52

Анонимен

преди 2 години

Джеймс Бонд този път се е напикал от страх.

51

Анонимен

преди 2 години

И за какви подробности за HMS Defender става въпрос, след като в Уикипедия има дотатъчно пълна и общодостъпна информация за спецификациите на кораба и въоръжението му.

50

До 57 (хапчетата):

преди 2 години

Преди малко имах директна връзка с Путин. Той ми каза, че е много загрижен за коментарите в сайта "днec.бг" и плаща двоен надник за проруски коментари. Путин обърна особено внимание на коментар 57 и ме попита какво е състоянието на психиатричните клиники в България.

49

До 59:

преди 2 години

Обвиняваш "путинските ***" в неграмотност. Ти имаш ли огледало в къщи?

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 "Целта на путинската пропаганда е на нискочелите да им се внуши как британците са лоши и правят глупости, а руснаците са фърст и са гениални. А тролията пише и брише и доказва разни неща срещу заплащани и не му пука какво доказва - само преписва опорките." Аз исках да разбера дали не съм пропуснал нещо, освен това, което обясних. Ако не съм,значи не само че няма новина, но и руските *** са неграмотни. ББС дадоха цял репортаж още преди кораба да потегли: със същото съдържание

47

Анонимен

преди 2 години

Аосвен това пише и минуси сакън някой да не каже нещо лощо за дребния индивид на токчетата.

46

Анонимен

преди 2 години

Какво искаш да ти обясняват. Целта на путинската пропаганда е на нискочелите да им се внуши как британците са лоши и правят глупости, а руснаците са фърст и са гениални. А тролията пише и брише и доказва разни неща срещу заплащани и не му пука какво доказва - само преписва опорките.

45

Анонимен

преди 2 години

Щом руснаци и ингилизи взеха да разпродават имоти и апартаменти по БГ-черноморието работата е ясна.Няма да има туризъм там вече а война!!!!!!!!!!!!

44

1

преди 2 години

Някой може ли да ми разтълкува какво точно прочетох? А разбрах, че в "строго секретните" документи пише, че преминаването на британски кораб през украинската акватория може да предизвика негативна реакция от пиратите в Кремъл (както и стана). Защо това е "секретно" или "изненада", когато всеки човек имащ опит с въпросните пирати ще ви каже същото без някога да е работил за каквито и да било служби? Какво съм пропуснал? Някой да обясни.

43

Анонимен

преди 2 години

Поредните български 'Българизми' и "специалитети"! :))))))))))))

42

Анонимен

преди 2 години

До Яким Бондович Така е, английски секретни документи никога, никъде не се въргалят, само руски се откриват, при това - обилно напоени с новичок и съдържащи само две имена на КГБ-убийци - Баширов и Петров. Тия избиха половин Европа, напоследък, ъхъъъм!

41

И ас

преди 2 години

Намерих свръх секретен документ!На него: сирненье- половинка.кукурузено бращно с гмо- за поникване на втори ху...-1 кг.сол-1 кг.Гроздова- 1 ока.

40

Анонимен

преди 2 години

КГБто трябва да си заработи заплатките. И както обикновено пълни тъ.потии. Щото в чекистките им кра--туни друго нема освен бръмбари.

39

Яким Бондович

преди 2 години

То така се въргалят секретни документи на улицата нали? Вижте най-добре песничката на комедианта Семьон Слепаков "Патриотическая - еротическая". Там най-добре е описано: "Россия, женщина с хуем, так що для вас же лучше при нас не снимать штанiь". Който знае руски ще го разбере прекрасно!Сергей Лавров бил коментирал нещо по текста на тази песничка. Но аз не спирам да се учудвам как не са я забранили и не са го арестували!

38

Анонимен

преди 2 години

Така се забравят секретни документи на автобусна спирка.

37

Анонимен

преди 2 години

Айде бе - "строго секретни документи" на спирка? Тя пък една спирка... Сигурно чистачката ги е взела погрешка и ги е зарязала там. А преминаването щеше да е "невинно", ако корабът беше минал с 2 мили по- встрани от Крим, и да показват репортажи как зареждатлентите с муниции в уж покритите оръдия .

36

Анонимен

преди 2 години

Поредното фиаско на западните кукловоди, то не беше мними химически оръжия, отравяния, кибер атаки и вмешателство в избори. Стават смешни вече едва ли има някой да им вярва.

35

Анонимен

преди 2 години

Китайски военни, промъкнали се на самолета-шпионин на САЩ, са били приятно изненадани, като са открили, че всичката секретна апаратура, намираща се на самолета, била произведена в Китай. Като се промъкнат в британския боен кораб същото ще открият.

34

Анонимен

преди 2 години

Агентите 007 не са еднакви. И сега въпросът е загадка за британския парламент: защо ни трябват руски хакери, ако има британски автобусни спирки? - пошегува се Захарова. Копирано от standartnews

33

Анонимен

преди 2 години

жалки островитяни, янките ги водят за носа а те си мислят че са някакъв фактор.Излъгаха ги да излязат от ЕС и сега ги ползват за опитни мишки.