8

Анонимен

преди 2 години

Така е в големия град, самолетите им бръмчат, но пък си имат метро. Не може и морковът до края и душата в рая. Като не ти харесва - къща на село и няма да ти бръмчат самолетите. Никой не те е наврял на сила в Сухата река.

7

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега отворете сайт за продажба на имоти,и вижте какво ще купитеи на каква цена в квартал Суха река.Вижте цените на квадрат какви са.Този факт за самолетите се знае отдавна.Летят на височина почти до покривите на сградите .

6

Анонимен

преди 2 години

Статията накратко казва, ааа нааках се, а мирише, о мокро е, що така е

5

Анонимен

преди 2 години

До Фактите говорят..... Че да е шумно на хората от Лесново вместо на тези от Сухата река, така ли гений?

4

ПроСоТо

преди 2 години

Та:-НЕМА "КАТ",нема транспортна полиция за тях,нема правила или закони!...Карат като бесни с над 150 км/час В НАСЕЛЕНО място!!...Но като отбелязах,те ВСИЧКИ са полицейскичеда и знаят,че никой нема да ги закача...А това си е чиста проба ТЕ Ро РИЗЪМ!

3

Фактите говорят

преди 2 години

Летище София да се премести на площадката в Лесново. Няма друга разумна логика.

2

ПроСоТо

преди 2 години

Напълно ги разбирам!..При мен е нещо подобно:-Въпреки че съм на 300 метра от централен булевард,ДЕНОНОЩНО ни притеснява РЕВЪТ НА СЪСТЕЗАТЕЛНИ мотоциклети,с които СЕЛСКИТЕЧЕДА се правят "на големи"!!..ДО ЕДИН-ДВА часа през нощта си правят "РЕКЛАМА" с гърмящите мотори!..И никой,ама никой не смее да им направи забележка!.Просто не знам ония,под чиито прозорци става това ИЗДЕВАТЕЛСТВО как издържат.Може би защото са наясно,че тия "състезатели" са все полицейски дечурлига и нито КАТ,нито който и да е

1

от село

преди 2 години

А при нас на село е тихо, спокойно и приятно, та даже по цял ден се чуват как птичките сладко пеят.