62

Анонимен

преди 2 години

Абе ваксинирай се с кубинската и мирясай, щом това те прави щастлив.

61

Анонимен

преди 2 години

56, как не те е срам да пишеш тези глупости бе?!?Ти си един т*п американо поклонник, който хабер няма от истината и фактите и ръси измишльотини.Първо научи нещо за Куба от първа ръка, после ще разбереш какви лъжи и измишльотини пишеш.

60

Анонимен

преди 2 години

Кубинските лекари са признати за едни от най-добрите в света.В Куба имат огромен опит в лечението с природни средства. Номер 1 са в света по ефективно лечение с билки и биологично активни вещества извадени от растения.Десетки хиляди американци (бедни и богати) ежегодно посещават Куба за медицински процедури и лечение.Тия драскачи тук, които ги оплюват и особено оня, който "авторитетно" заявява какво единствено било хубаво в Куба, не е виждал Куба дори на картинка.Но дращи глупости

59

Куба

преди 2 години

Имат едно наистина добро здравеопазване, а американците пасти да ядат. Не случайно ходят да се лекуват в Куба и то за жълти стотинки.

58

До до56

преди 2 години

Бъркаш много, момиченце. Куба и кубинското здравеопазване няма нищо общо с росия. Куба няма и никаква допирна точка с росия, нито по отношение на език, нито по отношение на религия, нито по нищо. В Куба средната продължителност на живота е с 40 години повече от росия.

57

Анонимен

преди 2 години

Това, че някой има различно мнение от твоето не означава автоматично промит мозък. Научи се да уважаваш събеседника.

56

До56

преди 2 години

Боцкай се с Пфайзер и не ми говори за изхвърляне.Не коментирай руското и кубинското здравеопазване .Явно пропагандата е промила мозъка ти.

55

Анонимен

преди 2 години

Вече има на пазара протеинова ваксина против ковид, американска е и се казва novavax. Да видим коя е по ефективна! Имаме две рнк ваксини и няколко векторни. Ударно целият свят инвестира в медицинските биотехнологии да ни отърве от това зло.

54

ПроСоТо

преди 2 години

А,очаквайте и новата турска ваксина:-"Будала"!...Съде ваксини бе,дал Бог!...Не е като да нема...

53

Анонимен

преди 2 години

Имайки предвид вид изхвърлянето със ефективтостта спутник и това, че Куба е тоталитарна държава, малко недоверчиво гледам. Но ще видим! Иначе, да, кубинските лекари спасяват положението в Африка. Те нямат доктори почти. А тези, които имат са учили в бг и др източноевропейски държави.

52

Стъки

преди 2 години

Станислав Недков Навални

51

Стъки Абдала Чакал

преди 2 години

Аз съм българския Навални.

50

(С)путник

преди 2 години

Бай Копейкин се изтупал с Прада, напръскал се с "Егоист", качил се на Ауди си и отпрашил на летището. Там се качил на един Боинг, докато чакал включил Делл-а си с MS- Уиндоус 10, стартирал Гугъл да прочете последните новини и да напише заръчаните му тролски коментари във възхвала на Вовка Зануленият.Междувременно чул руска реч зад себе си, двама коментирари европейските катедрали и как "той не се мъчил много". Включил Самсунга и по Уотсап пратил събщение: "венсеремос: россия е навсякъде".

49

Зенеката

преди 2 години

Аз чакам Борисов да се ваксинира. Ако го направи - може да се замисля и аз. Той ми е пример и аз вярвам само на него.

48

Анонимен

преди 2 години

Единственото хубаво в Куба са климата и природата, кубинките и танците. Но тоталитарният режим усилено работи и това да развали и току виж успял преди неизбежно да се сгромоляса както си му е редът.

47

Анонимен

преди 2 години

Всичко хубаво, само едно не разбирам: защо няма денонощни опашки, хора избиващи се за ред за да заминат завинаги за куба, рф, с.корея, венецуела... а? Не ми го побира главата.

46

100йо

преди 2 години

Куба е абсолютна тежка мизерия и всеки който е бил там в последните 10 години (като мен) би ви го казал. Като казнахме със самолета си викам - Леле какво е това село, каква е тая гнус. Не бях виждал такава бедност и нищета а съм бил в около 30 държави. Да не говорим, че таксиджиите им взимат повече пари от докторите, каква ваксина какви 5 лева ве. Това и на врага си не бих го инжектирал. Но нека тук *** да пише квот му дойде. Куба е една провалена държава. Цъкайте минуса сега.

45

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е направена от абдали за абдали

44

Словянин

преди 2 години

Единствената държава, в която Марадона се лекуваше успешно, бе Куба. Извън Куба, Марадона изпадаше в наркоманска лудост.

43

Анонимен

преди 2 години

В Иран стартира производството на ваксината "Sputnik V".