61

SS

преди 2 години

До 77 Да не се окаже че след 24 месеца ............?!

60

Анонимен

преди 2 години

За някой вълна , за други народи вълничка, а за трети -цунами. Кой както се подреди.

59

До 73

преди 2 години

Пожелавам ви след 3 месеца дано да не се окаже семейният ви съвет в намален състав.

58

Анонимен

преди 2 години

Да ви имам мнението- мнение на слепи експерти. Рискът е емпирично измерим показател. Направихте ли реален анализ какво става в гъсто ваксинираните и разредено ваксинираните държави да се произнасяте. Ако и ние се ваксинираме, ще избегнем ли новата вълна ? Какво казват англичаните по този въпрос ?

57

Мен

преди 2 години

Да събера малко дислайкове и аз.Аз се ваксинирах и покрай мен много се ваксинираха (от работното място) и на никой нищо не му стана и никой не се оплака. Единствено боли ръката, но е мускулна инжекция все пак- тя и от тетанус боли. Не е задължително и никой не ви кара. Не разбирам защо драматизирате толкова. А до чипирането- моля ви- водим се и телигентна нация, недейте така, че ставаме за смях като американците. Уж сме по по. Нека се държим на ниво и говорим с факти, а не с конспирации.

56

О хо хо

преди 2 години

Точно както в Англия ли??? 30 000 новозаразени дневно при 66% ваксинирани двойно!

55

SS

преди 2 години

Който иска нека се ваксинира.Негово право си е ! В къщи на семейният съвет единодушно взехме решение да не го правим.

54

Анонимен

преди 2 години

Вече има десетки хиляди официално признати смъртни случаи след ваксинация. Колко покрити има, никой не знае. А имайте предвид, че в първите вълни на ваксинацията се слагат предимно фалшиви ваксини (т.нар. плацебо), тъй че реалната смъртност след реална вакса е поне 25 пъти по-висока от обявената.

53

Анонимен

преди 2 години

Айде сега всички овце да излезнат от кошарата и бързо да се ваксинират, че ще изтече срокът на тези чудодейни ваксини. Която овца се е боцнала два пъти, да го направи още толкова, че не се знае какво ще стане. И после маската, и обратно в кошарата. И зимата пак.

52

Анонимен

преди 2 години

От всичките 'експерти' само комсомолката Христова е с реална ваксина. Тя от антиваксър у най-големите ваксъри скочи.

51

Анонимен

преди 2 години

Ваксинационният цикъл не е 2 дози само, затова се готвят бустери до 2023 още от сега. Последващите ваксинации (предствени като допълнителна защита) са всъщност с цел завършване на цикъла по унищожение на самия ваксиниран организъм, за да развие болестта и да умре. А за тях още пари в годините. Win win. Моята прогноза е всички над 30 години да не разчитат да оцелеят. Те имат лекарство за болестта, но няма да го дадат.

50

Анонимен

преди 2 години

В Израел, като ваксинираха 70% от населението, защо болните взеха да се увеличават? И защо върнаха маските тя закрито? Нали с ваксинирането щеше да се върне нормалният живот. Да, ама не. Докато има продажби политици и експерти, които за Хари говорят глупости, така ще бъде. Боцкане до безкрай за овцете. Така че, хайде да престанат тези лъжи за ваксините.

49

Анонимен

преди 2 години

От 30 години ни набиват в главите, че сме глупави гaньoвци от задния двор на Европа, а какво се оказва - българинът е в пъти по-умен и разсъдлив от общоприетото, отказвайки да е лабораторен плъх за своя сметка, та сега се налага да свикват по спешност ваксинален щаб, който да увещават по-лабилните сънародници с всички похвати на амбулантните търгаши. Тотален фарс!

48

До 59

преди 2 години

Винаги имат как да печелят и дори по-ефективно се управлява компактна по-размер популация пример Индия като са милиарди това не е преимущество и огромна маса хора са неуправляеми нито имат пари да им събират, нито документи на тези индуси. Така че имат полза Фармата и други МЕГА Корпорации от съкращаване на популацията до удобни за управление мащаби компактни маси от обикновени хора. Освен това с технологиите все повече роботизирани системи се ползват и хората стават ненужни за по-богите.

47

ДКМС

преди 2 години

Нека да направим високи и непробиваеми диги, само така можем да спрем вълната.

46

не разбрал

преди 2 години

А как ще я избегнем ако се ваксинираме?Може би, ще ни заобиколи или..................?!

45

До 35

преди 2 години

Те,младите ваксинирани напъват да си ваксинират децата,ти се опитваш да вразумяваш. Тези дни една умница вдигнала скандал на джипито,че отказали да ваксинира децата и!Че даже и по тАлАвизора подскачаше,таман повече хора да видят колко акъл има

44

Анонимен

преди 2 години

До Хора ще мечтаятТака е. Аз вече завиждам на починалите ми близки.

43

до анонимен 49

преди 2 години

Последно фарма фирмите искат да печелят като всяка година ни ваксинират или да намалят населението. Защото двете са взимоизключващи се - като няма хора на които да продават от какво ще печелят.

42

Хора ще мечтаят

преди 2 години

Ще си мечтаят самите хора да напуснат този свят НЕ ЗАРАДИ ВИРУСА, А за да не страдат от икономическа криза и от медицински терор и от държавен произвол и тормоз с абсурдни мерки и отровни химикали, високи данъци, електронни сертификати които са близо до реално чипиране на хората като животни за масов контрол следене и терор.