169

декемвър

преди 2 години

От м. юли се увеличава производството на петрол и цените падат страмглаво за това ще поскъпне парното. Чакаме 7 млн от Вальо топлото и Р. Овч. ще ги раздават г-жи л-жи Нинова и М.Манолова след 11 юли.

168

Анонимен

преди 2 години

zimata niama da ima tok, samo na kitaiski aromatni svesti.

167

Анонимен

преди 2 години

Тая продажница Ваня Григорова е защитник на кръвопийците и враг на народа. Запомнете я какви ги говори, защото скоро ще я видите за кандидат за депутат.

166

До 183

преди 2 години

Ами той ще управлява от ФБ...Вие какво очаквате....?

165

БСП и ИТН бандити

преди 2 години

въпроса е защо БСП и ИТН увеличават цените? за това ли ги избраха хората? къде е слави трифонов защо се крие излез и кажи ?

164

ВАЖНО Е

преди 2 години

Важното е , че девойката е хубавица. Само такива да пускат, а не разни грозни хора. Все пак е шоу.

163

Анонимен

преди 2 години

Пичове съжалявам ви, тук на запад тока ни е без пари. Не се бъзикам, лято и зима плащам по $80 при заплата $4000. Климатика не е спирал, той си е автоматичен и си държи една хупава температура. Направо не знам как е карате с ток 100-150лв при заплата 1000лв. Направо е ужас.

162

Анонимен

преди 2 години

Емиии то е Юли несец сега, на вън камък се пука и е 40С но се появяват статии за зимата и цените.То ни е ясно и без да пишете, и декември ще измислите пак нещо за да има скок с 5-10%.Обедняването ни ще е историческо само за 2г докато вземем еврото. А после, после ще е още по зле но тогава на никой от запада няма да му пука за заробените в една малка бедна държава

161

К. Ш.

преди 2 години

Баба Мира била на 74 години, как съветва Кацаров с гумената глава? Тя не е лин авършила възраст за пенсия, какво търси там, че дори е е и за гледане по телевизиите.

160

Гроби Таласомо

преди 2 години

Както писах, вчера, сегашното повишение е с далечен прицел - зимата. Явно е, че Бойко отсега знае, че нема да мой да състави правителство след 11 юли и минира с наличните си ресурси, дейността на следващото, което и да е то.

159

К. Ш.

преди 2 години

Щом комунистите вземат властта, държавата се срутва, всичко спира и парите от Европа,. Очаквайте Радевата зима. Преживяхме Лукановата зима, Виденовата, Станишева та и тая ще преживее докато ви уврат главите.

158

Анонимен

преди 2 години

да изметем недоразумението мухобоико виновен за всичко

157

защо

преди 2 години

Не може да бъде! Това е фейк нюз! От 30г.всички "десни" "капацитети" ни обясняват, как нямаме нужда от втора атомна. Путин е виновен!!!

156

Анонимен

преди 2 години

Пенсионираха Кантарджиев по бързата процедура поради навършване на пенсионна възраст посред пандемия, а онзи велик Иван Иванов от КЕВР кога ще я навърши? За един прЕАтел питам... Айде, Румба, въпросът е към теб и твоето правителство!

155

Петър

преди 2 години

На онези в т.н. нормални страни като им вдигнат цената с 5 цента излизат на улицата. А ние дремеме и гледаме мошениците как крадат.

154

Някой

преди 2 години

Гласувайте за зелените. Само ВЕИ, оле !!!

153

Путин

преди 2 години

спирай кранчето на Газа, покажи кой е шефа!

152

Мартин

преди 2 години

Не знам кое ще е правителството тогава, служебно или редовно, но чак тези ще ядат бой до насиране.... Търпението е в края и зрелищата няма да заместят хляба.. Филма за доброто и лошото ченге ще се измести от глада... Ако няма и ебани депутати в парламента те пък на... Само дето не зная кой ще ги пази.. и полиция и прочее плащат ток...

151

Lina

преди 2 години

То ток не доставят до села, до Сф , а увеличават цените. Кое да плащаме - дискотеката всеки ден?? Тока прекъсва по 5- 7 пъти = луксозен живот. Не си погрижили мрежите, карат служебните дупки и пият под някое дърво, а ние имаме право да се надяваме и да хвърляме боб кога ще дойде тока. Безделници , ама като им е обещана защита и никой не ги следи - така ще е. Монополисти, " златна мечта , неслучайно цар плъх сарайски притежава ТЕЦ Варна - защото ще писне за " етническия мир"

150

11.07.2021

преди 2 години

да блгодарим на другаря радев и неговото правителство мъдро ръководено от него по подобаващ начин .