27

отново

преди 2 години

Има сеориозно намаление на пенсионерите. Вече са 2 079000, а преди эняколко месеца 2100000. Това си е чиста проба геноцид!

26

неВалиден

преди 2 години

Това отнася ли се и за инвалидните пенсии?

25

Бъдещ не пенсионер

преди 2 години

Още ли чакате на пенцийки бе? Хахаха. Ще си умрете от глад. Ако изобщо има пенции в новия световен ред.Кажете стоп на незаконното ежемесечно присвояне на 30% от приходите ви. Ако същите тези пари инвестирате правилно има вероятност ако доживеете старини да поживеете качествено

24

SHEFA

преди 2 години

СРАМ- СРАМОТА Е БЕ-ТЕЗИ ХОРА СА ГРАДИЛИ БЪЛГАРИЯ С ГОДИНИ ТРУД А ВИЕ СЕГА ГИ МОРИТЕ-АМА БУКВАЛНО. ЛЕКАРСТВАТА НЕМОГАТ ДА СИ КУПЯТ.-ИНФЛАЦИЯТА КАКВА Е ???????-4 ЛВ ОЛИОТО?.-А ТИЕ В ПАРЛАМЕНТА С ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ЗАПЛАТИ НА МЕСЕЦ-КВО ПРАВИТЕ БЕ ХОРА-СРАМ НЕМАТЕ ЛИ?

23

До До 369 лв

преди 2 години

Пак е над прага на бедността. Ако го вдигнат над 500 лв, половината пенсионери ще потънат под него.

22

До Дискриминация

преди 2 години

Кой ти каза, че държавните служители не плащат данъци ?! Плащат и то много повече от теб, защото осигуровките им са върху реалния доход, а не като при теб шефа ти да те осигурява на минимален, а да взимаш в плик повече от държавния служител... Тази песен която я пееш е за наивници! Не заблуждавай хората!

21

анонимен

преди 2 години

ДОРИ И ДА НАПРАВЯТ ОСЪВРЕМЕНЯВАНЕ НА ПЕНСИИТЕ СЪС СГД ОТ 2018 ГОДИНА ПАК НЯМА ДА ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ МОЖЕ БИ САМО НА ПО РАННИ ПЕНСИИ КОГАТО БАЗА Е БИЛО СГД ОСИГ. ДОХОД ОТ 2018 Г. ИЗЧИСЛЕНО И РАЗЛИКА НИКАКВА ЗА ПЕНСИИТЕ ОТ 2000 Г ДО СЕГА. ТРЯБВА ДРУГ ПОДХОД ЗА ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА ПЕНСИИТЕ КАКТО В ЕВРОПА А НЕ ПО ШВЕЙЦАРСКО ПРАВИЛО. ТУК НЕ Е ШВЕЙЦАРИЯ.

20

Разяснения

преди 2 години

При изчислена пенсия под минималната, напр. 220 лв, увеличението е 11 лв, пенсията става 231 лв изчислена, но човекът получава минималната, т.е. 300.

19

До

преди 2 години

Анонимен 20 драги ми татунчо,Диана е много права,знаеш ли ,че аз с 41 години стаж получавам 369,00 лева,за това ли заслужавам.ама като пишете мислете,аз също не съм съгласна с тия който нямат стаж и внесени осигуровки да получават пенсии.те са си вземали пари ,а сега плачат за пенсии.вземат от мен да дадат на тях справедливост никаква.тр се наживяха а аз все изнемогвам.защото тия години трябва на часа да си на работа 8часа работен ден.а тия по цял ден лентяй.няма справедливост България.

18

Анонимен

преди 2 години

До Софиянец. Питай оня с чекмеджетата. Само за свои фирми да захлебят авансово е раздал пенсиите за 9 месеца. Ако сметнем всичко плащано на надути цени и окрадено, може да излезе, че би имало и за двойни и тройни пенсии плюс пътища и всичко останало. Е, тогава би имало по-малко бентлита, силиконки, къщи по Бояна, но... Или 10г кражби са нищо и след това за месец при 0 харчове новите са виновни?

17

Анонимен

преди 2 години

До Диана. А не ти ли светва, че тези с 200лв пенсия не са внасяли достатъчно осигуровки за повече? Я са работили на черно, я са били без работа дълго. С какво са им виновни тези, които са внасяли месечно не 100лв, и по 1500лв? Или тогава е справедливо, а после за получаването не е?

16

2

преди 2 години

Не забравяйте, че след 11-ти ще има нови хора в управлението. Министрите на ген. Янев дадоха точната рецепта-спира корупцията и кражбите и средствата вместо в сметките на лошите ще се рапределят между хората. Толкова е лесно. Не знам в коя държава е станало така, но това е идеята на правителството на протеста. Дано да стане, иначе не знам какво ще се случи. А за висока пенсия най-вече човек трябва да мисли докато е млад. Да се образова солидно и да се осигурява. Край.

15

Дискриминация

преди 2 години

Каква подигравка с народа, държавните служители, полицай, воени, прокурори, съдии и пр.кърлежи не плащат осигоровки и данъци в НОИ а получават големи пенсии а народа който им ги плаща и ги издържа мизерства с ниски пенсии?!

14

Имате ли тоалетна

преди 2 години

хартия?!Няма да ви трябва често занапред.На някои нищо няма да им трябва скоро.Пейте както пеехте надъхани`Последен валс`, а той идва да го изиграете.

13

Свалиха бай Тошо за

преди 2 години

да стане много лошо.

12

По-малко пенсионери=

преди 2 години

повече яхти за мултимилионери.

11

Комунисти има Китай

преди 2 години

тук са КРАДЛИВИ партийци пишман-комунисти и грабят до последно.

10

Анонимен

преди 2 години

Чакайте капиталистите да ви дават пари ... за банани...

9

Антикомунист

преди 2 години

Словакия и до днес се борят срещу съветския режим - ако исмаме да дръпнеме като словаците и да зимаме големи заплати да живеем като материално богати хора, требе да се бориме със СССР като словаците. Словаците намалят пенсиите на всички, които по един или друг начин са работили за този съветския режим. Всички в България които са работили по времето на СССР трябва да им се намалят пенсиите.

8

Тоягов

преди 2 години

От комунисти пари не очаквайте.Комуниста граби като обезумял,но не дава.Тия с големите пенсии,като изключим работниците,са и от криминалният контингент на БСП приватизатори!Ако им се направи една ревизия,ще се установят,че са с фалшиви вноски.Помним как със свидетели си оправяха стаж!