48

Анонимен

преди 2 години

В Мадагаскар ядели шума. Да пратим шума като хуманитарна помощ, щом я ядат. Сламата от жътвата да я пратим на Мадагаскар. Защо да се хаби?

47

Той вижда всичко

преди 2 години

До ким чен ун Той вижда всичко!

46

Анонимен

преди 2 години

И в България има бедност. Но пълним количките с шопингтерапия.

45

Анонимен

преди 2 години

При капитализма е нормално да има глад и бедност. Никой не се интересува от глада и бедността в капиталистическите държави - Индия, в Африка, Латинска Америка. В освободените Сирия, Йемен, Афганистан.

44

Анонимен

преди 2 години

В капиталистически и прозападен Мадагаскар измират наистина от глад. Не е пропаганда на Запада за Северна Корея.

43

Той вижда всичко

преди 2 години

До ким чен унНа такива като теб отговора ми не си заслужава труда.

42

ким чен ун

преди 2 години

Дойче Велето оправиха Германия сега се заеха да оправят и СК и да гледат на другите във паницата .Само че на времето един мой приятел казваше .Когато почнеш да ми решаваш проблемите ида ми плащаш сметките ,тогава ще се интересуваш аз как живея .Та Дойче Велето първо да с извинят на цялата европа за сътворените две световни войни ,за избитите на 100 милиона невинни хора и войници и тогава да коментират чужди държави .

41

izh

преди 2 години

Сакън не бутайте Северната Корея. Оставете един резерват на цивилизационата глупост. Иначе просто ще загубим къде е долната граница на безмозъчното физическо оцеляване. Пък и ако корегираме някога законите къде ще заточим хилядите българи със съветско мислене? Навремето мюсюлманите са са правили гробищата на центъра на населеното място За напомняне!!!

40

Той вижда всичко

преди 2 години

Жалко, че милиони живеят в мизерия за угодата на 1. В Южна Корея на избягалите им организират специални курсове за приспособление към новия начин на живот, щото не са виждали телефони, таблети, лаптопи, банкомати, метро, небостъргачи... Внимавайте това ли искате

39

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До пияница мистикКазваш, бизнесмените-мутри дето заграбиха бизнеса на хората с помощта на Бибитко и назначените от ГЕРБ КЕВР, наказват народа като вдигат цените защото хората изритаха Джипко от властта, нали така ?!

38

Анонимен

преди 2 години

Вирусът ще мине и замине ,но те не са овце да се ваксинират ...

37

Анонимен

преди 2 години

Гледайте Чехия-Дания по Диема и се възхищавайте. Вижте как играят страни, където няма русофили да сеят разкол сред населението.

36

Анонимен

преди 2 години

Сигурен източник. Както че Ким бе убил сестра си и корейчета пеят смърт за Америка. После се оказаха фейк новини. Лъжи до уши. Яд голям, че не могат да им внесат демонокрация и да им заробят държавата.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 "Дойче Веле пише за глад по света в Мадагаскар, Йемен, Сирия, Афганистан. Не е вярно. Пълним количките с шопингтерапия." Нормално е за русофилите да бъркат България с Йемен, Сирия и Афганистан, защото те се осведомяват от руските медии как е в България. А на-много русфилите се бъркат, че са в Русия.Даже са убедени, че те са руснаци и действат по съответния начин.

34

Анонимен

преди 2 години

Дойче Веле пише за глад по света в Мадагаскар, Йемен, Сирия, Афганистан. Не е вярно. Пълним количките с шопингтерапия.

33

Анонимен

преди 2 години

Ким навлиза във възрастта,в която човешкия организъм търпи промени.Така,че нямам никакви съмнения относно здравословното му състояние.По вероятно е да спазва определена диета.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "АХХАХА! Лудак, еййй!" Най-обикновен жив русофилски мегафон с ТКЗСарски корени.

31

пияница мистик

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ ### Как на кой? На бедните балъци като теб, дето не искаха ГЕРБ. Е, дойдоха червените кхмери и за 2 месеца само храната двойна, другото 40% нагоре. Мен не ме е еня, даже искам с 80% да качат твоите хора всичко, точно колкото е дебилщината българска :))) И да ви уморят от мизерия точно до спите хора и тайно да се молите Бойко да се върне

30

Анонимен

преди 2 години

В Африка неоколониалистите от запада и САЩ,унищожават цели племена и народи,но на западната пропаганда Южна Корея им е проблема,що така ?

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Севернокорейците казаха на нормалните държави да си гледат работата и да не се занимават със Северна Корея."- СОри, ама тях никой никога не гие питал за нищо.