19

до 10

преди 16 години

ДА СЕ ДУПЕТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ

18

md_corp

преди 16 години

Скандала се вихри яко една седмица и ще бъде скатан само с едно цъкване на Доган, т.е. трябва само да каже и едно министерство си заминава ( и то не кое да е министерство...). Царя мълчи, Сергей се върти, а Доган ни върти нас. Сигурни ли сме че ни управлява коалициа а!?

17

yoyoyo

преди 16 години

Министърът на икономиката Петър Димитров обяви, че този път премиерът държи цялата истина да излезе на масата независимо кого ще засяга.Lele kakva podvodnica e bil nashiq Primier.... tctctc.. am do skoro peeshe druga pesen s drugi dela se zanimvashe no nali reitinga vze da mu spada poneje nqkoi drugi se setili da iskarat istinata i sega Stanishev iska da go napravi kato negovo delo smart za tiq *** komunisti i fesove...........!!!

16

fgh

преди 16 години

500 години не стигат-още толкова.

15

Не можещ да повярва

преди 16 години

И Доган бей не можа да опази Зетя /Запалката/ и т.н. Леле каква *** е в тази държава. Дори и аз не съм подозирал, че комунистите пак ще ни върнат в 1-ви клас.Хубавата новина е, че скоро няма да са на власт.

14

.360.bg

преди 16 години

"Министърът на икономиката Петър Димитров обяви, че този път премиерът държи цялата истина да излезе на масата независимо кого ще засяга."За разлика от други пъти, когато премиера е предпочитал да прикрие истината и да спаси лицата, които са виновни...

13

SAPATA

преди 16 години

Как не те е срам! А?Как можеш да обиждаш така нашия политически елит! Къде на друго място си видял толкова скромни,честни,неподкупни и умни хора?А? Не си видял, знам аз.За това отивай да се срамуваш ВДрагалевци, в Симеоново. По морето и планинските курорти също е удобно място за срамуване. И ако случайно, ама съъъвсем случайно, срещнеш някоя корупцийка, да я кажеш на най-главния прокурор.Той пък ще накара честните ченгета да зарежат законния си бизнес с хазарт,проституция и контрабанда и ще долетят веднага да и се скарат..

12

roni

преди 16 години

браво 1 и аз мисля като теб.то ако не беше Доган ,няма кой даго бутне тоя *** румен петков - и да се насира ,съпартиййците му ще гълтат му и ще викат " ах че сладки" започвам да съжалявач ,май че Доган не е етнически българин ,защото пуста тая наша история ....... то отдавна 90 процента от старите управлявали муцуни трябва да гиизметем ,но как да стане ,с тоя объркан народ" български"

11

преди 16 години

Типичната тъпобългарска черта да се отрича е ясна...Алтернативи не се чуват...

10

ЛиЛи

преди 16 години

БРАВО!!! Доган сваля министри!!!Какво още трябва да се случи,та да се събудим???

9

evgeni

преди 16 години

vremeto i na Dyan, i na Stani6ev, i na Simeon izti4a i maznite im samodovolni mutri 6te minat v opoziziq kadeto im e mqstoto

8

преди 16 години

Ако имаше поне стотина мислещи като тебе държавата нямаше да е на този хал. Поздрави !!!! Прав си от земята до небето.

7

преди 16 години

Доган е много хитра лисица.Сега че се намеси и в МВР.Голям мазник е.

6

преди 16 години

и какво, от цялата държава единствено доган се оказа способен да махне петков. евалла!

5

Настрадин ходжа

преди 16 години

Каквото каже падишахът/Доган/,това става!

4

преди 16 години

Доган отдавна иска стола на МВР сега му се осигурява шанс хитрец

3

дедо поп

преди 16 години

Първом-*** и пульо,сетне-кат сълзи,кат сополи!Бива!!!

2

fuck off

преди 16 години

problema s mvr idva ot tva 4e ne si varshat rabotata, a ne si varshat rabotata shtoto ako go napravqt dogan trqq si praznuva rd-to v pandelata... i dale4 ne samo toi. Takiva jertveni agneta sa tipi4en turski kurban...

1

СС200

преди 16 години

От както е почнала деморацията, чини ми се, че все от МВР най-големите скандали са излизали.Ченгетата у нас най-много комплекси избиват. То бива толкова хормонален дисбаланс, то чудо. И скандал, след скандал. Мятат се едни на вентилатора, ей, целия народ стана с лунички по лицето от тях.И засрано място в цялата държава неостана. А пък тая статияка има за цел да породи поредните негативни усещания към Доган, че той управлява едва ли държавицата, а не 3-ната коалиция и квото Доган каже, това става. И разни комплексирани националисти ще ореват форума, ще го умиришат на зелева чорба в изобилие. Ще викат: "Турците вън! Доган и Ердоган ***", а лошото е, че и ще си вярват. Но от Доган, малко зависи. Коалицията е триглава - триумвират така да се каже. Иначе за тоз *** Румен Петков ще се радвам да си иде, така както се радвах за Румен Овчаров. И двамата са олицитворение на надменни и гнусни апаратчици-марксисти!Не си ли с тях- компромати, мизерии и мръсотии, с тях ли си, пак същата, ще си измият *** с теб, при първа възможност, след това ще те потупът по рамото и ще кажат "Се ла ви". Така че попътен им вятър. Политическия елит в България се срасна с мутренския бизнес, който го захранва с пари.Парите идват от далавера всякаква, крадено ДДС, наркотици, ,скатани данъци...Неможе и МВР да е настрани от този процес, всички са в кюпа....до един!!!