66

Абе

преди 2 години

Ко ши му обеснявате ве,Оня шафиор.Наиш ква кола кара.То гуми кат нови втора употреба.То чипови,мощности,скорости.Гърми просташка музика вътре в колата.Аспуха гърми и свири отвън!Ша му обеснявътиЧшшш,оня шофиор бе!

65

Анонимен

преди 2 години

Реално в България единствената контролирана величина по време на движение на път е скоростта и в градовете алкохол в кръвта. Никой не му пука това, че някой бил тръгнал да изпреварва тир със 100 и изскочил пред някой друг, който пък се движил със 150. А те повечето от катастрофите стават поради някакви подобни събития. Или трябва да въведат ограничение 90км/ч, или да засилят контрола, както 80 каза чрез цивилни патрулки.

64

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде ли безопасно пътуването ни през лятото? Докато единственият контрол са заптиета по хранилките и няма цивилни полицейски коли, които да се движат между всички нас, които да следят за дистанция, за мигачи, за техническа изправност, за минимална скорост, за изпреварвания - отговорът по-скоро е не :)

63

адвокат Тенев

преди 2 години

Не са важни пътищата и какво имаш под капака на колата, а какво имаш или нямаш в главата!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде ли безопасно пътуването ни през лятото?........Зависи основно от акъла на редовия български шофьор.

61

Щирлиц

преди 2 години

За държава,където полицията е за украса,а шоф.книжки се купуват,това си е постижение.

60

протестъри

преди 2 години

само славчо чалгата ще постори нови магистрали, с по хубави мантинели и по-ярка маркировка.

59

Анонимен

преди 2 години

Какви чудесни магистрали! Едно от условията да не гинат хора по пътищата са добри пътища. Не е само човешкия фактор.

58

За 30 години

преди 2 години

само комплексирани мутри с джипове вилнеят, държавата я няма, продажните политици и корумпирани полицаи чакат избори за да се нагласят, а народа го газят и пребиват пъренюта, които са си повярвали че всичко им е позволено, защото не са ходили в казармата, за ромите да не говорим ... *** от държава постепенно се превръща в територия, а народа в население и след Сирия май ние сме наред ... жалко за всички дето са си дали живота за България...

57

Първокласен ?

преди 2 години

Не бих казал. На места и за втори клас е много.

56

Лош матрЯл

преди 2 години

само си прочетете коментарите и ще разберете защо сме толкова зле...нация от дървени философи, които не признават накакви закони и авторитети...Закона на Дарвин е написан за вас...

55

Анонимен

преди 2 години

Българина добре си кара и се държи нормално на магистралата, срещали ли сте там хора с едни чужди регистрации и имате ли наблюдения те как карат? За тировете какво мислите? Просто магистралат ни отесня господа, вече всеки има по две коли и един "път" в който реално лявата лента само става и то не навсякъде не може да ни свърши работа.

54

Сатир

преди 2 години

"Институт" - акредитация няма, научна продукция също, претенции и словобудство дал господ. Уважаеми колеги карам по 25-30000 км. годишно по всякакви пътища. *** са повече от копките, безсмъртните също.

53

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се пените с безполезни приказки, поинтересувайте се колко са жертвите в Канада например, където максималната скорост по магистралите е 100км/ч, а по пътищата е 60-80км/ч. Сега оня с джипката е малко в сянка - може да намалите максимално разрешените скорости.

52

Анонимен

преди 2 години

Българските джигити нямат край и карат като побъркани наркомани ! Не са виновни пътищата за това, че бг шофьорите са като диви прасета ...

51

Анонимен

преди 2 години

Този глупендър беше шеф на КАТ-СОФИЯ и съсипа и тяхната статистики и контрол и всичко. Сега е яхнал НПО, чрез което изнудва държавни институции и частни фирми. Иначе е уволнен за корупция.... ама сега ни чете морал и казва какво трябвало да се направи. Живеем в абсурдна държава!

50

дедо ви

преди 2 години

Много лесно бих се справил със свинските навуща по пътищата. Отнемане на превозното средство моментално в ползана държвата ,и въвеждане на субекта в принудителен труд-колкото си е заслужил. Труда те прави свободен-е казал един чичо Адолф!

49

фен

преди 2 години

Като станеш аутсайдер заради една простотия на пътя,после вече ако има ограничение 50 винаги караш с 30 за всеки случай. Кучето скача според тоягата в цял свят!

48

Петко

преди 2 години

Зашо мислите че по Америка или запдна Европа шофьорите са страхливи и послушни,не ми се вярва да е от възпитание или църквата. Просто държавата и закона им го слага на 6 ката в дооопарата. ПОсле боли с години и човека е послушен!

47

бг шофьор

преди 2 години

На ПВ Цалапица трябва да монтират задължителни за посоката и завиване знаци , там няколко пъти някви *** влизат и карат в насрещното движение като през Сахара. Били хванали един по сигнал и го глобили. Ама защо е там и защо е влязъл някой поинтересува ли се... А карали в насрещното- то че са *** е ясно, но защо няма поне 1 знак за посока на изход от възел и вход на магистрала, след като са регистрирани нарушители с голям риск за тежки ПТП.