46

Vako

преди 3 години

Предпочитам Лондон пред София.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Ксенофобията сенувеличи. хахахах. Да вземат индийците и пакистанците. Те са многобройни в Англия и без проблеми биха запълнили бройките...........56 милиона англичани и 10 милиона етноси в това число и славяните! Като гледам май съвсем скоро българите в България ще са малцинство!:)))))))))))))))))))

44

Анонимен

преди 3 години

Ксенофобията се увеличава, но само към славяните. Черните, индийците и пакитата са като богове там.Много зависи от славяните, ако са от тези които живеят в системата "дядовата ръкавичка" и всяка вечер мътят поглед пред Планетата Пайнер с най-евтината водка щракайки с пръсти, надвиквайки се с пълни уста на масата..........

43

Анонимен

преди 3 години

Правителството на Обединеното кралство намали социалните помощи. Поради големия брой кандидати за убежище, семейството на Пьотр изпадна от списъка с чакащи за ново жилище.........Какво жилище (council???) чака Пьотър щом не е социално слаб и върти бизнес????????????Ето колко е лесно да забележиш "дупката" в статията!

42

Анонимен

преди 3 години

Пьотър защо търси работна ръка от източна Европа??? Отговорът може да бъде многостранен!Забелязвам че Англия е често споменавана новина в българската преса докато България почти никога не фигурира в английските новини. Това само по себе си доказва кой до каква степен е заинтересуван он Брексита. Оправете си държавата за да не стоите със зейнали уста като едно време пред житрините на Корекома!

41

Анонимен

преди 3 години

Бил съм над 9 години в Лондон и мога да кажа, че единствените които ценят източноевропейците, са онези които държат работата да се свърши и усещат, че подобряването на условията на труд и заплащане води до още по-голям успех за тях. За повечето други сме по-долни и от най-долната им колониална и3мет. Колониални комплекси ги тресат здраво, а Commonwealth-овците са по-големи расисти и от англичаните през 18 век - пази боже сляпо да прогледне.Да им е честита цялаъа африканска и индийска и3мет!!!

40

Анонимен

преди 3 години

Един коментира нещо истинско и после ботовете копират. До там сме стигнали, да няма оригинална мисъл. Седят и дебнат да видят кое ще се приеме от обществото и повтарят. Жалка работа. Бъдете себе си. Най-доброто което може да направите

39

Анонимен

преди 3 години

Ксенофобията се увеличава, но само към славяните. Черните, индийците и пакитата са като богове там.

38

Анонимен

преди 3 години

Живея в Англия. Статут пребиваване получих за 1 ден! Ако наистина не достига раб. ръка, това е добре за нас, защото ще се вдигнат заплатите! Тези "3294 граждани на ЕС" дето не били допуснати са ***, които идват "да работят" без никакъв статут и директно ги връщат на летището! "Ксенофобията се увеличила" - ахахаххахаха! Тука вече се смея с глас! Моля ви, не вярвайте на нищо написано и казано в медиите! Медиите се хранят с подаяния! Бъдете умни!

37

Анонимен

преди 3 години

Ксенофобията сенувеличи. хахахах. Да вземат индийците и пакистанците. Те са многобройни в Англия и без проблеми биха запълнили бройките.

36

Kkk

преди 3 години

Ми вместо да си направим трите магистрали, да привлечем производства и да оправим туризма и да не сме едни навъсени, злобни, оскотели хора....

35

Анонимен

преди 3 години

Да внесат китайци (и китайки) за строителството. Направо са факири.

34

Анонимен

преди 3 години

Сами да си берат ягодите и зелето сега....

33

Анонимен

преди 3 години

Човек трябва да е заклет мазохист ,за да живее във Лондон ..

32

Анонимен

преди 3 години

Нищо, наши имат работливи пакита и индуси :)

31

НО

преди 3 години

А Пишем че в Русия има дискриминация за неваксинираните... Ей ти на двуличие по западните стандарти!

30

No Coment

преди 3 години

От статията се разбира едно,а от реалната действителност друго.Статистиката казва,че от 275 000 българи,на 260 000 им е било даден законен статут за работа и пребиваване.Това е по-малко и от 10 процента.Явно някой много държи гурбетчиите да се завърнат и да заработят за по 500-600 лева за да оцелеят.От кон на кокошка,е как да стане.Всички които ходят на Острова сезонно,после само си почиват след завръщането си.

29

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 30 Отиди до Англия да видиш каква сила са, унуфри. Като са толкова силни, чий го дират там ? Иначе просяк гледам, че пишеш на нашия език

28

Анонимен

преди 3 години

Aнгличаните и жабарите са най-големите мрънкачи в Европа. Най-големите пияндете и наркомане са Поляците и Рускоговорящите. Ако ти трябва някой за работа , търси Българин, ама Българин,

27

До Анонимен

преди 3 години

Пакистан е ядрена сила с ядрено оръжие, Индия е третата световна икономика, непосредствено след САЩ, космическа и ядрена държава. А българите са просяците и слугите на западна европа - къде се нареди с Индия и Пакистан.