55

въпрос и отговор

преди 2 години

Защо ли?!Ами защото ваксинацията е МЕНТЕ.

54

Ама как защо

преди 2 години

Защото трябва да се въртят едни феноменални суми ....пари !!!!

53

Анонимен

преди 2 години

При средна цена ваксината 10 долара, 5 милиарда баламмурници всяка година по две ваксини за 5 години . Отделно от продажба на маски още толкова. Нямат никаква изгода да спира пандемията. Да не са луди. Това е бизнес за трилиони долари.

52

Йордан Йончев

преди 2 години

Португалската столица Лисабон от тази снощи е в пълен локдаун. Горките ваксиноманиаци! С такъв ентусиазъм си набодоха и първа и втора игла, мечтаеха да пътуват по света и да се фукат с лъскавите си зелени сертификатчета, а се оказаха под ключ за неопределено време... и плачат ли плачат! Добре все пак че ваксинираните в Португалия са около 60 %, че ако бяха 100% , а заразата продължава да беснее, съвсем щяха да бъдат смазани психически!

51

Анонимен

преди 2 години

Нищо, че нямат имунитет! Важното е, че са засвидетелствали вярата си в нАуката и вече са членове на сектата на ваксърите от седмия ден! Пък ся имунитетът не е важен! Те и без това ваксините са за стария щам. Важното е, че тяхната вяра в нАуката ще ги пази!

50

Анонимен

преди 2 години

И след пълно наяждане на другия ден ми се яде, защо? Ахахахахахаха

49

Анонимен

преди 2 години

Кой ти каза че въобще Делта варианта съществува хахаха някой ходил ли е до Индия да провери? Това че по новините показват неща, не значи че е вярно.

48

Анонимен

преди 2 години

До вчера шиех дрешки. Но нещо бизнесът се скапа заради локдауните и реших и аз да пусна на пазара една ваксинка.

47

питащ

преди 2 години

Защо ли този т.н. Делта вирус се разпространи най-много в Индия,където ваксинираните бяха отчайващо малко и сега с голяма скорост се разпространява в Англия,която е между първенците по процент на ваксинираните?Сякаш това е едно хубаво доказателство,че вирусът не се влияе от ваксините,а може пък и с тяхна помощ да мутира по-лесно.Май човечеството няма особен напредък в битката.

46

Анонимен

преди 2 години

Айде на петите игли! На се блъскай, овчиле, има за всички!

45

Анонимен

преди 2 години

Подготвят почвата за новите ваксинации на *** и хипохондриците...Овци, беееее, блейте още! Тази глава не я ползвате по предназначение.

44

men

преди 2 години

Ваксинирайте ги още веднъж and again, and again, and again.....AND AGAIN!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Значи и след пълна ваксинация имунитет не се създава защото трябва отсега да започнат да промиват мозъка на хората защо на есен, началото на другата година и следващата есен пак ще 'ТРЯБВА' да ги имунизират.

42

Лудото пиле

преди 2 години

Пилците се броят на есен, а след сезонен грип, най-добре ще се преброят през април догодина след сърфиране по цунамито от нови случаи.

41

Handel

преди 2 години

*** статия та дрънка. Кое точно не се разбира от 60% ефикасност или от 90% ефикасност на ваксините? При 60% ефикасност на Астра Зеnека при две ваксини се получава че 16%, т.е. един от всеки 6 ваксинирани, няма да има абсолютно никакви антитела. И всеки, който е завършил 8-ми клас може да си я направи тази сметка.Само че нали трябва да пишем глyпости и да прибираме хонорари.

40

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

И след пълна ваксинация не всички изграждат антитела, защо? _________________________________________________________________________Защото "Ваксина" е вече рекламна думичка ,всичко може да бъде ваксина! Целта да не носят само заразанените маски ,а всички ,е мързеливият начин да се улесни и намали контрола .Ако трябва да се изолират болните в изолатори ще трябват МНОГО пари за отделни лекари, медикаменти ,оборудван !Защо да се създават изолатори като могат да ни затворят в дома ни.Страхът и параноята че другия е болен свърши работа.Хоратаса разделени повече от всякога.Майка предава дец

39

Не ваксиниран

преди 2 години

До Ваксиниран Ние не се ваксинирахме цялата фамилия, и приятелите и колегите ми не са ваксинирани. Кучетат си лаят, керванът си върви. Здравей

38

Ваксиниран

преди 2 години

Ние се ваксинирахме цялата фамилия, и приятелите ми и колегите ми са ваксинирани. Кучетата си лаят, керванът си върви. Чао

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 Ами да лекуват болните, а не да се занимават със здравите. Нали болниците са за да се лекуват болните хора?

36

Анонимен

преди 2 години

До 40 Значи хората които не се ваксинират не са реалисти, така ли? Вие ли определяте кое е релност и кое не ?