахме за необходима".

39

Анонимен

преди 2 години

Единственото което стана с ЕС и НАТО е, че днес българите живеят в мизерия и бедност, а България е страма която всеки я подритва с презрение като мpъcна изтpивалка.

38

Анонимен

преди 2 години

Украйна трябва да влезе в НАТО за да се спаси веднъж завинага от руските кръвoлоци.

37

Анонимен

преди 2 години

До член на ЕС и НАТО Единственото негативно, което стана покрай членството ни в ЕС и НАТО е, че русофилите побесняха и сега не можеш да им насмогнем на електричеството, което потребяват да пишат по форумите.

36

Анонимен

преди 2 години

А какво ще кажат руснаци и американци да ходят си ги мерят в тихия океан, а не пред врата ни в черно море?? САЩ и Русия са комплексари с мания за величие!!