287

До Веско

преди 2 години

Ама ти колко си годишен? Наистина ли не знаеш за 800-те дни? Това не беше интервю,а заявка за управление,предавана директно по ТВ! Човече,време е да пораснеш!

286

Анонимен

преди 2 години

Мангъров говори много умни и логични неща, но много от конкурентите му в медицината изобщо нямата аналитично съзнание и не разбират какво казва. Конкретно днешното му изказване в превид е НЕ СИ СТРУВА РИСКЪТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ С ТЕСТОВА ВАКСИНА!

285

Веско

преди 2 години

Като стана дума за Мангъров, някой ще прхвърли ли в кое предаване е казал че ще си скъса дипломата? Щото ми намирисва на онова интервю на царя дето не е споменавал да ни оправя за 800 дни, ама продължава да се "цитира" от 80те%.

284

Анонимен

преди 2 години

Тестване, изолиране и ваксинация. Това е работещата стратегия за справяне с епидемия. Всеки, който твърди обратното е некомпетентен или луд. Мангъров е за съд, защото от своята служебна позиция заблуждава, причинява болест и смърт в обществото, насажда страх към ваксини.

283

Анонимен

преди 2 години

Човек има естествена защита- нарича се имунитет. Всички лекарства , които измисляме , имат странични ефекти и водят до съсипване на здравето.

282

Лорд Майминчев

преди 2 години

До МиленЦял свят е полудял и бърза да се ваксинира,само ние се правим на много отворени.Докато минат 10-15 г. и да анализират дадена ваксина,ще умрат 1/3 от населението на земята.Миленчо,сега сме 21-ви век.Медицината напредна много и РНК ваксините са бъдещето.Разбери ме правилно-всички ваксини имат странични ефекти.И тия имат,но спасяват 95%.Противогрипните имат 60% ефективност.Нищо лично.

281

Препатил

преди 2 години

Има голяма разлика между ваксини срещу бактерии, като туберкулозния бацил и тези "обучаващи" имунната система на Пфайзер. Да и аз имам БЦЖ , но едва не умрях преди години от противогрипна ваксина.Та, хайде да не пишете глупости. Като сте толкова ербап привържениците на Ковид ваксините - лобирате да се премахнат декларациите за съгласие. "Информирано" е някакъв га.ден виц.

280

ха ха

преди 2 години

Мангъров-велик? ХА-ХА-ХА. Мангъров е един балкански вреден комплексър, който много му хареса да го показват по телевизията и се старае да осигурява периодично тъпанарски шокиращи изказвания, за да продължи сериала си, а вие му се възхищавате. Защо? Защото сте ......прости.

279

Анонимен

преди 2 години

На тая възраст е абсурдно да го е изкарал безсимптомно. Или се е ваксинирал тайно, или на есен ще го погребваме.

278

Милен

преди 2 години

"Още от малки ни набучиха какви ли не ваксини и се спасихме от много опасни болести.Е,все още сме живи.Не бива да се изказваме против ваксините,а да отидем и да се ваксинираме и да си върнем нормалния живот,защото е само един."Правиш ли разлика между тези изпитани с години ваксини и този експериментален коктейл? И аз имам всички ваксини и пак бих си сложил, но това са истински ваксини.

277

Неанонимен

преди 2 години

Мангъров е велик, а ваксърите - смотани овце.

276

Анонимен

преди 2 години

ГРИБЧЕ ОТНЕСЕ много сухи съчки! БОГ до ПРОСТИ младите българи, оставили сираци!

275

Лорд Майминчев

преди 2 години

Още от малки ни набучиха какви ли не ваксини и се спасихме от много опасни болести.Е,все още сме живи.Не бива да се изказваме против ваксините,а да отидем и да се ваксинираме и да си върнем нормалния живот,защото е само един.

274

пияница мистик

преди 2 години

До Епидемия === Е, продаде се само на АБВ на агент Гоце, но те не взеха и 2% и Мангъра остана с пръст в гъзягатa :))) А така искаше да стане здравен министър този психопат

273

пияница мистик

преди 2 години

Мангъсарович, за какви антитела ми говориш, като Ковид 19 няма! Лично ти го твърдеше цяла година поне

272

Анонимен

преди 2 години

И с кое не са съгласни ковид-психарите? Че когато човек изкара инфекция, образува антитела ли? Какъв е този вой на умряло?

271

Епидемия

преди 2 години

Бъди жив и здрав, Докторе, не се продаде и те поздравявам!!!

270

Лепа Пепа

преди 2 години

Че Мангъров е изперкал, това е очевидно. Проблемът е, че медиите в тази държава не осъзнават отговорността, която носят. Освен да информират и забавляват, искат или не искат, те и възпитават. А с оглед на нивото на интелектуално развитие на българския народ през последните години, медиите са и много силен манипулатор. Освен рейтинга, друго не ги интересува, когато пускат разни откачалки да си развиват теориите ...

269

Анонимен

преди 2 години

Тоя що още не е в затвора? Ако беше в цивилизована страна, отдавна да са му отнели правата и да е осъден.

268

Мангъро

преди 2 години

Е пиян от либоф.