640

Анонимен

преди 2 години

Да правилно е казал Борисов. То Мутрониум е открит от Бойко Борисов. Най силният елемент от Менделеевата таблица, но още не е одобрен от света.

639

ББ

преди 2 години

хаха...ама как бре...чувалите с бюлетините само гроб депУтате могат да носят и манипулират,,ЕС ги финансира от 12 години,те зависими от путин...не човеишко по.но,САЩ останаха последният мохикан,защитник на Свободата ни,Бог да пази САЩ!!!и не Магнитски г-н Байдън...дайте ни знак и милиарди ще скочим да защитим Свободата и Животите си...прекратете геноцида в 21 век...да си обявим война...имам само Живота си...и сме милиарди...Война г-н Байдън!!!

638

Слави Номер 1

преди 2 години

Само Слави и ИТН ! Завинаги ! Заради хора като Слави аз съм горда, че съм българка !

637

Анонимен

преди 2 години

Ти си ЛИЦЕМЕР И ГО ЗНАЕШ гн Борисов!-:(

636

Анонимен

преди 2 години

До 731 " Джоба" казваш?-:(( Хм.А принципите си? Тях къде да ги " денем"? Демек скрием!-:(( Не ми отговаряй елементарно " човече"!-:(

635

Boris

преди 2 години

Няма смисъл да пишете коментари защото неудобните ги трият,аз написах преди час и вече го няма.но въпреки това,за Бойко само за това че изгони от България над150000 семейства които няма да се върнат,и още толкова е разбил в България трябва да лежи до живот .колкото до анонимните кадето пишат,апсолютни плъхове страхливи.

634

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ УМРЕ!

633

Анонимен

преди 2 години

Много жалко за слънчевата Лора и за всички останали хора станали жертва на терора и позора К 19. Правителствата по света вместо да разследват от къде се взе убиеца и да го накажат, те единодушно станаха съучастник на това престъпление. Както и опозициите. Ако имаше поне една честна партия която ясно и открито да заяви че виновника за К 19 трябва да бъде намерен и осъден то тогава изборите биха имали смисъл но никоя по сериозна партия не намети сили за това напротив подкрепят мъгла.

632

Скруч

преди 2 години

Най добре е всеки от нас да реши и ако не знае как , да попита джоба си .

631

Анонимен

преди 2 години

Този наглец ,ще го оправи само едно масово гласуване на българина на тези избори! 12 г "гласуваше" само неговата шайка интересчии! Пожарна,Полиция и Адмистрацията на ГЕРБ! На тези избори,излязат ли повече хора.Този ще бъде претопен от реално гласуване!ГЛАСУВАЙ БЪЛГАРИНО! ГЛАСЪТ ТИ Е ЗНАЧИМ! КОЛКОТО И ДА ТЕ УБЕЖДАВАХА В ОБРАТНОТО ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ 12 г!

630

помнещ

преди 2 години

Пребоядиса се за една нощ в "демократ" и яхна поколенията нови българи,които нямаха шанс да те помнят и знаят! Създаде Групировката ГЕРБ на бързо от стари комунисти с партийни книжки на ЦК на БКП в гардероба,и някой и друг млад човек.Които и идея си нямаха защо с в партията ти! 12 г вършееше държавата ни като частна фирма,сякаш ти беще бащиния! Натрупа пари и "самочувствие" без покритие! Барем един английски да беше научил бре! Щото беше проект на САЩ! Ама не! Ти си никой вече!НОВОТО ТЕ ИЗМЕСТИ!

629

помнещ

преди 2 години

Моля? Бе ти си много нагло "човече" бре др Борисов? Наричаш гн генерал Радев Мутра? Тези ги разправяй на младите българи! Тях можеш да излъжеш! -:) Амаа,как ще излъжеш Нас които те помним бре?-:( Като пожарникарче и жив комунист?Радев беше и си остана военен в армията на РБ! Лампазите си получи достойно! А твоите ти бяха дадени по "милост"!Напусна и създаде "Ипон" Фирма за охранителна дейност покрай мутрите след 1989 г! Па пази Тато тогава,па Мадрицкият крадец Симеон!

628

Анонимен

преди 2 години

Борисов е прав. Мутрите са при фигуранта и чалгарите. бойкикев също контактува с мутри. За съжаление ще трябва време за да осъзнаем това.

627

Анонимен

преди 2 години

Баце, престани да се правиш на шyt! Тези, които те поставиха начело на формираната от Германия партия ГЕРБ си отиват: танте Меркел - тази есен, Манфред Вебер и ген.секретар на ЕНП - 1-0 - 2-0 тримесечие догодина, фрау *** покрай нейното изхвърляне за многото женски и мъжки полове също няма да изкара дълго време. Засега срещу нея се обяви Вишеградската четворка, но накрая привържници на "небесната дъга" ще останат само в Западна Европа. Така че, Баце,вземай си каквото си награбил и беж!

626

До Анонимен 723

преди 2 години

За съжаление си прав................в България краденето се е превърнало в национален спорт..........крадат не само политиците..............тук почти всеки краде...........от чистачката до директора!!!Затова ще се оправим..............когато цъфнат налъмите.............т.е. никога!!!

625

Анонимен

преди 2 години

Вие какво искате да ви кажат новите на Радев, идваме да пренасочим парите към нас ли? Ествствено ще ви кажат, че никой не си върши работата под предтекста да го сменят. Но ако си мислите как сега няма да се краде и ще пребъдем, това е жестока лъжа. Тук се краде от всякъде където е възможно, от най-дребната хигиенистка до президент.

624

Анонимен

преди 2 години

Борисов се завръща !

623

Dtrumpp

преди 2 години

Тоа е побьркан тотално!За хьрсово е

622

Анонимен

преди 2 години

Много интересно,мутра говори за мутри

621

Анонимен

преди 2 години

Аз също не вярвам на руски АГЕНТИ, но вие гласевахте за НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ, а ПОЛУЧИХТЕ РЕШЕТНИКОВИЯ фаворит!