142

митко

преди 2 години

Съд за всички управлявали до момента.Ще има масово гласуване срещу 30 годишното престъпно статукво.Първи ще са ИТН. Това е.

141

ГласопУдаватель

преди 2 години

След изборите, пак избори и "след мъглата, пак мъгла" по Тодор Колев (R.I.P.), или "Надежда всяка тука оставете" по Данте (R.I.P.). След "новите избори" - R.I.P. България.

140

Анонимен

преди 2 години

БСП само играе театър, че е опозиция. На ГЕРБ, им е най удобната опозиция, защото се плуят по телевизията, а после делят парите и си разпределят териториите. Не им се връзвайте БСП е една от партиите, която съсипа България.

139

Анонимен

преди 2 години

Какъв е смисълът да се мълчи и замазва от подобни професори моделът Доган Пеевски Борисов Гешев?

138

Анонимен

преди 2 години

Не се карайте излишно е роби сте вовеки на САЩ

137

Анонимен

преди 2 години

Не гласувайте,полза няма всички лидери на партии бяха при Херо Мустафа всичко е прададено на САЩ заедно с вас

136

Анонимен

преди 2 години

а сополивите протестъри си мислят какво да откраднат, като се възкачат на власт.

135

Анонимен

преди 2 години

В опозиция Тулупа е като беззъба гни да...

134

Анонимен

преди 2 години

Бойко ще ви гази като луда крава телето . Дреме му , че ще е в опозиция . Да гледаш цирк , макар и с долнокачествени циркаджии е много по-безопасно , отколкото да участвуваш.

133

Анонимен

преди 2 години

До Мдастабилизира, естествено..

132

Мда

преди 2 години

Иска му се на доцента Герб да се стабелизира, ама надали... То в началото, такива аналлизатори като него квичаха като настъпани, като се кажеше, че крадците от Герб потъват.. Сега вече сме на ниво да виждаме стабилизация...С нетърпение чакам подобните нему да видя как ще вземат острия завой после, когато стане ясно и на кьоравите, че тоя кон уйде в ряката и ще трябва да се търси нова паница...

131

Анонимен

преди 2 години

Обществото е в ступор. След безумното, 12-годишно лашкане с 200, хората не смеят да дадат властта на никого. Предпочитат служебно правителство и почивка. Оня мало умник от Банки се беше развилнял да ни рьга като войник в отпуска.

130

Пян_Гъ

преди 2 години

До Анонимен 141: Доц. Гълъбов твърди: "ГЕРБ в най-трудна позиция". Ти обаче казваш, че "Оценките му и "анализите" му не може да се вземат за нещо друго освен пропаганда в полза на Борисов".ПИТАМ: КЪДЕ Е ПРОПАГАНДАТА???

129

протестъри

преди 2 години

славчо патриота заедно със сценаристите и танцьорките ще е първа сила. с чалгата напред към нови върхове. нуждаем се от малко застой и върщане назад следващите 4 години, това ще стане само със слави и чалгата.

128

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Един по...долу писал,че ГЕРБ начело с Боко,били...комунисти.То всички...крадци,ако бяха комунисти,отдавна да сме...построили комунисическото общество,ама за...съжаление,не са.

127

Анонимен

преди 2 години

До гневен мъжСевда взе да изпуска парата, вече изпусна положението :)) Никога не съм се замислял, че зад всеки мъж стои жена, ама Севдето го доказва това нещо :))

126

Анонимен

преди 2 години

До SharkПет пари не давам за кой ще гласуваш!Избора си е твой!Това което ме интересува е по какъв начин си направил оценка на кандидата!?Това имам предвид като писах,че е възможно нещо да съм пропуснал!В края на краищата това е без значение!Да си жив и здрав!

125

Анонимен

преди 2 години

Гълабов бе на хонорари от правителството още първия мандат на Борисов. Оценките му и "анализите" му не може да се вземат за нещо друго освен пропаганда в полза на Борисов.

124

Анонимен

преди 2 години

Гербавите трябва да бъдат бити жестоко с тояги и после предадени на милостта на тълпата!

123

СС

преди 2 години

До Чума червена. Така, и на чело трябва да бъде Иван Костов /преподавателят по политикономия!!!!!/, заради криминалната масова приватизация!!!