423

....

преди 2 години

uspehi !

422

BGexit

преди 2 години

Битката е за запазване на корупционния модел на ЕС. Европейската комисия в продължение на два програмни периода си затваря очите за източването на милиарди чрез незаконосъобразни обществени поръчки и проекти за иновации. Как може да се дадат 400 хиляди лева за мобилно приложение, до което няма никакъв достъп?

421

вотър

преди 2 години

На 11 - с номер 5!

420

Анонимен

преди 2 години

Българи, излезте и гласувайте на 11.7 да изметем веднъж за винаги мафията ГЕРБ-ДПС.Да сменим милиционерската марионетка Гешев и да ги вкараме в затвора.Като преди това върнат откраднатите милиарди.

419

Герб

преди 2 години

Бойко пак е номер 1! Набийте си го във фигурясалите кратунки!

418

Анонимен

преди 2 години

Даже и демокрацията ви не щем.

417

Анонимен

преди 2 години

Това за вас е битка за кюлчета и пачки.Вие така разбирате демокрацията.

416

AZP

преди 2 години

Радев,Трифонов и демокрация - тези неща просто са несравними и несъвместими.И двамата показват недвусмислено,че се стремят към диктатура,да има правителство, посочено от тях, а те (в ролята на Господ-Бог) да предопределят неговите действия без уж да носят пряка отговорност за това.Техният кумир е Путин и руската псевдодемокрация. Все още има време България да не избере пътя след тях,но новият видовден е след изборите.Българино,гласувай за демокрацията!

415

Анонимен

преди 2 години

Вебер е срам за Европа!Борисов е срам за България!Мислете българи за кого ще гласувате.

414

Червени вампири

преди 2 години

Българите бързо забогатяваха при Борисов - увеличи заплатите и пенсиите почти 3 пъти! Спестяванията на населението за последната година са се увеличили с 12,5%. Банките и бюджета се пръскат по шевовете!Новите Комунисти наточиха зъби за вашите пари и ще ви върнат в 1-ви клас - бедни, гладни и безработни! Винаги успяват, я да ви фалират банката, я да ви фалират работодателя! Досега не са имали пропуск, дойдат ли на власт!

413

Анонимен

преди 2 години

Радев- национален герой!!!!Спасителят от мутрите. Редом с Левски и Ботев!!

412

Анонимен

преди 2 години

Треперат ли ти гащите страхлива мутро. Нема къде да се спасиш!

411

Анонимен

преди 2 години

И да спечелиш няма да те пуснем да управляваш. Жална ти майчица, убиецо!!!!

410

Фигуранта

преди 2 години

Престъпникът и предател Радев трбва да бъде линчуван!

409

Анонимен

преди 2 години

Тикво мр*смна, кои бяха тези мутри дето ги беше пратил да бият протестиращите?Ти си най-големия ъбиец на българите!Хитлер = Боко Тиквата!

408

Анонимен

преди 2 години

Вебер,швабо ненагледна,имаш ли представа как живеят обикновените българи!?Този който е.а мамата на сънародниците си,ти го даваме безвъзмезно.Вебере,не се усмихвай зорлем,защото си личи колко си фалшив.Ти искаш да съживиш едно болно куче,на което дните му са преброени.

407

Анонимен

преди 2 години

Вебер, Вебер колко си зле с мозъчната дейност ! Герб ще бъдат завинаги изхвърлени от власта а скоро и ти ше заминеш в забравата. " Българско лято" на Васил Божков влиза в парламента.

406

До Вебер и Борисов

преди 2 години

Дали вашата демокрация под дулото на оръжията в Близкия Изток и Севрна Африка или с икономическите санкции към народи неприемащи вашите яъзгледи за подялба на света е най достоверната система? Едва ли! Векове сте поробвали континенти и сега си сърбате грешките на историята.Демокрацията е фалш и лъжа.Всичко е борба за богатства ,печалби и подчинение облвчено във кухи фрази и промиванв на мозъци.

405

анализатор

преди 2 години

Ха-ха-а-а,+битката била за демокрация"!Ние вярвате ли си на тези приказки?Такива разбойници не са били на власт от освобождението ни от турско робство.ГЕРБ никога не е било политическа партия,а сбирщина от разбойници.Арести,и пак арести са необходими.По друг начин с тези престъпници няма да можем да се оправим.Милиарди откраднаха за 12 г.,те,и техните прибчлижени фирми.Какви още доказателства да се изваждат?За съжаление много години са необходими,за да се съвземе държавата от тези кражби.

404

Анонимен

преди 2 години

Този да няма роднински връзки с композиторката Крадъл Мария фон Вебер?!