14

Майстора

преди 2 години

До До 12 Майстор - Работя в рекламна кампания и мога със сигурност да разпозная бездушните писания на маркетингов специалист, дегизиран като добронамерен приятел, но непропускащ да вмъкне силните фрази и уточнените послания. А също мога със сигурност да твърдя че написаното от теб за механизма на РНК е безсмислица и нямаш никакви познания в областта, дори от любопитство. Къш, ***.

13

До 12 Майстор

преди 2 години

Работя в биологична компания и мога със сигурност да твърдя, че РНК ваксините са информационни ваксини, които информират клетките да разпознават вируса и да го стопират. РНК ваксините изобщо не са експериментални и се използва в цивилизованият свят от години , прилагат се и на деца като превенция за някои видове наследствен рак. Твоето невежо писание е признак на конспиративни ментално растройство. "Есента " е прав с времето антителата изчезват или намаляват при 70 % от хората.

12

Анонимен

преди 2 години

Изберете разумно и НЕ въз основа на страх и натиск, защото промяната на ДНК е необратим процес.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 - те си мислят че са си измислили, душиците жалки. "Индийскамутация" Но реалността твърде шумно и очевидно отхвърля съчиненията им.

10

Анонимен

преди 2 години

Тоя театър приключи у нас. Измислете си нов "вирус," ако искате да играете нова постановка.

9

Майстора

преди 2 години

До Есента - извинете, но след като сте преболедували и имате максималната възможна защита която може да се създаде срещу този вирус, признак за психично заболяване е да се "ваксинирате" с експериментални препарати с недоказан ефект и с доказани множество тежки странични ефекти, а ваксинирането на детето според мен е престъпно. Но най-вероятно сте един лъжлив пропаганден ***. Подредбата на думите и елементарните рекламни фрази намекват за това.

8

Есента

преди 2 години

13 годишното ни отроче довлече ковид в къщи и пламнахме. Съпругата ми беше в много тежко състояние и 2 месеца изкара в болница. Понеже имахме антитела ,лекарите ни посъветваха да изчакаме. Днес сутринта се ваксинирахме всички и отрочето . За хората които са минали през този ад ваксините са не само здравна защита , но и социална култура . Олекна ми като знам ,че нито ще заразяваме някого, нито ще заразяват нас.

7

Анонимен

преди 2 години

Младите в Англия имат летен сoпoл. Затваряйте, заключвайте, домашен арест на населението, вечерен час, съсипване на икономиката, бодене с експериментални отрови. Само това е спасението.

6

Анонимен

преди 2 години

Боледуват по-младите в Англия, защото точно те са неваксинираните. Сега вървят 30 годишните. По възраст.

5

Анонимен

преди 2 години

Какви притеснения бе, циркаджий...

4

Анонимен

преди 2 години

"Лекарството за това притеснение е масова ваксинация" - Лекарството за това притеснение е да свалят всичките ковид статии и лъжи. Ковид е до тук и е въпрос на време да излезе наяве цялата *** истина и пропаганда.

3

Анонимен

преди 2 години

"Нашите българи са склонни да вярват на ненаучни данни и да си запушват ушите за медицината и науката, основана на доказателства" Може ли почитаемата и компетентна д-р Гломб да ми обясни как активните случаи на КОВИД в Индия паднаха за последните 40 дена от 3 700 000 до 700 000, при положение че там неваксинираното население е под тежките удари на много по-заразната мутация. Просто с малко наука, основана на доказателства да облажи душата ми.

2

Бизнес-за-милиарди

преди 2 години

След като изчетох текста, нямам основания да смятам че е рекламно писание с цел пробутване на грипни ваксини. Това че се споменават по два пъти във всяко изречение вероятно е съвпадение.

1

х

преди 2 години

Притесненията са само в медиите. Хората отдавна разбраха за измамата. Имате един живот. Живейте го на макс и не се връзвайте на сценария им.